JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 06-10-2008, 22:24   #41

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

Alıntı:
alev´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben oresimlerin gerçek olduğuna inanmıyorum o beyaz varlık çok çirkin ve denizkızı gibi havada uçabileceğini sanmıyorum ve gerçek olucağınıda hiç sanmıyorum gökyüzündeki verlıksa görmediğim için yorum yapmıcam
o resimdekiler fake.. zaten denizkızı olarak verilmiş... insanlar şeytanı da gördüğünü iddia ederler ama hiç resmi var mı? ama herkes var olduğuna inanıyor... ama resimlerdeki düpe düz fake...

tıpkım bunlar gibi....

belkide efsanede yer alan şey; anatomik bozuklukla dünyaya gelmiş insanlardan başka birşey değillerdi...
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-10-2008, 22:33   #42

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

aman tanrım

Alt 08-10-2008, 20:20   #43

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

efsanede yer alan şey farklı bir içeriği olan ve çıkma sebebinin serap türü hayaller yada gerçekten denizlerin içinde yarı insan-yarı balık olabileceği fikrinden doğmuştur..burada tartışılan konu genetik bozukluklarla bebeklerin ayaklarını nasıl olduysa deniz kızıyla bütünleştirmiş olman değil uçabilen ve beyaz insan görünümlü ve kanatları olan bir varlık ki buradan şunu çıkarıyoruz hiç bir efsane boş değil demekki bu tür varlıklar var
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-10-2008, 21:07   #44

Karma gücü: 25 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

Alıntı:
Mystick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
efsanede yer alan şey farklı bir içeriği olan ve çıkma sebebinin serap türü hayaller yada gerçekten denizlerin içinde yarı insan-yarı balık olabileceği fikrinden doğmuştur..burada tartışılan konu genetik bozukluklarla bebeklerin ayaklarını nasıl olduysa deniz kızıyla bütünleştirmiş olman değil uçabilen ve beyaz insan görünümlü ve kanatları olan bir varlık ki buradan şunu çıkarıyoruz hiç bir efsane boş değil demekki bu tür varlıklar var
Mystickcim, ilk resimleri ben eklemedim... sanırım gözünden kaçmış sadece bir açıklama getirmeye çalıştım eklenen deniz kızı resimlerine... tıpkı efsanelerde geçen titanlar ve tanrıların varlığının kanıtı olduğu sanılan fosil ve kemikleri bulan antik yunanlar ve ya farklı kültürlerde olduğu gibi... (çinliler dinazor fosillerinin ejderhalara ait olduğunu düşünmüş mesela).. dikkat ettiysen zaten ben fallen angel.. yani sürgün melek olabilir dedim... herşey olabilir...

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-10-2008, 22:42   #45

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

lafım sanaydı evet ama benim değindiğim konu herşeyin olamayacağı ben onun bir kaplumbağa olabileceğini düşünmüyorum ayrı olarak seni anladım zaten amacım polemik yaratmak değil umarım anlamışsındır.. sadece orada genetik bozukluklar yaşamış bebekler ile deniz kızları fotolarının bulunması ve yorumların dikkatimi çekti ve fikrimi beyan ettim..

Alt 08-10-2008, 23:00   #46

Alıntı:
Mystick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
lafım sanaydı evet ama benim değindiğim konu herşeyin olamayacağı ben onun bir kaplumbağa olabileceğini düşünmüyorum ayrı olarak seni anladım zaten amacım polemik yaratmak değil umarım anlamışsındır.. sadece orada genetik bozukluklar yaşamış bebekler ile deniz kızları fotolarının bulunması ve yorumların dikkatimi çekti ve fikrimi beyan ettim..
Mystickcim.. polimiklik bir durum yokki.. daha önceden resim ekleyen arkadaş deniz kızı olduğu iddia edilen fake resimler eklemiş.. bende sadece gerçek deniz kızlarına benzer fake resimler verdim... ve anatomik bozukluğa sahip (denizkızı) çocuk resimleri... amacım herşeyin bir açıklamasının olduğu... mutlaka gördükleri uçan canlının da vardır bir açıklaması... sadece anlatılanlardan yola çıkarak daha önce okuduğum fallen angel konusundan yola çıkarak düşmüş melek olabileceklerini söyledim... herşey olabilir derken de bazen görmek istediğimizi görürüz... mesela sen ufolarla baya ilgileniyorsun... (yani öyle biliyorum...) ufo sanılan bazı cisimlerin daha sonradan ne çıktıklarını da sen daha iyi bilirsin muhakak.. (meteoloji balonu, uçak, vs...) yani herşey olabilir derken buna benzer bir duruma değinmek istedim... herhalde kaplumbağa... balina.. araba falan demedim... sanırım açıklama yaparken yüzeysel olarak konuyu geçiştirdiğim için gerektiği kadar net ifade edemedim... kusura bakma..
bu arada namım almış yürümüş galiba.. amacım polemiğe girmek değil ki... sanırım sert ve biraz alaycı bir uslup kullandığımdan dolayı bazı arkadaşlar biraz alınmış... bir konuda da bir arkadaşım cehaletimi yüzüme vurmuş gibi oldu... tabi yine benim hatam.. yeteri kadar açıklama yapmamam ve yüzeysel geçiştirmem... sorun olduğumu ve rahatsızlık verdiğimi düşünüyorsan şayet... pm atman yeterli.. geldiğim gibi gitmesini de bilirim... huzurluk yaratmaya gelmedim...
neyse canımcım.. görüşmek üzere... keyifli forumlar...
Sponsored links

Alt 08-10-2008, 23:07   #47

sorunum yok senle ancak ufo konusuna gelirsek aslında evet 10 da 4 ü bu tür şeyler çıkıyor ancak 10da 10 u böle gösteriliyor şu an bu konuya girip asıl konuyu dağıtmak istemem sadece sölemek istedim.. ayrı olarak gözlemlerini taktir ederim bu arada anladım seni ama herşeyin açıklaması malesef fiziki dünya açısından olmuyor yada bu teknoloji ve bilinç seviyesi için biraz zorlayıcı oluyor diyelim hele birde gizlemek içiçn çalışan insanlar yada varlıklar olunca iyice karmaşık oluyor ama şunu söleyeyim aslında çok ilginç ve güzel bir dünyada yaşıyoruz mutlu olun enerjinizi boş şeylerle harcamayın çevrenize dikkat edin eminim ilginç şeyler görebilirsiniz Adonai..

Alt 20-10-2008, 20:52   #48

GhosTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 GhosTR ne işi var bunun burada

Arkadaşlar bnmde içim bi qarip oLdu çünkü aynı şeyi bende bir defa qörmüştüm .. Gece parkda otururken resmen bembeyaz insan qibi birşeyin qökyüzünde olduqunu qördüm... Başta inanamamstim ama sizin anlattklarınz da aynı :/
GhosTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-10-2008, 21:22   #49
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Demek ki tek gören ben değilmişim :/
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-10-2008, 21:24   #50

MALCOLMX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 52 MALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond repute

Eğer dediğiniz gibi bir çok kişi aynı şeyi gördüğünü söylüyorsa.Ve Birbirlerinden bağlantısız kişiler olduğunu sanarak şunları söylüyorum.

Etrafınızda ki ya da yasadığınız bölgedeki diğer insanlarda benzer şeyler görüyorlarmı.Eğer Kendi çevrenizde sorgulama yapabilme şansınız varsa bence bir sorgulama yapın ve forumda paylaşın...

Çam da Bizim Kozalak ta...

MALCOLMX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-10-2008, 21:29   #51
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Sorabilirim insanlara ama, birde deli damgası yemek var

Alt 20-10-2008, 21:36   #52

MALCOLMX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 52 MALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond repute

Uygun Bir dille sanırım muhabbet arasında sorulabilir.Belki de Senin gibi düşünenler vardır.Çekinenler vardır.Ama Uygun ortamlar kollanarak bilgi alınabilir diye düşünyorum...

Çam da Bizim Kozalak ta...

MALCOLMX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-10-2008, 21:36   #53

Newinitial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Newinitial yakında ünlü olacak gibiNewinitial yakında ünlü olacak gibi

alev ve night bu şey artk her neyse size görünmüş benim sizden istediğim tek şey...
Yaşantınız merak ettiniz konular,ilglendiğiniz ,düşündüğünüz şeyleri yazarmısınız...Mesela ne gbi kitaplar okursunuz ,düşünceriniz falan...

Bizimle paylasırsanız sevinirim...Eğer düşündüğüm şeyse size o yaratığı açıklayabilirim...
Newinitial isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-10-2008, 21:39   #54
-YASAKLI-

Bildiğin birşey var sanırım..TAbi ki anlatırım..

Genellikle duygusal romanlar okurum.
Parapsikolojiyle ilgiliyimdir, hep ileri derecede doğa üstü güçlerim olmasını hayal etmişimdir...
Ve tabi ki şarkı söylemeyi (: Sesim güzel olmadığından, hayallerimde hep sesmini güzel olduğunu ve istediğim gibi şarkı söyleyebilidğimi düşünürüm..

İnsanlarla aramda bir sorun yok.Kimseyle kavga etmem, tartışmam. Kendi halinde bir inanım işte
Ve aşırı duygusalım..

Yeterli mi?

Alt 01-11-2008, 00:36   #55

Newinitial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Newinitial yakında ünlü olacak gibiNewinitial yakında ünlü olacak gibi

AYNI BEN yeter alev de yazarsa sevinirim
Newinitial isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-11-2008, 02:39   #56

elfstitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 elfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ilginç bi konuymuş hakikatten.ama alev'in yorumlarına çok güldüğümü itiraf etmeliyim.alev kızma lütfen.ama "azrail tipi birşey" ne demek ya? bi de "kıyamet yaklaştığından dolayı" demişsin o da ayrı

görmeden önce buna benzer birşey duydunuz mu arkadaşlar? ben olayın sanrı olabileceğinden şüphelendim.olmayabilir de tabi.hatta gerçek olursa sevinirim

men arefe nefsehu fekad arefe rabbehu

ete kemiğe büründüm yunus diye göründüm

enel hak
elfstitan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-11-2008, 09:27   #57

psiozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 psiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud of

Alıntı:
Newinitial´isimli üyeden Alıntı
alev ve night bu şey artk her neyse size görünmüş benim sizden istediğim tek şey...
Yaşantınız merak ettiniz konular,ilglendiğiniz ,düşündüğünüz şeyleri yazarmısınız...Mesela ne gbi kitaplar okursunuz ,düşünceriniz falan...

Bizimle paylasırsanız sevinirim...Eğer düşündüğüm şeyse size o yaratığı açıklayabilirim...
gerçekten ilginç olmaya başladı ha ben de gördüm ama pek üstünde durmuyorum şu anda da ama merak ettim şimdi ne olduğunu ... neyse alev demişin alev de yazsın öğreniriz
psiozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama