JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 31-08-2008, 13:51   #1

psiozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 psiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud of
Doğru mudur Bu Kitap ?

Merhaba arkadaşlar geçen günlerde bi kitap aldım... Kitabın adı" Resimli Secret"... İçinde resimler var bazı şeyler için (mesela telekinetik olmak istiyosan şu resme bak gibi...) Resimlerin hazreti sülaymanın anhatarları ile şifrelendiğini söylüyor önsöz (The Great Solomon Keys'den yani sanırım ) Ve resimler de hiç bi acayiplik yok mesela çalışkanlık için olan resimde sadece ders çalşıan bi çocuk var,sembol vs. yok... Açıkçası fazla inandırıcı gelmedi bana ... bir de sizin yorumlarınızı alıyım dedim... Şimdiden teşekkürler
psiozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-08-2008, 14:01   #2

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

ders çalışan çocuk dedin belki de uğraşarak çalışarak telekinetik şeyler yapabileceğini imgeliyordur??
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 14:17   #3

Tengri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Tengri kısacası herkes için çok değerliTengri kısacası herkes için çok değerliTengri kısacası herkes için çok değerliTengri kısacası herkes için çok değerli

valla secret kitabı war bildigim kadarıyla rsimli secret ilk defa duydum hatta secret'in bende belgeseli war
Tengri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-08-2008, 14:25   #4

Karma gücü: 14 psiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud of

ders çalışan çocuk çalışkanlık içinmiş... yani çalışkan olmak istiyenler bakıyo ona ... bi örnek resim göstereyim:

Bu mühendis olmak için verilen resim

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-08-2008, 15:02   #5

Arinra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Arinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

harikaymış
sen burda yayınla bari resimleri konu açıp bizde bakalım işe yarıyacak mı
Arinra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 15:20   #6

iyi olur aslında
Sponsored links

Alt 31-08-2008, 15:26   #7

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Uyumlanmakla ilgili birşey çok etkili değil ama tamamen işe yaramaz olduğunu da söyleyemeyiz

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 15:27   #8

Arinra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Arinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
psiozzy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi olur aslında
hadi o zaman sabırsılıkla bekliyorum özelliklede yetenekle ilgili güzel sanatlarla ilgili bir şey varsa hemen koy lütfen sınavım var çünkü
Arinra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-08-2008, 15:29   #9

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

o kitabı vitrinde görmüştüm ve almayı düşünmüştüm aslında.tavsiye ediyo musun yani sana etkileri oldugunu düşünüyo musun_?
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-08-2008, 16:45   #10

blueboy açıkçası fazla etkisini görmedim... ama benim baktığım şeylerde uçuktu yani ben zamana hükmmetmeye maddenin içinden geçebilmeye falan bakmıştım fazla bişi diyemiycem onun için iyisimi ben buraya o resimleri koyayım
Bu koyduğum sanatçı olmak için

bu ressam olmak için

bu maddenin içinden geçebilmek için

bu tayy-ı mekan (aynı zamanda farklı yerlerde olmak) için

bu da astral seyahat için

Alt 31-08-2008, 16:53   #11

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

hmm anladım ama ben yinede merak ettim ve okumak istiyorum
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 16:58   #12

oku canım okumaktan zarar çıkmaz
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-08-2008, 17:33   #13

x123x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 x123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerli

çevresinde yazılar var sanırım sadece resimle olmaz daha uzaktan çekebilirsen belki yazılar da görünür..
x123x isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 17:36   #14

x123x yazılar da bir anlamı yok sanırım hepsinde aynı yazı var çünkü

Alt 31-08-2008, 17:53   #15

Karma gücü: 4 x123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerli

olabilir yine de merak ettim belki internette vardır bulursan koyabilirmisin teşekkürler...
Sadece bir ricaydı
Sponsored links

Alt 31-08-2008, 18:00   #16

bulursam tabi ki koyarım isteiğini geri çevirmem

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-08-2008, 18:17   #17

teşekkürler ama ben yinede o yazılarla ilgisi olduğunu düşünüyorum

Konu x123x tarafından (31-08-2008 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: illa sebep göstericez..

Alt 31-08-2008, 18:36   #18

bilmem olabilir belki başta onlar benim de dikkatimi çekti... aslında şu great solomon keys ' in türkçesini bulsak bakarız
Sponsored links

Alt 31-08-2008, 20:05   #19

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

burda amaç sanırım resimle bi mesajı beyne öğretmek ve bunun için gelişmesini sağlamak.Bazı reklamlarda da var bu reklamın içine bazı simgeler veya mesajları gömüyolar

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 20:25   #20

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

Hürriyet gazetesi "Dan Brown Süleyman'ın Anahtarı ve Şifreleri" adlı bir kitap veriyordu bir aralar. Kitap Dan Brown'un değildi, Dan Brown'un yazacağı kitabın bir tür ön incelemesiydi (yazarı Greg Taylor). Kitapçılara falan sorun bulamazsanız Yay-Sat bayileri var onlara bir sorun.

The Secret kitabını okudum, ön yargılı biri değilimdir ama kitap berbattı. Hiçbir zaman hiçbir şekilde bir kitaba bu kadar ağır konuşmam, çünkü emekle hazırlanmıştır. Ama bu kitap yüzünden bu olgumu da kaybettim, yazarı resmen para için yazmış. Tavsiye de etmiyorum. Yazar Hanım 14. sayfaya kadar "pozitif düşün, telkin melkin" demiş. Bunu herhangi bir kişisel gelişim uzmanı da söyleyebilir. 14. sayfadan sonrasını da okumaya gerek yok çünkü evirmiş çevirmiş aynı şeyleri söylemiş. Ciddi ciddi söylüyorum.

Şifrelere gelince Dan Brown özentisinden öteye gidememiş. Kapağa bir iki illüstrasyon atmışlar al sana şifre gel de çöz. Aklıma küçükken kendi uydurduğumuz diller geldi. Saçma sapan semboller oluşturarak günlük yazardık kimse okumasın diye. Bir hafta sonra kendi yazdığımızı da okuyamazdık tabi.

Kitap eleştirmeni değilim ama kişisel görüşüme göre bu kitap bir hiçten öte değil. Gidin Genç Gelişim okuyun, Bilim Teknik okuyun, National Geographic okuyun, hatta gidin Leman yada Penguen alın okuyun. Kesinlikle bundan iyidir.

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama