arkadaşlar bende ne var bilmiyorum size soruyorum kimi zaman çok ilginç şeyler yaşıyorum örneğin geçenlerde çok artis yürüyen birini gördüm inş düşersin dedim 2 adım attı feci bi şekilde düştü yada düşündüklerim hep oluo hoca sözlü yapcaktı inş bi arkadaş var onu kaldırır die düşündüm kaldırdı sora başkasını düşündüm onu kaldırdı ve en önemlisi ve bana en çok koyan da bana hainlik yapan biri için inş. ölürsün demiştim 3 gün sora ölmüştü ölüm nedenini kimse söylemiyordu o zamandan beri kimse için kötü bişi düşünmüorum ?...
__________________ HERAKLİTOS : "Evrende Değişmeyen Tek Şey Değişimin Kendisidir"
buna benzer şeyler bana da oluyordu beddualarım tutuyor, kavga ettiğim insanlarda ağrılar meydana çıkıyordu. Bunun nedeni öfke halinde belki konsantrasyonun artmasından dolayı meydana gelen yoğun telekinetik etki. Bunu farkedip onaylamamda öfkelendiğimde bir kağıtı isteğimle titreştirip isteğimle durdurmam oldu. Ondan sonra Mevlana'nın Öfkede Ölü Gibi Ol sözünü uygulamaya başladım. Öfkeyi kontrol almadı ilerlediğimi düşünüyorum. Şimdi beddua etmediğim gibi öfkelenmemeye çalışıyorum. Yaşadıkalrını biliyorum. SEnin de yapman gereken öfkede ölü gibi olman hiçbirşey düşünmeden yorumlamadan özellikle beddua etmeden o öfke anının geçmesini beklemen.
iyi şeyler düşünüp iyi şeyler olmasını isteyebilirsin..ama bir diğer nokta; iyi ve kötü hep kişilere göredir, görelidir, senin için iyi olan başkası için kötü olabilir, senin için kötü olan başkası için iyi olabilir en iyisi sonuçlarına katlanabileceğin isteklerde bulunmak.
__________________ Gökyüzünde olan tüm olayların yeryüzünde yansımaları vardır...
bunu iyi bi şekilde kullanma veya geliştirme hakkında neler yapabilirim ?
öncelikle bunu kötüye kullanmamayı öğrenmen gerekir. Öfkeni, beddualarını kötü dileklerini engellemelisin. Ondan sonra telekinezi bakımından kendini geliştirebilirsin. Veya başka bir yol seçersin onu sen seçmelisin ama öncelikle kötü niyet için kullanmayı engellemelisin. Onu tamamlamakta ayrı bir başarıdır.
Merak etme bir gün gelir birine inş.düşersin dediğin an kendin düştüğünde bir şeyin kalmaz
anlarsın ne olduğunu o an.o günden sonra da inş.demeden önce iyi şeyler düşünmek ve dikatli olmak zorunda kalırsın.
Konu ArchangeL tarafından (01-04-2007 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
mistiğin dediği gibi senin için iyi onun için kötü olabilir.
bu yüzden birşeyin olmasını dilerken "bütünün ve kendisinin hayrına ise ... olsun" diye dileklerde bulun.Böylece evrensel yasa bunu o şekilde gerçekleştirecektir.Yaptığın şey ise bir etki altına alma.Nazarda da böyledir.Kötü enerjiyle alakalı.Enerjiyi yönlendiriyorsun ve gerçekleşiyor.