18-09-2008, 00:12
|
#1 |
| Kendimi Dışarıdan İzliyorum :S
Arkadaşlar bu gün birden bire ortaya çıkan bir durum bu.Resmen kendimi dışarıdan izliyorum,bedenimin kontrolü tamamen bende,mantıklı davranıyorum,konuşabiliyorum ama kendimi dışarıdan izliyorum resmen.Ve ne kendi bedenimi ne de etrafımdaki dostlarımı-hatta sevgilimi- tanımadığımı hissediyorum bu haldeyken.İlk olarak sabah kız arkadaşımla karşılaştığımda yaşadım,uykulydm biraz da dediğim gibi kendimi dışarıdan izliyorum kendi kendime yorum yapıyorum olay hakkında,ait olmadığım bir yerde hiç bir şekilde tanımadığım insanlar üzerine düşünüyormşm gbi hissettim sonra olayı fark ettim,ama sabah mahmurluğundandır filan dedim.Gün içinde tam 5 defa daha tekrarlandı.Sanırım kök chakrayla ilgili bir sorun ama emin değilim yorumlarınızı bekliyorum 
__________________ -Ona aklıma gelen sözleri söylüyorum.İsmim onun ağzından bir müzik gibi,karanlık bir tanrıya edilen bir dua gibi dökülüyor- -Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar- |
| |
18-09-2008, 00:17
|
#2 |
|
ilk defa geçen sene başıma gelmişti benim. uyuyup, uykunu alamayıp uyandığın zaman oluyor genelde. korkutucu bir şey tabi. kendine bir şeyler anlatmak nasıl bir duygu bilemezsiniz 
__________________ En güzel şarkıyı bir kurşun söyler... |
| |
18-09-2008, 00:22
|
#3 |
|
Zihnini istediğin yere taşıyabiliyorsun. Zihinini dışarıda bir bölgeye yerleştirip kendini izleyebiliyorsan başka mekanlara da götürebilirsin. Astral seyahat gibidir ama daha farklı. Bunu ilk yapmaya başladığımda otobüste arkamdaki insanlarınn yüzlerini görmeyi deniyordum. Ve doğru çıkıyordu gördüklerim. Daha sonra okuduğum bir kitaptan zihin seyahati olduğunu öğrendim.
__________________ тђєяє'ѕ ησωђєяє тσ яυη, ѕσ ℓєт'ѕ נυѕт gєт ιт σνєя... |
| |
18-09-2008, 00:27
|
#4 |
|
İnsanların yabancı gelmesi ve kontrolsüz olarak birden bire ortaya çıkan bir durum olması kafamı karıştırdı
__________________ -Ona aklıma gelen sözleri söylüyorum.İsmim onun ağzından bir müzik gibi,karanlık bir tanrıya edilen bir dua gibi dökülüyor- -Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar- |
| |
18-09-2008, 00:31
|
#5 |
|
gözündeki perdelerin kalktığını ve o an ortamda bulanan herşeyi görebildiğini unutma ve dikkat et 
__________________ |
| |
18-09-2008, 00:35
|
#6 |
|
Ben gözümle önümü ya da baktığım yeri gördüğüm halde zihnimde istediğim yeri algılıyordum. Bazen boşluk hissi oluyordu ve kendimi, çevremdekileri yabancı görmeye başlıyordum. Garip bir duygu kendime geldikten sonra da bir algılama sorunu oluyordu yaklaşık 10 saniye.
__________________ тђєяє'ѕ ησωђєяє тσ яυη, ѕσ ℓєт'ѕ נυѕт gєт ιт σνєя... |
| |
18-09-2008, 00:36
|
#7 |
|
Gözdeki perdenin kalkmasıyla 3.gözün açılmasıyla hiss-i kalb'en vûku ile ilgili değil pek  Zihin seyahati denilen şey daha ziyade,kopup uzaklaşıyorum aynı anda hem herşey oluyorum,ki herşey doğal geliyor,hem de hiçbirşey oluyorum,herkes,herşey,her yer yabancı geliyor.Fena fillah mı oldum nirvanaya mı erdim  Hem hoşlanıyorum hem de tamamen kopup gitmekten korkuyorum açıkçası.
| |
18-09-2008, 01:30
|
#8 |
|
bunlar cok ilginc seyler bende yasamak istiyorum ama olmuyor yaaa   |
| |
18-09-2008, 02:57
|
#9 |
Karma gücü: 3   |
yarı ölü modu gibi bişey bu
bence güzel bişey |
| |
20-09-2008, 02:15
|
#10 |
Karma gücü: 1  |
merhaba arkadaşlar bu siteyle bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştım yaşadıklarımı hissettiklerimi paylaşınca burada daha fazla şey bulabileceğimi söyledi...öncelikle delirmediğimi görmek bi kez daha mutlu etti beni....yehuuuuu anne bak deli değilim diyesim geldi....  ilerleyen günlerde benimde paylaşmak istediklerim olacak ama önce toptan bi göz atıp fikir sahibi olmak istiyorum...sevgiler hepinize...  |
| |
21-09-2008, 03:47
|
#11 |
|
Güzel mi kötü mü tam olarak anlayamadım ama hala devam ediyor günde 1-2 kereye düştü.Ayrıca bulunduğum mekanları öncesine gre çok farklı algılıyorum değişen hiçbirşey olmamasına rağmen.Nedeni hakkında yorum yapıcak olan var mı?
| |
21-09-2008, 19:37
|
#12 |
|
Alıntı: Maverick´isimli üyeden Alıntı
Güzel mi kötü mü tam olarak anlayamadım ama hala devam ediyor günde 1-2 kereye düştü.Ayrıca bulunduğum mekanları öncesine gre çok farklı algılıyorum değişen hiçbirşey olmamasına rağmen.Nedeni hakkında yorum yapıcak olan var mı? | Bu durum genelde uyku ve uyanıklık arasında gerçekleşir; kendiliğinden astral seyahate çıkmışsın. Psikoloji buna bilinç projeksiyonu diyor. Zaman zaman bende de oluyor ama hep istem dışı (kontrolsüz) olarak gerçekleşiyor. Kendimi bir anda bulutlardan dahi yukarıda, aşağısını seyrederken görüyorum. Yükseklikten dolayı korkuya kapılıp birden bedenime çekiliyorum. Ama bunun gerçekleşmesi için yarı trans hali şart. Gün içinde istemsiz gerçekleşmesi çok tuhaf. En azından düşüncelerini susturmuş olman gerekir. Düşüncelerini susturduğun bir sırada gerçekleşmiş olabilirmi bu çıkışların?
__________________ Domine Stns exaudi meam; et clamor meus ad te veniat! |
| |
21-09-2008, 20:07
|
#13 | | -YASAKLI-
|
astral seyahat olabilir |
| |
21-09-2008, 21:01
|
#14 |
Alıntı: SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı
Ben gözümle önümü ya da baktığım yeri gördüğüm halde zihnimde istediğim yeri algılıyordum. Bazen boşluk hissi oluyordu ve kendimi, çevremdekileri yabancı görmeye başlıyordum. Garip bir duygu kendime geldikten sonra da bir algılama sorunu oluyordu yaklaşık 10 saniye. |
aynı şeyleri bende yaşıyordum hatta eve insanlara hatta ve hatta anneme bile yabancı biri gibi bakıyordum bi ara insanlar da anlıyordu tabi..bence kötü bir şey hiçbir yeri tanımıyorsun bian ya da hiçkimseyi.. |
| |
21-09-2008, 21:04
|
#15 |
bende yaşadım.. çok garip geliyor etraf.. |
| |
14-11-2008, 19:08
|
#16 |
|
O zaman ben sürekli astral seyehatteyim :S |
| |
14-11-2008, 21:31
|
#17 |
bir film izlemiştim "Eden" isimli...senin yaşadıklarına benzer olayları bir kadın yaşıyordu.içinde bulunduğu yerden bir kaçıştı bu belki de kaçmak isteme.bir anda birşeyken herşey oluveriyordu.sonrasında tercih yapmak zorunda kaldı.orası mı yoksa bedeni mi...pek bir bilgim yok ama bu konuda ruhumuz bazen sıkıntılarımıza bizim irademiz dışında tepki verir.seninki de öyle birşey sanırım.bir kaçış belki de ruhunun yaptığı,yapmak istediği (:
__________________ Sonlunun içinde sonsuz..
Cam bir kalp içindeki devasa kaos...
Korkutucu,öfkeli bi ejderha...
Ve yaşamım boyunca bu Tanrıya hizmet etmiş olduğumu anladım... |
| |
14-11-2008, 23:17
|
#18 |
Karma gücü: 6  |
banada olsun istiorum 
__________________ |
| |
15-11-2008, 14:43