JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 02-10-2008, 18:09   #1

heyhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 heyhat henüz daha yolun başında
Banyoda Yaşadığım Bir Olay

bayramın ilk günü namazdan sonra yıkanırken aynaya bakmaktaydım. ayna buharlanmıştı elimle aynadaki buharı sildim. daha sonra aynada kendime bakmaya başladım, ama ne gariptirki aynadaki görüntüm bana bakmıyordu. ilkin anlayamadım ne oldu ne bitti kafam karıştı, sonra içimden bu yansımam neden bana bakmıyorki die geçirdim bunu geçirir geçirmez görüntü bariz bi şekilde gözlerini üzerime çevirdi. korktum kapıya doğru yöneldim. çıkıcaktım bi an kendimi tuttum dedim neden çıkıyorum ki. aynaya bakmadan işimi bitirdim ve çıktım. e artık aynalara bakamıyorum sizce ne olabilir bu yardımcı olabilecek yorumlayabilecek olan varmı ??
heyhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-10-2008, 18:20   #2

princetongirl_1818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 princetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerliprincetongirl_1818 kısacası herkes için çok değerli

Bence cin oLabiLir canım biLdiğim kadarıyla cinLer kıLık değiştirebiLiyorlardı..
princetongirl_1818 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-10-2008, 18:23   #3

JeliPhoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 JeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to beholdJeliPhoN is a splendid one to behold

Bence Sen Şaşı Olmuşun Ehee Şaka Tabi Bilmiorum Ama Şİmdi Tırstım Ya Ben Hayatımın 4 te 1 ini Aynada Kendimi İzlkeyerek Geçiriorum Ama Hiç Başıma Gelmedi =)

Alt 02-10-2008, 18:30   #4

valla bende bilmiyorum. cin mi in mi. korkmadığım içinde geliyo olabilirler mi :S gerçi korkmasaydım aynaya bakabilirdim dimi :/

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-10-2008, 20:16   #5
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Çook kez başımaa geldi...Cin olduğu kanısındayım
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-10-2008, 22:53   #6

Vitriol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Vitriol kısacası herkes için çok değerliVitriol kısacası herkes için çok değerliVitriol kısacası herkes için çok değerliVitriol kısacası herkes için çok değerli

Zaten aynalar insan dışı varlıkları görebilmede büyük rol oynar.

Alt 02-10-2008, 22:56   #7

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Aynalar çok esrarengiz nesneler...
Onlardan tırsıyorum
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-10-2008, 23:01   #8

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

hmm ürkütücü ama güzel bi durum..Muş
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-10-2008, 01:33   #9

tamam teşekkür ederim gerisini ben hallederim artık...
Sponsored links

Alt 03-10-2008, 02:40   #10

gri_gandalf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 gri_gandalf henüz daha yolun başında

The Mirrors filmini seyretmeni tavsiye ederim o zaman evden tüm aynaları atarsın.
ayrıca kulanıcı ismini de beğendim
gri_gandalf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-10-2008, 03:19   #11

neden beğendiğini tahmin edebiliyorum gri gandalf kitaptan dolayı değil mi ? filmi de kesin izlicem

Alt 03-10-2008, 16:23   #12
-YASAKLI-

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 vahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

insan yapımı , salak bi ayna neden esrarengiz olsun ..
vahiybekleyenkedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-10-2008, 16:35   #13

bencede neden esrarengiz olsun ki ?? ayriyeten bu yaşadığımda aynayı esrarengiz kılmaz. ama sonuçta ben bu olayı yaşadım mı yaşadım. o yüzden var bişey ama aynadan değil benim başıma aynada geldi. aynada olmayanlarda oldu ve onların 3 harfli olmadığına eminim.

Alt 03-10-2008, 17:20   #14

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 133 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

Aynada gördüğün yansımanın akabinde hiçbir paniğe kapılmadan gayet rahat bir şekilde aynı ortamda hala bulunabildiğine ve bu anlattıkların ile alakalı hiçbir zarar görmemiş olduğuna göre ortada büyütecek bir durum yok demektir...Eğer çok sıcak su ile duş aldıysan bunun etkisi olabilir

Alt 03-10-2008, 18:09   #15

ben şeyi bile düşündüm aynada su wardı aynadaki su kırılması falan bile olabilir dedim. ama sanmıyorum dediğin gibi sıcak su bile olabilir. zaten görünce o panikle dua okudumda banyoda ne kadar etkili olur bilmem
Sponsored links

Alt 04-10-2008, 16:10   #16

bogachan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 bogachan ne işi var bunun burada

ben artık ilginç olaylara alıştım 24 saat içinde 3 tane ilginç olay yaşadım en son 1 sinde sövdüm:d abi olmazki iş görürken rahatsız edilirmi insan
bogachan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-10-2008, 21:17   #17

yuh

Alt 04-10-2008, 22:05   #18

kithy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 kithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to behold

ya garip aslında ben pek inanmıyorum böyle şeylerede herkes yaşıyo bide kıllık olsun diye millete sen görüyosunda ben niye göremiyorum felan diyorumda bi gün başıma gelirse altıma yapıcam heralde mantıksal bi açıklama yapmaya çalışırsak su kırılması felan olamaz heralde böyle bişey yani büyük derecede farklılık varsa hareket etme felan gibi değildir heralde sıcak suyla yıkanmış olman etkilermi bilemiycem ben genelde sıcak suyla yıkanmadığım için ... boşver ya bidakine gördüğünde küfür eder güler kaçarsın ne diim

Alt 04-10-2008, 22:19   #19

kithy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 kithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to beholdkithy is a splendid one to behold

öyle ama ne yani bu varlıklar insandan güçlümü sonuçta hani benim tanrı inancım yoktur ama sonuçta varsada ve bu varlıkları yaratıysada insana ondan daha üstün bir güç verdiğine ve onların insanlara zarar veremeyeceğine eminim yani tam emin değilimde eminim sonuçta bu seni korkutmaya çalışıyorsa sende onu korkut ne biliyim sövüyomusun suratınamı tükürüyosun napıyosan yap hani bu bi nevi senden nefret eden bir arkadasının adam tutup seni korkutmaya çalışmasına benziyor sen naparsın bu durumda hadi lan ordan dersin çeker gidersin olay bu ( tabi hepsi bana göre şeyler karşı çıkanda olabilir bişey diyemem )

Alt 04-10-2008, 22:27   #20

melusina_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 melusina_ henüz daha yolun başında

ilginç bir deneyim yaşamak istemezdim........
melusina_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama