Alıntı:
Riyuetan´isimli üyeden Alıntı
 sana bu olan bana 2 yıldır oluyor onu napcaz  bana ilk olduğunda deprem oluyo sanmıstım annemi uyandırmak istedim ama kıpırdayamadm herseyi yasayıp gördüğünü zannediosun ama bu yarı uykudayken bilinc kapalıyken oluyo güzelim bende daha önceleri gözlerm acık herseyi görüyorum hissediyorum akan terime kdr diyordum ama bu benim annemde ananemdede olduğu icin bizde öyle zannediyoduk dediler  korkma ağarlık basması gibi bise hic bisi görmessin hic bi ses duymassın sadece bitsin die yalvarıırsın bi ara biter gibi olur tekrar baslar biliyorum 2 yılın sayesinde yavas yavas kontrol edebiliyorum sende edersin biliyorum cok zor ama tek değilsin |
Teşekkür Ederim Rahatladım Biraz
Doktora şuanda gitmem saçma kaçar çünkü neredeyse bir yıldır yaşamıyorum yanlız şu sıralar stresliyim (normalde olduğundan çok daha fazla ) tekrar yaşarım die korkuorum birazda o yüzden açtım konuyu
Yaklaşık 3-4 Yııldır kendimle savaşıyorumİyi Ve Kötü İrem Kendimi Keşfediyorum Fakt çözemiyorum bu olayların yaşandığı dönemlerim kendimle savaşlarımın en çetin olduğu dönemlerdi ikilemlerle dolu bi hayattı ve altından kalkamayacağımı düşünüyordum bunlarla pazalel kalbimde sıkışmalar sebepsiz baş dönmeleri v.. yaşıordum hatta durup dururken gece çözemediğim problemlerin cevabbı evet bu olmalı dedğim bile oluyordu yani karmaşık bi dönemdi ve aynı şeyleri tekrar yaşamaya başladım kendimdn korkuyorum başka şeylerden deil (in cin vs..) çünkü kendimi tanımıyorum gerçekten tanıyamıorum yanlış bişrey yapmak istemiyorum
Neyse iice karıştı anlarsınız umarım