mrb arkadaşlar konuyu uzatmyacagım size bi sorum var ben astral calışmalarımı yaparken bazı geceler ruhum degilde bedenen kalkıyorum nasıl yani şöyle; derin gevşeme sırasında tam o ayrılma anında kolumda veya bacaklarımda ani irkilme oluyor kolum yanımdayken üstüme geliyor bacaklarım acılıyor ve ben artık korkmaya başladım bunun sebebi nedir yardımcı olursanız cok sevinirim...
__________________ Gözlerim artık Hayata ölü Bakıyor.. Sözlerim İçimde, Dökülüyor Kalbim ise Atmayı unuttu, İntihar Sebebim Cok.. Anladım ki bana bu lanet dünyada Mutlu OLmak YOK...
bende astral seyahati çok denedim ve 2 kez çıktım bundan sonrada rahat çıkarım gibi geliyor çıkış anını yaşarken bir takım kasılmalar uyuşmalar olur ama bu kadar hareketlenme sonucu düşme meydana gelir benim kanaatimce ...
devamlı calışıyorum bunun üzerinde ama böle şeyler arada luyor herzman degil ama korkuyorum cok korkunc oluyor tam cıkarken olunca birde offffff
__________________ Gözlerim artık Hayata ölü Bakıyor.. Sözlerim İçimde, Dökülüyor Kalbim ise Atmayı unuttu, İntihar Sebebim Cok.. Anladım ki bana bu lanet dünyada Mutlu OLmak YOK...
hayatta hiç birşey insanların verdiği zararı veremez ne kendin ne başka varlıklar. içini rahat tut sadece bedenin yaşanan olaya ayak uydurmaya çalışıyor kalp hastalığın falan yoksa zarar görmezsin ..