Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Açıkçası "normal olmayan" olaylara çok inanırım hayatımda. Ancak bu tür konular açıldığı zaman ailem arkadaşlarım falan deli sanmasın diye kapatmak zorunda kalırım sanırım burası bu anlamda rahat konuşacağım bir yer

Şimdi ben bir olayı merak ettim. Birgün arkadaşımla beraber kafenin birinde kavhemizi içtikten sonra fal baktırdık. Falcı genç bir hanım ama enteresan bir havası var hissediliyor. Neyse fal bakmaya başladı ve herşeyi anlattı (aile yaşamım, günlük hayatım, kişiliğim, gelecekte başıma gelecek bir dizi olaylar ki hepsi oldu). Neyse konu falların çıkması değil. Fala bakarken kadın sürekli omzumun üzerinde bir yere bakıyordu ve arada birini dinliyormuş gibiydi. Acaba diyorum başka varlıklarla mı konuşuyordu. Eğer öyleyse bu varlıklar bu kadar bilgi için daima benle mi beraber?
Bir de belki alakası vardır diye belirteyim. Bende bir gariplik olmadığı halde genelde insanlar bana bakmak istiyor. Bunu açıklamak zor "bakmak" derken sanki yönlendiriliyorlar bana doğru. Yanlış anlaşılmasın diye açıklamakta fayda görüyorum bu bakışlar her iki cinste de oluyor. Belki de biri musallat olmuştur diye düşünmekteyim. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa (veya belki de benzer şeyi yaşayanlar) yardımcı olabilirler mi acaba?