Belki benzer bir konu olmuş olabilir ama bu konularda deneyimli arkdaşlarımız yardımcı olursa sevinirim...
Son 3 aydır düzenli evrelerde, yani Haftanın iki günü Flaş patlaması gibi bir şey yaşıyorum, sanki biri benim fotoğrafımı çekiyor
Bundan tedirgin oldum ve geçen ay doktora gidip beyin tomografisi çektirdim .Allaha şükür bir şeye rastlamadılar ama bu çok garip bir duygu.
Bu flaş patlamasından sonra vücuduma bir dinçlik geliyor,bir enerji yoğunluğu hissediyorum ve bu bütün gün sürüyor... Haftanın sabir günlerinde olmuyor ama iki gün arayla oluyor .Bir Gece ve Bir Gündüz şeklinde oluyor..
peki madem dinç oluyorsun doktora neden gitme ihtiyacı hissettin bu çok güzel bir olay o halde
__________________ Cesaret, bilinmeyen için bilineni riske etmektir; tanıdık olmayan için tanıdık olanı, konforsuzluk için konforlu olanı, bilinmeyen bir varış noktası için herkesin bildiği göç yollarını terk etmek demektir.
peki madem dinç oluyorsun doktora neden gitme ihtiyacı hissettin bu çok güzel bir olay o halde
Beyinle ilgili bir şey olunca insan kayıtsız kalamıyor, Kim olsa doktora gider heralde, vücuda enerji yayan hormonların bozulması "Hiperaktivite" 'ye yol açar ve buda hiç iyi bir şey değil. Bunu yaşadığım günün gecesi 3 saat zor uyuyorum.
hım bundan bahsetmemiştinde ben sadece enerji geliyor vücuda sandım ama bunlar mutlaka her insanda olan şeyler
__________________ Cesaret, bilinmeyen için bilineni riske etmektir; tanıdık olmayan için tanıdık olanı, konforsuzluk için konforlu olanı, bilinmeyen bir varış noktası için herkesin bildiği göç yollarını terk etmek demektir.
Flaş patlaması gibi yaşadığın şey çok önemli bence bunu boşlama. Ama kesinlikle de bir psikoloğa da görünmende fayda var. İlla olumsuz bir şey bekleme yada olumlu ama yinede en kötü ihtimalleride göz önünde bulundur. Ve kendine sor acaba neden olabilir. Neleri düşünürken oluyor?
Flaş patlaması gibi yaşadığın şey çok önemli bence bunu boşlama. Ama kesinlikle de bir psikoloğa da görünmende fayda var. İlla olumsuz bir şey bekleme yada olumlu ama yinede en kötü ihtimalleride göz önünde bulundur. Ve kendine sor acaba neden olabilir. Neleri düşünürken oluyor?
Aslında iyi bir soru sordun Dogon, Genellikle canımı sıkan düşüncelere dalıp çıktığım anda oluyor sanki biri gizlenmiş deklanşöre basıyor .Gerçekten hoş bir durum değil
flaş patlaması gece bendede oluyor arada bir olur sanki tokat yersin zıplarsın aynen öğle bir yıldır azda olsa yaşarım bu psikolog olay değil sadece görülmeyen varlıktan kaynaklanır hepsi bu önlenmesi gerek ne kadar önlesek düşman varsa sürekli yönlendiriyor ve flaş patlaması meydana gelir
Yabancı bir forumada bu konuyu yazmıştım bana medyum yeteneğine sahip olabilirsin diye biri birşey demişti... Ama herhangi bir maddeye dokunduğumda bir şey algılamıyorum !
Yabancı bir forumada bu konuyu yazmıştım bana medyum yeteneğine sahip olabilirsin diye biri birşey demişti... Ama herhangi bir maddeye dokunduğumda bir şey algılamıyorum !
bir insan flaş patlamasında medyummu olurmuş ben bir yıldır yaşadığım halde medyum olamadım bir şey algılanamaz çünkü farkında olunmuyor kısacası bu görülmeyen varlıktan kaynaklandığını söylemiştim
çözüm getiremediğin problemlerin çözümü sana evrensel güç tarafından enerji yoluyla gönderliliyor iç sesini dinle problemlerine odaklan çözdüğünde flaş patlamalarıda problemlerinde bitecek