Alıntı:
dogon´isimli üyeden Alıntı
Bir çok yerde herkes güçleri olduğundan bahsediyor. Sanki bu güçler sadece bazı kişilere özelmiş yada onlar özel yaratıklarmış gibi. Gerçi her insanın aynı olmadığı gerçeği de var. Ama düşünce aynı zamanda irade ve hayal kurma yetisidir. Ve eğer sen kendi kendine bazı şeyleri hayal edemiyor sevdiğin şeyleri aklında geçiremiyorsan aklın başından bir yerleremi gitti yani. Bunu anlamak güç. O yüzden eğer bunu kendin uzaklaştıramıyorsan tuz hiç bir yere götüremez. Tuz sadece havadaki nemi alır oda hepsini değil. Bir de kendini şartlandırırsan negatif enerjiyi alır diye kendini tuz imgesine odaklayarak belki telkin edersin, ama bu yine senin başarın olur tuzun değil. |
Ben tuzla ilgili birşey söylemedim tuzla da herhangi bir işim yok zaten

Aklıma elbette iyi şeyleri getirebiliyorum bahsettiğim şey iyi şeylerden çok kötü şeylerin aklıma gelmesi ve yerleşmesi tabi bun da yaşadığım bir takım zor yılların etkisi de büyük. Bir nokta dan sonra enerjileri kontrol edemez hale geliyor insan bir nevi psikoloji çöküyor. Bunu kendin söylemişsin anlamak güç diyerekten

O yüzden yaşamadan anlayamazsın. Herneyse konu tuz yada başka şeyler değil. Sürekli kabus görüyoruz negatif enerjiler dolaşıyor etrafımız da falan

Önemli olan bununla savaşmak ve bunu yapıyorum. Teşekkürler.