JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 16-11-2006, 21:13   #1

MALCOLMX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 35 MALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond repute
Esrarengiz sesler

slm arkadaşlar bu forumda daha yeniyim tesadüfen rastladım ve çok sevindim. şimdi size başımdan iki buçuk yıl önce geçen bir olayı paylaşmak istiyorum.öğle sıraları evde tek başıma otururken dışarıdaki hopörler sürekli bir anonsu tekrarlıyordu.baştan ne dediğini anlayamıyordum ancak bayağı uzun sürmesi ilgimi çekmişti.balkona çıkıp yine ne anons ediyorlar diyordum ki duyduklarım karşısında şok olmuştum.hopörlerden sürekli;mescid-i aksa yıkıldı hz.alinin türbesi bombalandı diye anons yapılıyordu o anda başım dönmüştü bir şeyler daha söyleniyordu ama anlayamıyordum.hemen koşup tv yi açtım sırsıyla tüm kanalları geçtim ancak hiçbir şey yoktu.o sıradada kapı açıldı annem içeri girdi hemen yanına giderek anonsu duyup duymadığını sordum.ne anonsu diye sordu.hiç cevap vermeden yok bişey dedim.daha sonra bir çok şey araştırdım bu konuyla ilgili ama kendimi tatmin edecek bir cevap bulamadım.Buna benzer olayları yaşayan arkadaşlar paylaşırlarsa ve yararlı bir tartışma ortamı sağlanırsa çok sevineceğim.
MALCOLMX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-11-2006, 23:35   #2

Karma gücü: 35 MALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond repute

ayrıca bu olaydan sonra çok ilginç olarak birbirine benzeyen rüyalar görmeye başladım. büyük bir savaş çıktığını görüyordum her defasında rüyalarımda bunu bu olaydan çok etkilendim diyerek pek üstünde durmadım ama araştırmalara devam ettim duyduğum seslerle ilgili o güne kadar pek az adını duyduğum mescid-i aksanın önemini öğrendim.daha önce yerinde süleyman mabedinin bulunduğunu yahudiler ve protestanlar için çok önemli bir yapı olduğunu.mesihin dünyaya gelmesi için yeniden inşaa edilmesi gerektiğini öğrendim ayrıca mesihin gelmesi için diğer tüm kehanetlerin gerçekleştirdiklerini yalnızca son kehanetin gerçekleşmediğini öğrendim o da bahsettiğim gibi süleyman mabedinin yeniden inşaası yani şimdi yerinde bulunan mescid-i aksanın yıkılmasıdır.bunları öğrendikten sonra duyduğum seslerin sadece küçük bir parçası aydınlanmıştı...

Alt 16-11-2006, 23:36   #3

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 21 Firdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud of

gerçektende çok ilginç bi şey yaşamışsın bence bunu eftelya sana açıklasın...

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-11-2006, 23:52   #4

birikinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 birikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Bkz. Durişiti,Durugörü,Duruhissetme,Vizyon rüyalar...
Mescid-i aksa'nın yıkıldığı bazı kehanetler duymuştum.....
"Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
birikinti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-11-2006, 23:56   #5

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

ilginç bi durum...Acaba o olaydan sonra sürekli şekilde bu tarz durumlar gerçekleşiyor mu??Ama bu söylemek istediğim tekrarlayan rüyalardan ziyade daha değişik olaylar....Tekrarlayan rüyaları psikolojiniz bozuk diye bi kenara itebilirler o yüzden sordum....
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

Konu whitepower tarafından (17-11-2006 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir..
whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-11-2006, 00:15   #6

aslında bu olaydan önce buna benzer bir olay olmuştu.mutfakta tek başıma yemek yerken kulağıma bir ilahi sesi geldi ve arkadan ezan okunduğunu duydum yine başımda dönme olmuştu ve sıkılmıştım camı açmıştım ama dışarıda ezan sesi yoktu çok şaşaırmıştım.Duyduğum ilahiyide aylar sonra izlediğim ÇAĞRI filminde duyunca çok şaşırmış ve korkmuştum.ama bunlar çok aralıklı olan olaylar.bir yıl öncesine kadarda gece veya gündüz uyumaya çalışırken bir kaç garip olay yaşadım ama uyku rehaveti diye pek üstünde durmadım.o ilahide ay doğdu ilahisiydi filmi izledikten sonra evdekilere sorduğumda türkçesinide söylemişlerdi.ramazanda falan tv de rastladığımda hala o gün aklıma geliyor ve çok farklı şeyler hissediyorum.

Alt 17-11-2006, 11:16   #7
Eftalya
Guest

açıklamaktan korkuyorum.umarım bilinç altıdır.
geçenlerde bende buna benzer bir rüya gördüm.çok yüksek bir dağın tepesinde öyle büyük bir patlama oluyorduki.
bu patlama esnasında dağın eteklerinde ne kadar araç ve insan varsa ki bi ev göremedim bunların hepsi aşağıya yuvarlanıyor etrafa saçılıyorlardı.

bende diğer tepeden olanları şaşkınlık ile izliyordum.

uyandığımda ilk aklıma gelen şeyi sizlere yazmak ve korkutmak istemiyorum.her ne kadar rüyayı iyiye yorumlamak istedim ise aklımdan genede yaşanacaklar çıkmıyor.içimi garip bir korku sarıyor.

ALLAH sonumuzu hayır etsin.

Alt 17-11-2006, 17:47   #8

yorumun için sağol neden korktuğunu anlayamadım biraz açıklarmısın.bende katılıyorum ALLAH hepimize yardımcı olsun...

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-11-2006, 12:08   #9
Eftalya
Guest

MALCOM,
ısrar ile rüyanın anlamını soruyorsun.peki o zaman bana biraz daha yardımcı olurmusun.
rüyandaki savaş,kimler arasında oluyordu hatırlayabiliyormusun.??
yada bir kazanan taraf varmıydı.??
sen hangi taraftaydın.??

kazananmı,kazanılanmı.??

Alt 21-11-2006, 12:59   #10

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Ben de korktum şimdi yaaaaaa...
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama