JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 14-10-2008, 00:31   #1

Cybery_blade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Cybery_blade yakında ünlü olacak gibi
Doğaüstü deneyimlerim

Merhaba,

Yaklaşık 4 5 yıl önce cinleri araştırmaya başladım.Bulabildiğim kadar kaynak buldum.Belge döküman cinci hocalar,falcılar vs.

Aslında araştırmamın amacı boyutlar arası bağın yerini bulabilmekti.Cinlerle tanışmam zor olmadı.Aralarına girdim,ortamlarını gördüm vs.

Yaşadığım olayların içinde bana garip gelen tek şey,benimle çok az konuşmalarıydı.Belki benim sorularımdı bunun nedeni,bilemiyorum.

Sonra bir çıkmaza girdiğimi normal hayattan uzaklaştığımı farkedip bu deneyimlerden vazgeçmeyi denedim.Ancak bu kez de onlar beni bırakmadı.Bu ayrılış dönemi yaklaşık 2 yıl sürdü.
Cinlerle yarı uykuda yarı uyanık vaziyette iletişim kuruyordum.Ancak ayrılış zamanında tüm uyku halim onlarla geçmeye başladı.Başlarda korktum,bu daha da kötü yaptı beni.Sonra onlarla savaşmaya karar verdim.Onlar üzerime geliyor,ben kesip biçip doğruyordum.Burada bana garip gelen bir şey daha,vucudumda oluşan yara izleri,yaralar uyandığımda belirgin bir şekilde belli oluyordu,ama tek damla kan yok.Sonra bir iki saat içinde iyileşiyordu,acı da yok.

Ara sıra hala kulaklarıma o keskin sesleri gelir.

Aranızda bu tür deneyimler yaşamış yada bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı acaba
Cybery_blade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-10-2008, 13:01   #2

Karma gücü: 1 magictunca ne işi var bunun burada

Benim deneyimim değişikoldu.gece dişarda yatarken ayaklarimdan çekti birşeyler.o günlerde bir şey anlamadim.sonraki günler kötüydü.89 yilinda başladi.bir iki sene önceye kadar sürdü.bir gece benle yatiyordu.çok canim yanmişti.ve inan bunu kimselere anlatamiyorum çünki insanlar delirmiş bu diyecek diye artik kimseye anlatmiyorum.akil sağliğim yerinde.o olaylar olduktan sonra ben evde yanliz kalamaz oldum.bir gece eşimle üzerimizi çiğnedi geçti.ayaklari çok büyğktü.simsiyah kulaklarida kocoman ama kendi boyu okadar uzun değildi.senin olyini merak ettim...gonca
magictunca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-10-2008, 19:24   #3

ucakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 ucakk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışucakk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışucakk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

allah kmseye bunları musallat etmesin
ucakk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-10-2008, 19:32   #4

Newinitial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Newinitial yakında ünlü olacak gibiNewinitial yakında ünlü olacak gibi

Gerçekten İlginç ve sıradışı
Newinitial isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-10-2008, 19:41   #5
-YASAKLI-

cl4rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cl4rk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışcl4rk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışcl4rk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ben pek bişe yaşamadım ama yaşadıklarım.bana rüyamda 2 defa özel hayatlarıyla ilgili çok gizli bilgiler verdiler.bende kimseye anlatmıyorum.
cl4rk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-10-2008, 19:42   #6

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 uAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud of

snn yine sadece üzerine basmış geçmiş bnm ağzımı ortasına çakmıştı bitane küçüktm biraz ama ne gördüğümü iyi biliyrm o gece dilim tutulmştu ama sabah konuşabiliodm o gözleri asla unutamam

Alt 24-10-2008, 01:05   #7

Azarmghyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Azarmghyl ne işi var bunun burada

Darılma ama bence sağlam bir terapiye ihtiyacın var...Cin diye de tabir edilen varlıkların olduğuna şahsen ben de inanıyorum hatta bi kaç tatsız olay oldu ve pek çok şahitte war yalnızken ya da uykuluyken falan da değil ama ortamlarına girmek ya da sawaşa tutuşup kesip doğramak falan biraz problemli olduğunun işareti bence...Ki bilimsel olarak ta olay kurgun içinde önce zihninde yarattığın yeni yaşamlar ki bundan kastım cinler ve kademeli olarak onlarla ilişkin arttıkça gerçek yaşamdan kopmaya başlaman direkt olarak şizofreninin ilk safhalarıyla ilgili görünüyor...En basidi enerjiden oluşan warlıkları kesip doğraman sana da garip glmiyor mu?
Azarmghyl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-10-2008, 14:53   #8

azazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 azazil yakında ünlü olacak gibiazazil yakında ünlü olacak gibi

arkdaşım onlarla irtibata geçmeden önce yeterli bilgi almamışsın gece savaşların belki ömür boyu sürecek taki ikinizden biri ölen kadar benimde rüyada bileklerimi keserlerdi sonra geçerdi onları yakmaya bak bir an evvel

"SORDU:

-SANA EMRETTİĞİMDE SECDE ETMENE NE ENGEL OLDU?....

DEDİ Kİ:

-BEN ONDAN HAYIRLIYIM!.. BENİ ATEŞTEN ONUiSE ÇAMURDAN YARATTIN!..

BUYURDU:

-ORADAN iN!... KENDİNİ BÜYÜK GÖRMEK ORADA YAKIŞMAZ!.. ÇIK GİT; ÇÜNKÜ SEN KÜÇÜLENLERDENSİN!.." (8-12/13)
azazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama