JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 22-08-2008, 12:15   #1

duman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 duman henüz daha yolun başında
Thumbs up sebebi ne ?

arkadaşlar yakın bi arkadaşım ve sevgilimin yaşadıkları beni düşündürmeye başladı sevgilimle bahsettiğim yakın arkadaşım sayesinde tanıştık zaten onlar çok sıkı dost ikiside aşırı derecede nirvana fanı yakın arkadaşım kız adı aybike nirvananın ölü solisti kurt cobain'e feci derecede aşık erkek arkadaşım denizde aşırı seviyor kurt'u önce erkek arkadaşımdan başlıyım 3 ay önce 4 kez üst üstte kurt cobain kılığında üç harfliler gelmiş buna gece ışığı kapattığında masaya oturup bunu izliyomuş ama zarar vermiyomuş ondan öncede bi kez ruh çağırmışlar ve şehirler arası bi yolculukta otobüste olmuş bu sefer isminide söylemiş ondan sonra bidaha uğramamış ve 1 ay kadar oluyo arkadaşım aybikede gündüz yatağında uzanırken kurt cobain'i görmüş ve o anda koşarak sarılmış ve dudağından öpmüş (ciddiyim) daha sonra bi kara bulut gibi üzerine çökmüş nefes alamamış bi süre sonra çığlık atmış annesi felan koşmuş hemen... bu olaylara bi anlam veremedim ben yardımcı olurmusunuz...
duman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 12:28   #2

GothicheartS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 GothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to behold

benzer bir olay benimde başıma gelmişti yatakta uyuyordum ve uyandım (ama hala uyuyorum) sonra kim geldi diye soruyorum anneme oda teyzen diyo daha sonra teyzem odaya giriyor onu görüyorum nasılsn diye soruyor bende iyiyim faln diorm daha sonra kara bulut dediğin şey(karabasan) üzerime çöküo nefes kesilmesi faln .. bu olayı aile dostu bir hocaya anlattım karabasanlar şekil değiştiremezler ve konuşamazlar sana 3 harfli gelmiş demişti .. kısacası 'bi kara bulut gibi üzerine çökmüş nefes alamamış bi süre sonra çığlık atmış ' karabasan belirtisi. ama önceki anlattıkların kucaklaşma konuşma öpüşme faln 3 harfli gelmiştir ..

Alt 22-08-2008, 12:32   #3

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

3 harfli nedir? anlatırmısınız? eti, ece, top?

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-08-2008, 12:34   #4

Karma gücü: 7 GothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to behold

Alıntı:
pr0gressive´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
senin gibi bilgin bi insanın bilmemesi tuhaf (cin) sadece bir tür önlem olarak 3 harfli deniyor

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 12:36   #5

nası anlamadım şimdi eti ece top fln
--------------------
peki gelmelerinin sebebi ne çok fazla düşünmüş olmalarımı ikiside kurt'la yatıp kurt'la kalkıyor tekrar gelirlerse zarar verebilirler diye korkuyorum...

Konu duman tarafından (22-08-2008 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 22-08-2008, 12:37   #6

Alıntı:
duman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
nası anlamadım şimdi eti ece top fln
onların konuyla bir alakası yok arkdaş örneklendirme yaptı sen benim yorumu oku zmanla daha çok yardım ve yorum yapn olur ..

Alt 22-08-2008, 12:40   #7

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

cin deyin o zaman. önlem nedir anlamadım. söyleyince gelecekler mi yani. en sevmediğim şeydir cinlere 3 harfliler denmesi. sanki lord voldemort, adı anılmaması gereken kişi...

Alt 22-08-2008, 12:43   #8

Alıntı:
cin deyin o zaman. önlem nedir anlamadım. söyleyince gelecekler mi yani. en sevmediğim şeydir cinlere 3 harfliler denmesi. sanki lord voldemort, adı anılmaması gereken kişi...
önlem amaçlı derken isimlerini sık sık kullanınca insanı bi huzursuzluk kaplıo sadece rahat içinde olmak için şahsen ben böyle daha güvenli hissediyorum

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 12:45   #9

evet sürekli söylendiğinde huzursuz hissediyorum bende kendimi
Sponsored links

Alt 22-08-2008, 12:47   #10

Alıntı:
GothicheartS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
önlem amaçlı derken isimlerini sık sık kullanınca insanı bi huzursuzluk kaplıo sadece rahat içinde olmak için şahsen ben böyle daha güvenli hissediyorum
o şekilde güvende hissediyorsan o başka. ben de mistik hava vermek için 3 harfli diyenleri kastediyorum. hay aklımı

Alt 22-08-2008, 13:46   #11
-YASAKLI-

cinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud ofcinn has much to be proud of

Alıntı:
GothicheartS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
üç harfli demenin bir önlem olacağını sanmıyorum.. bence gerçek dışı hurafeden başka bir şey değil..onlarda bir varlık ve isimleri cin kkaygın yersiz gönlünü ferah tut..
eğer olayların yanılsama olmadığına emin iseniz bence uzak durun..en azından bu tür girişimler hakkında yeterli bilgi sahibi olana kadar
cinn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-08-2008, 14:39   #12

Arinra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Arinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bilinçaltının oyunları ... ha tabi gerçekte olabilir eğer kur cobaini bu kadar sevip kafalarında kurmasalrdı...
Arinra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 14:59   #13

evet söylüyorum ama laf dinletemiyorum inş tekrar gelmezler

Alt 22-08-2008, 16:05   #14

kupa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 kupa ne işi var bunun burada

açıkçası bana çagrıştıgı şey daha çok pskolojik erkek arkadaşınınki bilinç altından gelen pozitif bir yansıma olabilir kız arkadaşınınkide aynı şekilde negatif
eger böyle degilse zaten buna sebeb araması gereken sen degilsin
kupa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-08-2008, 21:20   #15
-YASAKLI-

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

....Uzanırken kurt cobain'i görmüş ve o anda koşarak sarılmış ve dudağından öpmüş,sonra da üzerine çökmüş.....
Ya iyi cesaret varmış bi cini öpecek kadar cesur ve çılgınmış....
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-08-2008, 01:29   #16

Alıntı:
Bloody_Mary´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
....Uzanırken kurt cobain'i görmüş ve o anda koşarak sarılmış ve dudağından öpmüş,sonra da üzerine çökmüş.....
Ya iyi cesaret varmış bi cini öpecek kadar cesur ve çılgınmış....
manyak işte

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-08-2008, 05:01   #17

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
duman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım kız adı aybike nirvananın ölü solisti kurt cobain'e feci derecede aşık
zaten bu kafasında oluşan takıntıyı yeterince açıklıyor. bunun cinlerle ilgili birşey olduğunu sanmıyorum. her aşırı duygu insanın zihninde oyunlar oynar

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-08-2008, 18:35   #18

mrtt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 mrtt henüz daha yolun başında

bu biraz şey gibi olmuş

üç harfliler v.s yaa bu kadar şaçma bi konu yoktur... şimdi bazı dinlerde bir kağıda çizdiğin çember üzeri yaldızlı dalgalarla sözde ruhani dünya ile iletişime geçiyorsun veya ouija board ...

zaten bir insanın bir noktaya odaklanıp o noktadan birşeyler beklemesi tamamen beyinin ürettiği bir kurgu ile size geri dönüşü oluyor o onda hafif bir göz yanımsaması olsa buna cin ruh peri allah kitap deniyor halbuki alakasız hepsi herşey bireyde bitiyor.

kısaca webcam ına bakıp (saatlerce) ne güzeldi ne özeldi ahh öpsem çok hoş olur dersen bir süre sonra konuştuğunuda görürsün seninle dertleştiğinide.

örnekleri sen geliştir; sigara paketi , kalem , bardaklar, cep telefonun.

bence bu gibi olayları saplantı yapıcağına genel olarak buı olayların işleyişi hakkında gerçek kişilerden bilgiler öğren.

yoksa cindi ruhtu takılırsan grup terapi seanslarına şimdiden yerini ayırttır.
mrtt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-08-2008, 19:32   #19
-YASAKLI-

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 vahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

sebebi tabikide bilincalti .. ama cin deseydik daha mutlu olurdun biliyorum .
vahiybekleyenkedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-08-2008, 20:17   #20
-YASAKLI-

Kamikaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Kamikaze ne işi var bunun burada

Alıntı:
örnk vermek gerekirsek şöyle bişey:

tabii bu işin geyik kısmı

üç harfliler adından da anlasılcagı gibi üç harfli oluyorlar.arada 4 harfli olan da var ama onlar da bu durumu kabullenmiş durmda kendilerini 3 harfli die tanmlıyolar.

top da bi üç harflidr ama geceleri gelmez.gelse de bişey yapamıor.

konuya gelince dumancm arkadaşların birer kurt sapıığı her gece düşünmekten işi fantaziye dökmüşler.bayan arkadaşı anlarım da sevgilisi de buna nasl dahil olyr orası kafamı karstrdı :S

nese duman oldm gideyim ben:S
Kamikaze isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama