JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 26-02-2007, 19:27   #1
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of
Dün gece odamda hissettiğim enerji

Arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum.Uzunca bir süredir ara ara gördüğüm imajlar ve duyduğum bana adımla seslenen sesler vardı beynimde.Aynı şekilde rüyalarımda da yorumlamak için çok uraşmam gereken sembolik olaylar görüyordum ve yorumlayabildiklerim çoğunlukla 1-2 gnle 2 hafta arasında bir sürede gerçekleşiyordu.Olaylar başladığı andan itibaren yoğunlaşarak devam etti.Bu olaylar sırasında bedenimde gerçekten pozitif enerjinin biriktiğini hissediyordum.Ancak 2-3 gün kadar önce bunlar aniden kesildi.Ve dün akşamda evde bir varlık hissettm.İletişim kurmaya çalıştm fakat çok büyük bi enerji barındırıyordu bnyesinde o varlık bnu çok net hissettm.Ve o anda gerçekten korktuğumu hiseettim.Çünkü varlık bnm kontrol edebileceğim sınırların çok daha ötesinde bir güç barındırıyordu.benmle iletişim kurmadı anda odamda yanan mumda ortam hiç rüzgarsız olmasına rağmen ritmik ve yavaş hareketler başladı.Köpeğim çok huzursuzlandı.Varlık yada enerji her ne idiyse bütün gece boyunca beni rahatsız etmeye dewam etti çok huzursuz bir uyku dönemi geçirdikten sonra uyandığımda aşırı derecede güçsüz hissediyordum kendimi hala da toparlanabilmiş değilim.
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-02-2007, 19:29   #2
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

herhangi bir varlık varsa bu konuda yardım edebilirim senin resmini görmem yeter
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-02-2007, 19:31   #3
arman
Guest

sahsen urumhayatil bu konuda gercekten cok bilgili yalniz cin olabilir diye dusunuyorum ama kontrol edebilecegimden cok daha buyuk bir enerji diyorsun e ozaman benim dedigim sanirim biraz yanlis bir tahmin oluyor

Alt 26-02-2007, 19:42   #4
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Bana bir etkisi olmadı urum.sadece bir mesaj iletmeye çalışıyordu.Gerçekten amacı ya sadece korkutmak ve vazgeçirmekti yada çağrılarıma cevap veren bir varlık ve benim on alışmam için bana zaman tanıdı

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-02-2007, 17:08   #5

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

istersen temizleriz rimmon?
iletişime geçelim,ama sen zaten bilirsin bu yöntemleri sanırım
yine de bi konuşma iyi olur..
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-03-2007, 17:02   #6

Karma gücü: 4 idiyyma59 henüz daha yolun başında

Siteye üyeliğim nedense aktifleşmedi ilgililer gereğini yaparsa sevinirim.
idiyyma59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-03-2007, 19:28   #7
-YASAKLI-

Yorumun için saol çok yardımcı oldun.......
Ayrıca üyeliğin aktifleşmediyse nasıl mesaj yazabildiğini düşündün mü hiç?

Alt 29-03-2007, 20:42   #8

Bona Fides - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Bona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerli

Enerjisi seni rahatsız ettiğine göre bioenerjisi oldukça yüksek bir varlık bu söylediğin gibi.Öte alemden varlıklar herzaman ziyaretimize gelirler farketsek de farketmesek de.Ama onun ziyaretinin seni rahatsız etmiş olması kötü olduğu anlamına gelmez.Yüksek bioenerjili varlıklar düzenimizi altüst edebilirler çoğu zaman geldiklerinde.Bence ilk önce yapman gereken şey kendini geliştirmek bu konularda.Ondan sonra en azından neden geldikllerini ya da ne istediklerini anlama çabasına girdiğinde seni etkileyemezler.Ben böyle düşünüyorum.

Işık ve sevgiyle...

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-03-2007, 21:43   #9
-YASAKLI-

İlgin için saol Bona Fides.Bu tip durumlar gerçekten enerji alanını çok olumsuz etkiliyebiliyor.Tahminimce bu varlık benim "hazır" olmamı bekliyor

Alt 29-03-2007, 21:57   #10
MeDyUm AnIL
Guest

enerji dediğin şey eminimki varlıktır...belli dönemlerde böle güçlere yatkın kişilerde rastlanır...kontrol edemiyeceğim kadar demişssin.senin gücün ona az gelmiş olabilir..kim güçlüyse o onu yönetir , hükmeder..aklına kötü düşünceler giriosa bilki şeytani cinin var demektir..korkulcak bişey yok ortada rahat ol

Seçenekler Arama