JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 30-08-2006, 19:44   #1
saphire3259
Guest

Bildiğim ürkütücü deneyimler

Burada bazı deneyimleri anlatmak istiyorum....

daha evvel detaylıca anlatmak mümkün olmadı.şimdi burada toparlayayım diyorum...

acemi birliğim manisa kırkağaç idi.tabi askerlik psikolojisi ciddi zor günlerden sonra dağıtıma iyice yaklaşmıştık.eski askerler son günlerde sürekli fısıldaşıyor sanki acemi askerler korksunlar istiyorlardı.kırkağaçtaki askeri alayın ( bilen bilir oldukça büyüktür) kuzey yamacı ormana sınırdı.ve sınır noktalarda belirli aralıklarla yerleştirilmiş nönet kulubeleri bulunmakta idi.dağıtım dönemlerinde ( askerlik yapanlar bilirlerki ) mermisiz tüfekler ile eğitim amaçlı nönetler tutturulur.9.kulubede ise ö dönemde hiç bir kadronun (usta eğitim askerleri) nöbet tutmak istemediklerine şahit oluyorduk.gerçektende hiç birisi oraya gitmek istemiyordu.tabi bu konu duyula duyula açığa çıktı.neyse...o kulubede benim nöbet sıram gelmişti.iki asker orada nöbet tutuyorduk.sürekli tedirgin olarak bekledik.yukarıdan yani ormanın içerisinden tuhaf sesler ve aşağıya atılan toprak ve taşlar dikakt çekiyordu.olay karşısında ilginç hissiyatlara girmiştim.ben tabi hemen koruyucu ayetleri okumaya başladım.ve yanımdaki arkadaşımada önerdim...asıl ilginci ve anlatmak istediğim olay şu; burada ilk bu olayın yaşanılışı hatırlanıyor.yakın bir dönemde başlamış.bir gün nöbetçi subay nöbet kulubelerini gezerken bir bakıyor 9 nolu kulubede kimse yok.sinirleniyor aşağıya iniyor.bakıyorki askerler sipere yatmışlar.subay kzııyor bağırıyor.askerlerde başlıyorlar anlatmaya.

''komutanım burada nöbete yeni gelmiştik.bizi bırakan araç uzaklaşmıştı.bu sırada yukarıda ormandan hışırtılar gelmeye başladı.dikkatlice baktık ama bir şey göremedik.daha sonra bebek ağlaması bir kadın sesinin bağırışlarını duyduk.daha sonrada kulubeye ve üzerimize taşlar gelmeye başlayınca buraya siper edindikki siz geldiniz''

bunun üzerine komutan aracın farlarını ormana çevirtir.askerlerede o bölgeyi taratır.silahlar ile ateşler açılır.hatta subayda olaya şahit olur.karar söyledir '' her kulubede tek asker nöbetçi iken bundan sonra bu kulubede iki asker kalacak.ondan sonra sadece o kulubeye iki asker nöbetçi verilir.

her dağıtım döneminde bu olaylar tekrarlanır.duymayan kalmaz...

olayın sebebi ise öğrenilmiştir.orada askerlik yapan bir er kırkağaçlı bir köylü kızını ayartır.evlenme vaadiyle nöbet sırasında oraya gizlice gelen kızla birlikte olur.dağıtım iznine gittiğimde seni isteteceğim falan diyerek kandırdığı kız hamile kalmıştır.tabi bizim asker dağıtım olur gider.kaybolur.kız çocuğu ile birlikte kendisini o kulubenin yukarısına denk gelen yerde öldürür.lanet eder.bebeği ile birlikte orada ölmüştür.ve her dağıtımda oradad bu olay cereyan etmeye devam eder..

ben askerlik yaptığım 1997 senesinde devam ediyordu.ama şimdi ne oldu bilemiyorum....

birde bu hadisenin kaynağı cinler olabilirmi ? olursa nasıl bir bağlantı sözkonusu hep merak etmişimdir...

saygılarımla
oguz3259

devam edeceğim....
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-08-2006, 20:03   #2
saphire3259
Guest

belki bahsetmişimdir bilmiyorum...bizim binada oturan bir çocuk kardeşimle beraber eve doğru gelmektedirlerki sorunlu olan arkadaşı akşam ezanının okuduğunu işitir.kardeşime dönerek '' çabuk geç kaldık hemen eve gitmem lazım der''...akşam ezanı ilerledikçe adımlarını sıklaştıran çocuk acele et çabuk diyerek bir yandan adımlarını sıklaştırırken bir yandan da sürekli arkasına bakıp '' bak işte geliyorlar '' diyerek sürekli işaret eder.kardeşim sürekli arkalarına bakarak kiminn yada neyin geldiğini anlamaya çalışmaktadır.

bu arada çocuk bağırarak koşmaya başlar...çocuğun bu haline artık alışmış olan ahali ise olaya sadece seyirci olmaktadır.kardeşim ise oldukça korkmuştur ve ne olduğunu anlama çalışmaktadır.

bu sırada binanın kapısına gelirler.çocuk kapıyı kırarcasına hırpalanmaya başlar.kardeşim ise biraz daha toparlanmış sakin ol gelen kim diye sorsada panik halinde açılan kapıdan içeriye dalar.

tam dairenin önüne geldiklerinde açılan kapıda annesi çocuğu içeri alır.kardeşim şaşkın kalakalmıştır.o sırada otomatik sönünce ikinci bir korku dalgası ruhunu sarar bizim biraderin...

bir başka gün....

arkadaş grubundan bazıları çocuğun garip huylarını bilir ve asla yalnız kalmamaya özen gösterirken bilmeyenlerden birisi iddiaya girer.ben der.yalnız kalırım onunla...

kardeşimle bahse tutuşurlar...kardeşim kalamazsın ..5 dakika kal ne istersen deyip iddiayı kızıştırmaktadır.

çocuk tamam der.aşağıda bulunan apartmanın (12 sene oturdum bir ışık takmadılar) ışıksız olan mahsenine giderler.çocukla arkadaşı oraya girerler .kardeşimde kapıyı kilitler.ilk 3 dakika sessiz geçmiştirki sonunda çocuk bağırarak bir yandan da ağlayarak kapıyı tekmeleye başlar.kardeşim içerdeki baskı nedeni ile kapıyı açamamaktadır.Kardeşim kapıya vurma açamıyorum der.son anda açılan kapıdan korku ve dehşet içinde kaçan çocuk uzun zaman bir daha görülmezken sorunlu çocuk içeridedir.'' gelsenize diye seslenmektedir'' tabi bizimkilerde kaçarlar....

bir başka olayı....

kardeişm cemaat evinde kalmaktadır.arkadaşıda..abi diyor..'' normal zamanda asla yalnız kalmam onunla ama ev kalabalıktı.bizade yer yataığını açtılar.ve odada çok kişi vardı.o yüzden kaldım.'' yanyana yattık diyor..

sonra '' ben buna baktım.gözlerini avizeye doğru dikmişti.gözlerini kırpmıyor öylece hareketsiz tavana bakıyordu.baksana napıyorsun uyusana yaw...''

'' şisst..sessiz ol bak geldiler oradalar...''

'' kim geldi yahu ne diyorsun bak korkutma beni ''

'' sessz ol dedim sana''

derken çocuğun gözlerinin akı kıpkırmız olmuş durumdadır.

kardeşim çaresiz uyur.(çok geniştir braderim.hemen uyur.tuhaf adam :-))

abi diyor gece saat 3-4 arası uyandım.susamıştım.arkadaşa döndüm.tylerim korkudan dimdik oldu...hala tavana bakıyordu.o kadar saat uyumadan tavana bakıyordu.sen hala uyumadınmı dedim..yine bana sessiz ol daha gitmediler dedi....

suyuda içmeden uyudum gerisin geriye....

tekrar uyandığımda saat sabahın 5 ine geliyordu.birde baktımki ortama gelecek şekilde oturmuş.elinde ekmek bıçağı karnıma indirdi indirecek...

öyle bir bağırarak fırlamışki...değil evdeki apartmandakiler uyandı diyor...

o günden sonrada bir daha o çocukla görüşmedi....

ama o olaydan sonra....3 harfliler benim biraderi ziyaret etmişler...

bir gece saat 3 civarı diyor kardeşim..uyandım abi...ama kıpırdayamıyorum.üstelik tir tir titriyorum..yataktata bir titreşim var...çok net hissediyorum..o kadar uzun sürdüki rüya falanda değildi...eminim..hemde çok eminim...

içeriden annemin sesleri geliyor..(geceleri su alırdık.gündüzleri sıra çok olurdu yazın) keşke diyor buraya gelse diye düşünüyorum..konuşamıyorum kıpırdayamıyorum...sadece düşünüyorum...

bu arada görüş alanının içerisinde perdelerlinyanında 2 metre boylarında siyah bir silüet görüyor...allahtan yüzünü göremesede silüeti dakikalarca ineceleyebiliyor..hayatımdaki en korkunç anlardı diyor..anlatırken bile nefesi derinleşiyor..korkuyor hala...

düşünüyorum diyor..herşey bitti..herhalde içime girecek...

neyse sonrasında bir anda serbest kalıyor...bir dahada asla gitmiyor o arkadaşına....

saygılarımla
oguz3259

Alt 30-08-2006, 20:05   #3
saphire3259
Guest

hemen tekrar belirteyim..bu olaylar gerçektir..ilgili çocuğa akıl sağlığı yerinde değildir raporu verilmiştir...

çocuk okuduğu anadolu fen lisesinden tedavi amacıyla gönderilmiştir...herkes yatakhanede yatarken kendisi ayrı bir odada yatırılmaktadır...

hatta bir keresinde krize girmişti ve babam götürmüştü hastaneye....

saygılarımla
oguz3259
Sponsored links

Alt 31-08-2006, 01:26   #4

doors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 doors dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdoors dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

İkinci anlattıgın olay için sunu soyleyebilirim.Zaten bu varlıkların aksam ezanıyla serbest kaldıkları ve sabah ezanıyla beraber yeniden ortalıktan cekildikleri dogrudur.Sanırım o cocukta,onlar ortaya cıkar cıkmaz gormeye baslıyor ve sabah ezanı saatlerinde kendine geliyor.Kardesin , cok ters zamanlarda arkadasıyla gorusmek zorunda kalmış.

Cadılar İyileştirirler..........
doors isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-08-2006, 06:09   #5
saphire3259
Guest

<div class='quotetop'>ALINTI(doors @ 31 08 2006, 01:26 ) [snapback]6861[/snapback]</div>
Alıntı:
İkinci anlattıgın olay için sunu soyleyebilirim.Zaten bu varlıkların aksam ezanıyla serbest kaldıkları ve sabah ezanıyla beraber yeniden ortalıktan cekildikleri dogrudur.Sanırım o cocukta,onlar ortaya cıkar cıkmaz gormeye baslıyor ve sabah ezanı saatlerinde kendine geliyor.Kardesin , cok ters zamanlarda arkadasıyla gorusmek zorunda kalmış.
[/b]

aynı okulda okuyorlardı.(lisede).ve onda bilgisayar olup o dönemlerde bizde olmadığı için akşamları onlara giderdi sürekli.

ayrıca bahsettiğim çocuk önceden sağlıklı iken bir gün cin çağırma olaylarına kalkışmış.üstelik tek başına.(gerçi kalabalık olsalar ne olurduki ? daha çok kişi zarar görürdü).

o olaylardan sonrada bu duruma gelmiş.yalnzı acaip bir güç hasıl oldu çocukta.4 kişinin taşıyamadığı sobayı tek kaldırıyordu.(ilginç bir durum).

ayrıca duyduğum kadarı ile çocuk halen aynı durumda ve şimdi yetişkin bir insan.birde akıl hastası raporu verilmiş.

saygılarımla
oguz3259

Alt 31-08-2006, 11:34   #6
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 zxcvb henüz daha yolun başında

Ben askerliğimi İstanbul'da yapmıştım. Benim askerlik yaptığım dönemde de taşlama olayı meydana gelmişti. Çavuştum ve gece devriye atıyordum. Bir nöbetçinin nöbet yerini terk ettiğini gördüm. Neden nöbet yerinde değilsin diye sordum. Bana ağaçların arasından taş atıyorlar, korktum nöbet yerinden ayrıldım dedi. Derken bir kadın çığlığımıydı yoksa bir köpek ulumasımıydı bilmiyorum ama dehşet uyandıran bir ses duyduk. Ben yinede inanmadım ve onunla beraber nöbet yerine gittim. Etrafı araştırırken gerçekten bir iki kez taş atıldı, ama isabet etmedi. Daha sonra nöbetçiyi orda bırakıp karargaha döndüm ve yeni nöbetçileri nöbet yerlerine dağıtıp eski nöbetçileri topladım. Taşlama olayının yaşandığı nöbet yerine onları dağıttım ve araştırmaya başladık. Ancak birşey bulamadık. Yinede emin değilim. Birsürü bölük vardı ve her bölüğün bir sürü nöbet yeri. Başka bölüğün askerleri nöbet değişimi sırasında ordan geçerken nöbetçiyi korkutmak için taş atmışda olabilir.
Sonra bizim bölükte bir erle muhabbet ederken konu gece nöbetlerinden açıldı. Bu er gece nöbeti sırasında aynı nöbet yerinde ağaçtan ağaca atlayan insan ebatlarında garip bir karartı görmüştü. Hatta ağaçtan ağaca atlarken ağacın dalları çatır çatır kırılıp yere düşmüştü. Bir keresinde de ağacın tepesinde muhabbet eden kişilerin seni duymuş kim var orda dıye aşağıdan bağırmış. 'korkma biz seni korumak için nöbet tutuyoruz.' diye bir cevap almıştı. Çok korktuğu için dış nöbet tutamaz raporu almıştı.
zxcvb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-08-2008, 16:55   #7

yesilsincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 yesilsincap henüz daha yolun başında

Anlattıgınız hıkayeler tuyler upertıcı seyler manısa kırkagac olayını bende duydum bnm arkadasımın abısı orda yaptı sanırsam 2000 senesınde oda bole bır olay anlatmısdı ne kadar dogru dııl bılmıyourm ama yanlısım yoksa ordakı cogu asker obolgede nobet dııl aksamları ugramak bıle ıstemıyormus.Ayrıca kardesının durumunada uzuldum o arkadası belkıde cok buyuk bır hata yapıp cnsl bırlıktelık kurmusdur bu kadar uzun durmaları normal dııl cunku bahsettıgın olayın kafadan 4 5 senesı var galıba yazık allh yardımcısı olsun ıns
yesilsincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2008, 19:23   #8

PuLSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 PuLSe ne işi var bunun burada

cok merak ettim normalde ne kadar kalıyorlar ya da gidip sonra tekrar gelirler mi
PuLSe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2008, 19:40   #9

Arinra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Arinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bu gerçekliği olmayan bir efsana arkadaşım...
offff benim babamda jandarma subaydı ondan bu ve buna benzer efsaneleri hep duyardım ama aslı yok bunların üzgünüm...askerlik bu hikayeler olmasa nasıl geçer ki zaten o soğukta sıcakta dağda taşta?...
--------------------
bu tarz şeyler yok demiyorum tabii var ama bu hikaye gerçek değil!

Konu Arinra tarafından (29-08-2008 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Arinra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama