birşey sorcam.benim arkadaşım her an garip sesler duyuyormuş duyuyormuş derken hani birisi sinirlenir ya sinirli sesler çıkartır onun gibi ama her an duyuyormuş.bana bunun ne olabileceğini sordu?sizce o kim?
Olay "duruişiti" ile pek ilgili gibi durmuyo hex.Bu genellikle elemantellerden kaynaklanır,Yada etrafında bioenerjik alanını olumsuz etkileyecek bir yüksek enerji alanı warsa (Bu fiziksel kaynaklı da metafiziksel kaynaklı da olabilir)homeostasiste bozulmalara sebep olarak sinirleri vs. etkileyebilir
yanlış mı yapıyorum,nasıl yanihiçbişey anlamadım
ayrıca duruişiti dğeilse,bu seslere elementallerin sebep oalbilecğei gibi kendi astral bedenimiz de sebep olabilir,bu konu var sitede
yanlış anlaşılmassa bu psişije bağlanmadan önce, kişinin ruhsal bi probleminden kaynaklanabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduralım iyi bi dr ye gidip destek alman senin sağlığın açısından daha faydalı olur...
bi ara bende duyardım..yani kucukken..doktor strestendir onemsemeyin dedi son 10 yıldır bisey duymuyorum..takmayın cok kafanıza yani ilerde kendiliginden gecer..