yeterin artık....

ortalıkda ciddi anlamda birşey yok... ama siz illa var edeceksiniz... paranolmal olarak rastlanan gerçek olaylar milyonda bir... gerisi hayal gücümüzün ürünü...
bir gece yatağımda yatarken.. dışarı çeviriyorum bakışlarımı... herşeyi örten.. sarıp sarmalayan siyah gece... karanlıkta dev simsiyah bir kuş görüyorum... sanki gözlerini üzerime dikmiş beni izliyor... gözleri arada parlıyor.. delici ve soğuk bakışlar üzerime çevrilmiş durumda... uykuya dalmam için bekliyor... en zayıf anımda yakalayacak.. gözlerim yavaş yavaş kapanacak az sonra.. bana ne olacak bilemeyeğim belki de... zorlukla açık tutabiliyorum.. ha kapandı kapanacak... birden bir şimşek heryeri aydınlatıveriyor... ve herşey açığa kavuşuyor.. kuşun yerinde bir dal parçası hafif rüzgara bırakmış kendini.. usul usul salınıyor...
aklıma birden şey geldi... Gothic diye bir film olarak da çevrilmişdi.. hani Frankenstein'ı yazan M.Shelley.. Lord Byron vs.vs.. kır evinde kendi korkularına hayat veriyordu ya... sonra da M.Shelley'in bir gecede saçları beyazlıyor.. ardından da Frankenstein'ı yazıyor... o gece hepsi doğa üstü olduğuna inanılan bir deneyim yaşıyorlar.. aslında kendi korkularına bir şekilde hayat veriyorlardı (canlandırıyorlar).. insan beyninin gizemi çözülebilmiş değil...nasılsa bazı insanların garip yetenekleri olduğu gibi... herşeyi yapabilmek de mümkündür...
bir örnek vermek isterim... hipnoz altındaki bir kişiye deney sırasında eline soğuk metal bir cisim verilip, tuttuğu şeyin kor halinde bir meatl olduğu söyleniliyor... ve adamın elinde gerçek yanıklar oluşuyor... kendi kendimizi birşeylere inandırmak için şartlandırdıkça... yaşanması muhtemel olaylar... neyse.... siz ne olduğunu düşünüyorsanız odur tabi.. deneyim konuşur ne de olsa...