Alıntı:
Mystick´isimli üyeden Alıntı
lafım sanaydı evet ama benim değindiğim konu herşeyin olamayacağı ben onun bir kaplumbağa olabileceğini düşünmüyorum ayrı olarak seni anladım zaten amacım polemik yaratmak değil umarım anlamışsındır.. sadece orada genetik bozukluklar yaşamış bebekler ile deniz kızları fotolarının bulunması ve yorumların dikkatimi çekti ve fikrimi beyan ettim.. |
Mystickcim.. polimiklik bir durum yokki.. daha önceden resim ekleyen arkadaş deniz kızı olduğu iddia edilen fake resimler eklemiş.. bende sadece gerçek deniz kızlarına benzer fake resimler verdim... ve anatomik bozukluğa sahip (denizkızı) çocuk resimleri... amacım herşeyin bir açıklamasının olduğu... mutlaka gördükleri uçan canlının da vardır bir açıklaması... sadece anlatılanlardan yola çıkarak daha önce okuduğum fallen angel konusundan yola çıkarak düşmüş melek olabileceklerini söyledim... herşey olabilir derken de bazen görmek istediğimizi görürüz... mesela sen ufolarla baya ilgileniyorsun... (yani öyle biliyorum...) ufo sanılan bazı cisimlerin daha sonradan ne çıktıklarını da sen daha iyi bilirsin muhakak.. (meteoloji balonu, uçak, vs...) yani herşey olabilir derken buna benzer bir duruma değinmek istedim... herhalde kaplumbağa... balina.. araba falan demedim... sanırım açıklama yaparken yüzeysel olarak konuyu geçiştirdiğim için gerektiği kadar net ifade edemedim... kusura bakma..
bu arada namım almış yürümüş galiba.. amacım polemiğe girmek değil ki... sanırım sert ve biraz alaycı bir uslup kullandığımdan dolayı bazı arkadaşlar biraz alınmış...

bir konuda da bir arkadaşım cehaletimi yüzüme vurmuş gibi oldu... tabi yine benim hatam.. yeteri kadar açıklama yapmamam ve yüzeysel geçiştirmem... sorun olduğumu ve rahatsızlık verdiğimi düşünüyorsan şayet... pm atman yeterli.. geldiğim gibi gitmesini de bilirim... huzurluk yaratmaya gelmedim...
neyse canımcım.. görüşmek üzere... keyifli forumlar...