annem balkonda bir karartı görmüş ve şöyle tarif ediyor.Kapşonlu,uzun boylu ve elinde orak taşıyor pek yakından görmemiş ama gördüğünden emin hatta o varlık annemin gördüğünü farketmiş ve ona doğru kafasını çevirmiş :S ne olabilir ki o gece kahve falı bakmıştık şeymi acabaa
Valla sey dediğin iblis mi cin mi her ne haltsa bilemem ama görse nolcak yani?en fazla kafasını çevirip bakmıştır öle mal mal.korkulucak bisey yok arkadasım .sakin ol ve yasamına devam et.o tür yaratıklardan zarar gelmez insanlara.ben neden hiç görmem anlamam ki?!
o gece kahve falı bakmıştık o yüzden annemin gördüğü varlığın 3 harfli olduğunu düşündüm bir de biraz saçma olucak hatta çok saçma olucak . Annem azrail olduğunu düşünmüş yine o gece akrabamızın falında cenaze görmüştük annemede gösterdik. belkide ondan etkilendi :S Sizce nedir cinse musallat olmuş olabilir mi? açıkçası çok tırstım azrailin gözle görülceğinede inanmıyorum
belki bir halisilasyonda olabilir arkadasında dedigi gibi bisey yapmamıs bakmıs gitmis bisey olmaz. bende bigün yurdun camından yıldızlara bakarken bi evin camına bana bakıp sırıtan bi kafa görmüstüm cok korkmustum ama Allahtan sonra bisey olmadı bi kac sey dısında salla gitsinnnn
azrail 4 büyük melekten biridir.öle kolay kolay görüneceğini sanmıyorum.birde bunu hep amerikan filmleri yaptı suçu günahı yok o meleğin eline bir orak birde kapşon taktılar kutsal bir varlık korkulan bir şeye dönüştü
Bak bide şöyle düşün o zaman her kahve falına bakanın evinde böyle şeyler yaşansın.Ben de kahve falı bakıyorum ama böyle bir varlıkla hiç karşılaşmadım fal baktığım için. İçin rahat olsun ama uyarmadanda edemiycem sadece bazı insanlar hayatlarında biri vefat etmeden önce bunu herhangi bi şekilde hissedebilirler rüysında görür bazısı bazısı normal yaşantısında hisseder annenin hissettiği gibi olabilir.Umarım böyle bişey değildir...
benim böyle şeyler için kapsamlı aramalarım sonucunda bulduğum kesin bir cevap var annemde böyle bir şeyle karşılaştı bu olay aynen ve daima şöyle oluyor annenize yada yakın birinize bizim muska diye taabir ettiğimiz bir büyü çeşidi yapılıyor ve bu yüzden bu tür olaylar ile karşılaşılıyor çözümü bulamadım ama çok fazla sürmüyor bu olaylar ama arasıra muskadan kurtulsanız bile beliriyor bu tür şeyler.(tehlikeli olduklarını sanmıyorum sadece bu olaylar 1 veya 3 saniye ile yok oluyor daha açıkçası göz açıp kapayana kadar.)