Şuan Adlarını Bilmediğim İçin Onlara Nöbet" Diyorum En Son Ne Zaman Yaşadım Tam Hatırlayamıyorum Tek Bildiğim Birden Fazla Yaşadığım Ne Bir Ses Ne Bir Işık Nede Bir Karaltı Vardı Bu Yüzdende Anlam Veremedim Sadece Boşluk Sessizlik Gecenin Bir Yarısı Rüyalarımda Bile Korktuğumu Hissettiğim Bir Zamandı Hemde Sebepsiz Yere Neden Korkuyorum Niçin Tedirginim Anlayamıyordum Sadeece Yatağıma Yapışlıp Kalmıştım İçimden Sürekli Dua Okuyordum Neden Korktum Bilmiyorum Hatırlamıyorum Deil Bilmiyorum Sebepsiz Yere Sanki Kötü Bi Şey Olucakmış Ta Onu Bekliyormuşum Giibi Bir His... Kımıldayamıyorum Bağırmaya Çalışıyorum Ama Herke sUyuyor Rüya Deildi Eminim Yatağa Yapışmış Gibiydim Hareket Edebilrdim Biliyorum Bağırada Bilirdim Ama Yapmıyordum Sanki Bağırsam Hareket Etsem Birileri Boğazıma Yapışacakmış Gibi Hatta Kuruntu Bile Olduğunu Düşündüm Çünkü Ne Bir Ses Nede Bir Karaltı Yatağımı Yorganımı Yastığımı Tenimi Hissedebiliyorum Terliyordum Buunuda Hissediyorum Neden Korkuyorum Bilmiyorum Ama Bişey Olucak Diyorum Ağlıyorum Bitsin Artık Bitsin Diye Dier Arkadaşlarınıkini Okudum Hepsi Bişeyler Görmüş Bense Hiç Bişey Görmedim Duymadım Sadece Korkuyorum Sabah Ezanlarına Bir Bilemedin Bir Buçuk Dakika Vardı Son Defa Besmele Çekip Bir Dua Okudum Duanın Bitmesiyle Ezan..Ezanla Birlikte Bir Titreme Ama Sanki Ben Deil Yatk Titriyor Tek Duyduğum Ses Ezan Ve Dişlerimin Bir Birine Çarptığını Hissedioyurum Terler Terlediğimi Hissediyorum Sallanıyorum Bana Dokunan Yok Sallayan Yok Sanki Ben Dei
l Yatak Sllanıyor Ama Öyle Böyle Bir Sallanma Deil Sağa Sola Yurakı Aşağı Çok Şiddetli Depremden Bile Heryer Herşey Sabit Bende Sabitim Ve Yatağğım Beni İnanılmaz Bir Şiddetl Sallıyor Dişeleirm Bir Birine Vuruyor Ve Sonunda Ezan Bitiyor Garip Bi Huzur Bir Dakikaya Kaldımı Bilmiyorum Deliksiz Bi Uyku Ve Sabah Sanki Hiç Bişey Olmamış Gibi Garip Bir Huzur Arkadaşlar Yorgun Olduklarını Yazmışlar Bense Tam Tersi Huzur İçinde Ve Gülümseyerek Bi hh Çekerek Uyanmıştım Bunu Bana Açılayacak Biri Varmı Bunları Neden Yaşıyorum Ve Gece O Kadar Korkmama Hatta Kasıklarımın Bile Sancıdıını Hissetmeme Rağmen Sabah Nasıl Bu Kadar Dinç Ve Huzurlu Uaynabiliyorum Lütfen Yardımlarınızı Esirgemeyin