Merhaba arkadaşlar,
google da uzaylıları ararken bu siteyi buldum

gece 2 den beri okuyorum şuanda saat 9:37 .az önce kayıt oldum ve bende yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
ilk karabasan deneyimim;
rahmetli babaannem bazen amcamın uykusunda bağırıp çağırdığını söylemişi.ve ona seslenmemiz durumunda düzeleceğini anlatmıştı.babaannem yatalakbiriydi Allah yerini cennet etsin... amcamlar yurt dışından tatile gelmişlerdi bize.ve gece yarı ben salonda tv seyrederken birden acı sesler duymaya başladım.çok korktum.amcamın sesiydi bu.hemen babaannemin odasına gittim.amcamın yanına gitmeye korktum önce.. babaannemde uyanmıştı.amcana seslen dedi. odanın kapısını açıp ürkek bir şekilde "amca" dedim sadece ve amcam derin bir nefes alıp "tamam yeğenim sağol" demişti.bunun karabasan olduğunuöğrenmiştim.ve birisi sana seslenirse seni kurtarabiliyordu.bunun ne olduğunu düşündüm ozaman ama cevap bulamamıştım.
yıllar sonra üniversiteye girdim.
Üniversitemin ilk yılıydı ve bir cemaat evinde kalıyordum.birgün sabah namazını kılıp yattık.aynı oda da 4 kişi kalıyorduk.uykuya dalmıştım ve bir an üzerimde bir enerji hissettim.sıcaktı ama bu sobanın verdiği bir sıcaklık gibi değildi.ne olduğunu anlayamadım .ellerim göğüslerimin üzerinde gözlerimi açtım.kalkmaya çalıştım ama kalkamadım.göğüslerime eller baskı yapıyordu.ve ellerimin yanlarda olduğunu farketinde büyük bir panik yaptım.göğüslerimdeki eller bana ait değildi...garip birşeyler olduğunu anlayınca çırpınmaya başladım .ben çırpınıp kalkmaya çalıştıkça bana yat ulen dercesine güç uyguluyor canımı acıtmaya başlamıştı.bağırmaya çalışıyordum.bir anda amcam aklıma geldi ve arkadaşlarımın sesimi duyup beni uyandırmaları için bağırmaya devam ettim.2 kişi uyanmıştı ve biri adımı söyledi.o anda üzerimdeki yük kalktı.ne oldu dediler.karabasan dedim.diğer arkadaş ister misiniz sırayla hepimizi gezsin dedi espiri olarak.ve yattık tekrar .5 dk olmadı o arkadaştan sesler gelmeye başladı.hemen adını söyledim.kıpkırmızı olmuştu.çok korkmuştu. ona da ilk kez olmuştu.iyi misin dedim.evet dedi.başka hiçbirşey demedi yattı.
korkudan uyumuyordum artık.gözlerimi hafif kapattığımda üzerime yaklaştığını hissediyordum.ve bir anda tekrar yüklendi bana.bu kez dua okudum kendi işimi kendim gördüm

gitti...canımı yakmamıştı bu kez..
yaşadıklarımın heyecanı içindeydim.tekrar gelmesini istiyordum ama korkuyordum yinede.ve yaramaz misafir tekrar gelmişti.canımı yakmıyordu.yine üzerindeydi.kalkmak için çırpınmıyordum.bu kez hoşuma gitmişti.değişik bir duygu yaşamıştım.huzur vardı o an sanki.sanki benimle oynuyor gibiydi.sonra bunu fazla uzatmadan dua okudum yine ve gitti sağolsun
evde olanları anlattık herkese.diğer oda da kalan bir arkadaş çok dalga geçmişti bu durumla.ve o gece de ona gelmişti.arkadaşın söylediğine göre neredeyse karabasan kendisini öldürüyordu.ve evde yasaklandı bu tür konuşmalar.yaşansada bir daha anlatılmayacaktı.
bu yaşadıklarımdan sonra bunun bir bilinçaltı olmadığına kanaat getirdim kendimce.karşımdaki bir varlıktı.yaramazlık yapmayı seven bir varlık.ve onların çocuk cin olduklarını söylemişlerdi bazı bilir kişiler.
yeni bir üniversiteye geçince o şehirden ayrıldım. ve o ufaklığı özlemiştim gerçekten.çünkü sonraki ziyaretçiler o kadar uysal değildi...