JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 31-08-2008, 19:10   #1

terminator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 terminator ne işi var bunun burada
Dejavu üstüne dejavu

Arkadaslar ben her gecen gun degil ama sikca dejavu oluyor

bu 12-13 yaslarimda basladi

olay su:ayni yerde ayni insalarla ayni sekilde davranmam

örneğin:tv de bisi izliyodum birden dejavu olduğunu farkettim

soyleki tv deki dizinin o kismi ve ben sofrada ayni yemekleri yerkene ve ayni yeri sözü sözüne ayni kismi izliyordum

birde bu dejavu 3-4 kezde tekrarlaniyor genelde

acaba noluyor

konunun üstadlari bana aciklayin lütfen

herkesin mesaj ve yorumlarini bekliyorum

simdiden tesekkurler
terminator isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-08-2008, 19:26   #2

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Eğer sadece televizyonda izlediğin şeylerde oluyorsa bu; ısıtıp ısıtıp yeniden aynı şeyleri veren tv kanallarının suçu bu senle alakası yok

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 19:33   #3

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

bu konunun üstadı değilim ama madem burası bir forum ve paylaşım alanı, fikirlerimi belirteyim.
eğer zahmet edip okursan belki birşeyler bulursun.

önce deja vu'yu bir cümle ile açıklayayım: ben bu anı daha önce yaşamıştım.

dejavunun paranormal bir tarafı yok. reenkarnasyon ile ilgisi de yok (benim düşüncem).tamamen beynin yapısından kaynaklanıyor.
şöyle ki:

diyelim ki arabadasın ve yolculuk halindesin. biri bir iki kelime birşey söyledi, dışarıdan bir ses duydun, herhangi bir binayı, ağacı yada nesneyi gördün.

duyu organların önce uyarıcının (nesnenin yada sesin) kaynağını aygılıyor. daha sonra bunun gerçek olup olmadığını anlamak için beynin sol tarafına gönderiyor. sol beyin lobu nankördür kısa vadeli çalışır. bizim memurlar gibi yani onaylar geçer. daha sonra gelen bu bilgiler beynin sağ lobuna yani düşünme, hafızaya alma ve tanıma bölümüne geçer.

şimdi bu kadar saçmaladın bunlar ne diceksin anlatayım. bilgi alışverişi kimi zaman o kadar hızlı olur ki beynin sol lobu onaylamadan direk sağ loba geçer(ani uyarılar, yorgunluk ya da o anki ruh halinize göre değişiklik gösterir). bunun sonucunda da "ben daha önce bunları yaşamıştım" diyorsun, çünkü o bilgi direk hafızaya alındığı için yıllar önceden beri biliyormuş gibisin(önceden gördüğün birini daha önceden tanımak gibi).

tabi bu yazdıklarım şeyler hep benim okuduklarım ve düşüncelerim. diyebilirsin ki ben özel miyim? evet özelsin. hepimiz özeliz. çünkü bu harika araçlarla donatılmış birer vücuda sahibiz. deja vu herkese olan birşeydir. sadece kimi farkına varır, kimisi varmaz. kiminde çok olur, belli bir dönem sonra geçer.

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-08-2008, 20:17   #4

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

tam ben aynı konuyu açacaktım artık bu dejavular bana sıkıntı vermeye başladı yaa aşırı derecede dejavu meydana geliyor hergün dejavu artık fazlası zarar mıdır acaba
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-08-2008, 20:29   #5

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

Alıntı:
blueboy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tam ben aynı konuyu açacaktım artık bu dejavular bana sıkıntı vermeye başladı yaa aşırı derecede dejavu meydana geliyor hergün dejavu artık fazlası zarar mıdır acaba
Deja vu istemdışı olduğu için ve tamamen zihinsel yolla meydana geldiği için zararlı değildir. Görülmemesi de aynı zamanda bir sorun teşkil etmez.

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 20:59   #6

PuLSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 PuLSe ne işi var bunun burada

Pr0gressive e katılıyorum eskiden bende de cok oluyordu bir zararını görmedim cok fazla kafaya takarsan belki zararını görebilirsin
PuLSe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-08-2008, 23:10   #7

terminator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 terminator ne işi var bunun burada

yorumlarınız için cok tesekkurler

saolun

arkadaslar
terminator isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-09-2008, 17:18   #8

astralGIRGIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 astralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of light

ben alıştım artık hatta hoşuma bile gidiyor biraz sonra şu olacak şu şunu diyecek diyebiliyorum en basittinden dün akşam oturmuş birine mektup yazıyordum ki calan şarkıya dalmışım o sahnede dj dedigi çunleye kadar aynıydı anlatmak istedigim güzel birşey boşver tadını cıkar

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-09-2008, 17:30   #9

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 22 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

umursamadığım diğer şeyler gibi dejavuları da umursamıyorum.. eskisi kadar olmuyor artık... bence de diğer arkadaşın söylediği gibi fazla üstünde durma...
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama