JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 01-04-2007, 20:27   #1

KzYLaTeSLee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 KzYLaTeSLee henüz daha yolun başında
Thumbs down Acaba ne?

arkadaşlar bende ne var bilmiyorum size soruyorum kimi zaman çok ilginç şeyler yaşıyorum örneğin geçenlerde çok artis yürüyen birini gördüm inş düşersin dedim 2 adım attı feci bi şekilde düştü yada düşündüklerim hep oluo hoca sözlü yapcaktı inş bi arkadaş var onu kaldırır die düşündüm kaldırdı sora başkasını düşündüm onu kaldırdı ve en önemlisi ve bana en çok koyan da bana hainlik yapan biri için inş. ölürsün demiştim 3 gün sora ölmüştü ölüm nedenini kimse söylemiyordu o zamandan beri kimse için kötü bişi düşünmüorum ?...

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-04-2007, 20:34   #2

buskas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 buskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbuskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Seninle iyi geçinmek lazım , aman bizim hakkımızdada kötü düşüneyim deme..
buskas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-04-2007, 20:38   #3

harbiden çok korkuyorum birisine zarar vercem die bunu daha ii şekilde kullanmanın yolu var mıdır veya geliştirmenin?
KzYLaTeSLee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-04-2007, 20:44   #4

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

buna benzer şeyler bana da oluyordu beddualarım tutuyor, kavga ettiğim insanlarda ağrılar meydana çıkıyordu. Bunun nedeni öfke halinde belki konsantrasyonun artmasından dolayı meydana gelen yoğun telekinetik etki. Bunu farkedip onaylamamda öfkelendiğimde bir kağıtı isteğimle titreştirip isteğimle durdurmam oldu. Ondan sonra Mevlana'nın Öfkede Ölü Gibi Ol sözünü uygulamaya başladım. Öfkeyi kontrol almadı ilerlediğimi düşünüyorum. Şimdi beddua etmediğim gibi öfkelenmemeye çalışıyorum. Yaşadıkalrını biliyorum. SEnin de yapman gereken öfkede ölü gibi olman hiçbirşey düşünmeden yorumlamadan özellikle beddua etmeden o öfke anının geçmesini beklemen.
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-04-2007, 20:50   #5
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Etrafınızda farkında olmadığınız sizinle ilgilenen varlıklar olabilir,enerji bedeninizin makrokosmla irtibatı güçlü olabilir
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-04-2007, 21:52   #6

bunu iyi bi şekilde kullanma veya geliştirme hakkında neler yapabilirim ?
KzYLaTeSLee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-04-2007, 21:55   #7

mistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 mistik is a glorious beacon of lightmistik is a glorious beacon of lightmistik is a glorious beacon of lightmistik is a glorious beacon of lightmistik is a glorious beacon of light

iyi şeyler düşünüp iyi şeyler olmasını isteyebilirsin..ama bir diğer nokta; iyi ve kötü hep kişilere göredir, görelidir, senin için iyi olan başkası için kötü olabilir, senin için kötü olan başkası için iyi olabilir en iyisi sonuçlarına katlanabileceğin isteklerde bulunmak.

Alt 01-04-2007, 22:02   #8

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

Alıntı:
KzYLaTeSLee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bunu iyi bi şekilde kullanma veya geliştirme hakkında neler yapabilirim ?

öncelikle bunu kötüye kullanmamayı öğrenmen gerekir. Öfkeni, beddualarını kötü dileklerini engellemelisin. Ondan sonra telekinezi bakımından kendini geliştirebilirsin. Veya başka bir yol seçersin onu sen seçmelisin ama öncelikle kötü niyet için kullanmayı engellemelisin. Onu tamamlamakta ayrı bir başarıdır.
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-04-2007, 23:48   #9

ArchangeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 ArchangeL is a splendid one to beholdArchangeL is a splendid one to beholdArchangeL is a splendid one to beholdArchangeL is a splendid one to beholdArchangeL is a splendid one to beholdArchangeL is a splendid one to beholdArchangeL is a splendid one to beholdArchangeL is a splendid one to behold

Merak etme bir gün gelir birine inş.düşersin dediğin an kendin düştüğünde bir şeyin kalmaz
anlarsın ne olduğunu o an.o günden sonra da inş.demeden önce iyi şeyler düşünmek ve dikatli olmak zorunda kalırsın.

Seven Eyes To See
Seven Eyes To Bleed...

Konu ArchangeL tarafından (01-04-2007 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
ArchangeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-04-2007, 10:44   #10

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

mistiğin dediği gibi senin için iyi onun için kötü olabilir.
bu yüzden birşeyin olmasını dilerken "bütünün ve kendisinin hayrına ise ... olsun" diye dileklerde bulun.Böylece evrensel yasa bunu o şekilde gerçekleştirecektir.Yaptığın şey ise bir etki altına alma.Nazarda da böyledir.Kötü enerjiyle alakalı.Enerjiyi yönlendiriyorsun ve gerçekleşiyor.
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama