JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 28-09-2006, 10:14   #1

Karma gücü: 5 first henüz daha yolun başında
Karabasan maceralarım

Merhaba arkadaşlar,

google da uzaylıları ararken bu siteyi buldum gece 2 den beri okuyorum şuanda saat 9:37 .az önce kayıt oldum ve bende yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

ilk karabasan deneyimim;
rahmetli babaannem bazen amcamın uykusunda bağırıp çağırdığını söylemişi.ve ona seslenmemiz durumunda düzeleceğini anlatmıştı.babaannem yatalakbiriydi Allah yerini cennet etsin... amcamlar yurt dışından tatile gelmişlerdi bize.ve gece yarı ben salonda tv seyrederken birden acı sesler duymaya başladım.çok korktum.amcamın sesiydi bu.hemen babaannemin odasına gittim.amcamın yanına gitmeye korktum önce.. babaannemde uyanmıştı.amcana seslen dedi. odanın kapısını açıp ürkek bir şekilde "amca" dedim sadece ve amcam derin bir nefes alıp "tamam yeğenim sağol" demişti.bunun karabasan olduğunuöğrenmiştim.ve birisi sana seslenirse seni kurtarabiliyordu.bunun ne olduğunu düşündüm ozaman ama cevap bulamamıştım.

yıllar sonra üniversiteye girdim.

Üniversitemin ilk yılıydı ve bir cemaat evinde kalıyordum.birgün sabah namazını kılıp yattık.aynı oda da 4 kişi kalıyorduk.uykuya dalmıştım ve bir an üzerimde bir enerji hissettim.sıcaktı ama bu sobanın verdiği bir sıcaklık gibi değildi.ne olduğunu anlayamadım .ellerim göğüslerimin üzerinde gözlerimi açtım.kalkmaya çalıştım ama kalkamadım.göğüslerime eller baskı yapıyordu.ve ellerimin yanlarda olduğunu farketinde büyük bir panik yaptım.göğüslerimdeki eller bana ait değildi...garip birşeyler olduğunu anlayınca çırpınmaya başladım .ben çırpınıp kalkmaya çalıştıkça bana yat ulen dercesine güç uyguluyor canımı acıtmaya başlamıştı.bağırmaya çalışıyordum.bir anda amcam aklıma geldi ve arkadaşlarımın sesimi duyup beni uyandırmaları için bağırmaya devam ettim.2 kişi uyanmıştı ve biri adımı söyledi.o anda üzerimdeki yük kalktı.ne oldu dediler.karabasan dedim.diğer arkadaş ister misiniz sırayla hepimizi gezsin dedi espiri olarak.ve yattık tekrar .5 dk olmadı o arkadaştan sesler gelmeye başladı.hemen adını söyledim.kıpkırmızı olmuştu.çok korkmuştu. ona da ilk kez olmuştu.iyi misin dedim.evet dedi.başka hiçbirşey demedi yattı.

korkudan uyumuyordum artık.gözlerimi hafif kapattığımda üzerime yaklaştığını hissediyordum.ve bir anda tekrar yüklendi bana.bu kez dua okudum kendi işimi kendim gördüm gitti...canımı yakmamıştı bu kez..

yaşadıklarımın heyecanı içindeydim.tekrar gelmesini istiyordum ama korkuyordum yinede.ve yaramaz misafir tekrar gelmişti.canımı yakmıyordu.yine üzerindeydi.kalkmak için çırpınmıyordum.bu kez hoşuma gitmişti.değişik bir duygu yaşamıştım.huzur vardı o an sanki.sanki benimle oynuyor gibiydi.sonra bunu fazla uzatmadan dua okudum yine ve gitti sağolsun

evde olanları anlattık herkese.diğer oda da kalan bir arkadaş çok dalga geçmişti bu durumla.ve o gece de ona gelmişti.arkadaşın söylediğine göre neredeyse karabasan kendisini öldürüyordu.ve evde yasaklandı bu tür konuşmalar.yaşansada bir daha anlatılmayacaktı.

bu yaşadıklarımdan sonra bunun bir bilinçaltı olmadığına kanaat getirdim kendimce.karşımdaki bir varlıktı.yaramazlık yapmayı seven bir varlık.ve onların çocuk cin olduklarını söylemişlerdi bazı bilir kişiler.

yeni bir üniversiteye geçince o şehirden ayrıldım. ve o ufaklığı özlemiştim gerçekten.çünkü sonraki ziyaretçiler o kadar uysal değildi...
first isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-09-2006, 10:35   #2
Elit Üye

cancanan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 cancanan yakında ünlü olacak gibicancanan yakında ünlü olacak gibi

amcana ve sana geçmiş olsun. ama o udfaklık dediğini küçümsüyomuşsun gibi sezdim. Babaları da anlattığına göre gelmiş sanırım. paylaşımını bekliyorum.

Alt 28-09-2006, 10:37   #3

ufuk565 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 ufuk565 henüz daha yolun başında

vay güzelmiş..benimde bi anım var anlatıcam

gece rüyamda 2 türbanlı kız gördüm ellerinde kuran vardı..kapının oraya süzülerek geldiler ve daha sonra benim odama geçtiler aynı şekilde..kim olduklarını merak ettiğim için yanlarına gittim ve yatağıma oturup onları izledim..sonra ikiside aynı anda bana baktılar..gözlerinin beyazı yoktu o anda çok korktum daha sonra kurandan tanımadığım bi sure okudular ve kalbim sıkışmaya başladı..daha sonra uyandım ama kurandan okudukları sure hala okunuyodu çok net şekilde duyuyodum..yataktan kalkmak istedim ama kalkamadım sanki biri beni zorla yatağa itiyodu..bağırmak istediğimde de sesim çıkmadı..ağlayamadım bile...2-3 gün uyumadım sonra..acayip korkmuştum.

Alt 28-09-2006, 10:47   #4
Eftalya
Guest

<div class='quotetop'>ALINTI(first @ 28 09 2006, 10:14 ) [snapback]14213[/snapback]</div>
Alıntı:
bu yaşadıklarımdan sonra bunun bir bilinçaltı olmadığına kanaat getirdim kendimce.karşımdaki bir varlıktı.yaramazlık yapmayı seven bir varlık.ve onların çocuk cin olduklarını söylemişlerdi bazı bilir kişiler.
[/b]
bunun bir varlık olduğuna nasılda oldu bir anda inanıverdin.
yoksa araştırmalarından sonramı bu kanıya vardın.
ben araştırdım ve karabasanın bir varlık olmadığını öğrendim.
mantığım araştırmalarım üzerine çıkan bu bulguyu kabul etti.

KARABASAN,beynin uyanması ama bedenin uyanamamasıdır.astral seyahate geçiş dönemindeki korku anıdır.
o dönemde kişi korkar ve beyni uyanır ama beden hala uyumaktadır,beden kontrol dışıdır.
halk dilinde bu sahneye karabasan denir.

first,
bu bilgiye nasıl ulaştın yani onların bir varlık olduğuna.bizimle paylaşırsan memnun olurum.

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-09-2006, 11:06   #5

merhaba arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.

paylaşımın için teşekkürler ufuk kardeş.rüya gerçekten çok ilginçti.ve kuranda okunanların kuranda olmadığı? rüyanda mı anımsadın bunu ? hafızlığın var mı ufuk kardeş ? çok ilginç gerçekten kuranı açıp farklı şeylerin okunması..teşekkürler..

cancanan geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.bu varlıkları küçümsemiyorum ve yüceltmiyorum.farklı frekansta olan bizler gibi herhangi varlıklar.boyut değiştirme özellikleri güzel tabi

eftelya uyku hallerinden bahsetmişsin ama ben koltuğumda güzelce cipsimi yerken ve tv seyrederken hop diye üstüme atlayanda olmuştu ve aynı yaşanan şeyler.ve kesinlikle kalbim yerinden fırlayacak kadar korkmuştum.bir okadar da canımı yakmıştı.görüntü yoktu kesinlikle.tv de herşey devam ediyordu.karşımda tvde film gözlerimin önündeydi.ekranıma mani olmadı sağolsun varlık bana görünmedi hiçbir şekilde ama vücudumdaki o enerjiyi ve özellikle ellerini hissetmemek mümkün değildi.

birisigözlerim kapalı olsa da açık olsa da göğüslerimi tuttuğunda bunu hissederim.herkes hisseder.göğüslerimin üzerinde eller oluyordu genelde. bu bana bir varlığın dokunduğunu gösterir.ve ben cinlere elbette inanıyorum burdaki birçok insan gibi.

ayrıca her seferinde enerji hissettiğimi şöylemiştim.
E=h.v formülüne bakarsak
E= enerji
h=plank sabiti
v= maddenin frekansı
maddenin frekansı ne kadarbüyükse enerjiside okadar büyüktür.ve cinlerin frekansları bizden farklı aynı zamanda çok büyüktür. bu yüzdenonları kendi suretleriyle göremeyiz.( diye düşünüyorum. kendi düşüncem tabi. )geçmişte çok kafa yormuştum bunlara.ve yorulmuştum artık.yıllardır yaşamıyorum bunları ayrıca.

uyanıkken de karabasanı birkaç kez yaşadığım için bu rüya ardından yaşanan canlı beyin ölü vucut hikayelerine inanmıyorum.

sevgiler

Alt 28-09-2006, 11:21   #6
Eftalya
Guest

ama sen bize karabasan ı anlatırken ,uyanıkken de oldu diye yazmadınki.
uyku anından bahsettin,ve bu bulguya karabasan dedin cin dedin.
bende öyle olmadığına dair duyumlarımı ve gözlemlerimi ifade ettim.

eğer bu durum uyku dışında da yaşanıyorsa,cin olduğu kesin ve net.
ama söylediğim gibi uyku esnasındaysa cin olmama ihtimali çok yüksek.

karabasan diye tabir ettiğimiz bu hadisede,vucudun kontrolü mümkün olmadığı gibi,sesinide duyuramama gibi bir probleminin olması lazım.vucut dilini kesinlikle kullanamassın.uyanık olan beyindir.

insanların geneli bunu böyle ifade ederki,bende bir çok kez aynı anlattığım durumda yaşadım bu olayı.

sen sesini duyurduğunu söylüyorsun,kafam karışıyor.yoksa ben eksik bir bilgiyemi sahibim.

Alt 28-09-2006, 11:34   #7
Elit Üye

cancanan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 cancanan yakında ünlü olacak gibicancanan yakında ünlü olacak gibi

Bende sesini duyuramazsın diye biliyorum. Bu demek oluyorki farklı olaylarda olabiliyor.
irade dışı astral seyahate geçiş dönemi olsa, neden dalga geçen kişiler zaman kaybetmeden bu duruma maruz kalıyor. Buda mı bilnçaltının oynadığı bir tür oyun oluyor.
cancanan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-09-2006, 11:43   #8

evet sesini duyurabiliyorsun.benim yaşadıklarımda ve yanımda yaşananlarda böyleydi diyim en azından.
tabi "ahmet kurtar beni" şeklinde birşey diyemiyorsun ıhh mıhh falan işte.yanındakiler bir terslik olduğunu anlıyorlar

bazılarının bilinçaltı olma ihtimalide olabilir tabiki.

askerden kardeşim gelmişti.yanımdaki yatakta yatıyordu.ben de gecenin bir vakti kucağımda küllük sigara tüttürüyordum.birden kardeşimden zorlanarak sesler çıkmaya başladı.başta geçici bir rüyadır dedim .2sn bekledim.baktım ki çocuk çırpınıyor hemen seslendim.aslında kardeşim olmasaydı biraz seyretmek isterdim piskopatlık demeyin bilim adına yapardık :P

kardeşime seslenince hemen pencereden biri girdi dedi.öyle bir panikle söyledi ki bir anda pencereye döndüm sinek bile giremezdi pencereden

tabi bu olay cin olayıda olabilir kardeşimin askerde yaşadığını bazı sıkıntılar ve korkularda olabilir.bilemiyorum..

ayrıca ses olayına amcamın sesini de örnek verirsek mahalle duymuştur o sesi.okadar bağırabileni hiç görmemiştim.

bu bağırma olayında ağzın kapalıysa ııııııııııı şeklinde küçük ses çıkarırsın . açıksa daha güzel sesler çıkarabiliyorsun . kimbilir belkide ağzını o kapatıyordur

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-09-2006, 03:23   #9

DoLoreSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 DoLoreSS henüz daha yolun başında

korkutmayın beniiii

şaka biyana da gerçekten geçmiş olsun arkadaşlar hiç bana karabasan gelmedi ama gelenleri çok duydum anlatıyolar arkadaşlarım falan tabi burdada biçok paylaşımları okudum allah kimsenin başına gelmesin ben zaten bu başımdakinden bıktım bide karabasanla uğraşamam

Alt 29-09-2006, 11:49   #10

bu olay en sık sırt üstü yatarken gerçekleşiyor.amcamda yüz üstü yatarken olmuştu.yan yatarken olduğuna şahit olmadım.ayrıca sağ yada sol tarafımıza yatarsak bunun olmayacağı konusunda bir fikirde verilmişti bana.yatarken ben sırt üstü yatarım genelde .sağ tarafınıza yatarsanız kalbiniz daha sağlıklı çalışır.sol tarafınıza yatarsanızda mideniz daha sağlıklı çalışır bilimsel açıklamalara göre.karabasan geliyorsa sağ yada sol omzunuza yatmayı deneyin.geldikten sonra tekrar gelmemesi için bunu yapardım ben işe yarardı.ayrıca gelmesi içinde teknik var ama gereksiz merağımız yüzünden başımıza geliyor birçok şey.merak etmeyin bunuda artık site de öyle şeyler merak ediliyor ki adamın aklı uçuyor valla )

Seçenekler Arama