| Doğaüstü deneyimlerim
Merhaba,
Yaklaşık 4 5 yıl önce cinleri araştırmaya başladım.Bulabildiğim kadar kaynak buldum.Belge döküman cinci hocalar,falcılar vs.
Aslında araştırmamın amacı boyutlar arası bağın yerini bulabilmekti.Cinlerle tanışmam zor olmadı.Aralarına girdim,ortamlarını gördüm vs.
Yaşadığım olayların içinde bana garip gelen tek şey,benimle çok az konuşmalarıydı.Belki benim sorularımdı bunun nedeni,bilemiyorum.
Sonra bir çıkmaza girdiğimi normal hayattan uzaklaştığımı farkedip bu deneyimlerden vazgeçmeyi denedim.Ancak bu kez de onlar beni bırakmadı.Bu ayrılış dönemi yaklaşık 2 yıl sürdü.
Cinlerle yarı uykuda yarı uyanık vaziyette iletişim kuruyordum.Ancak ayrılış zamanında tüm uyku halim onlarla geçmeye başladı.Başlarda korktum,bu daha da kötü yaptı beni.Sonra onlarla savaşmaya karar verdim.Onlar üzerime geliyor,ben kesip biçip doğruyordum.Burada bana garip gelen bir şey daha,vucudumda oluşan yara izleri,yaralar uyandığımda belirgin bir şekilde belli oluyordu,ama tek damla kan yok.Sonra bir iki saat içinde iyileşiyordu,acı da yok.
Ara sıra hala kulaklarıma o keskin sesleri gelir.
Aranızda bu tür deneyimler yaşamış yada bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı acaba |