Yaşanmayan Anı Yaşama Deneyimim(Ağzınız Açık Kalcak)
Astral seyhat hakkında hemen hemen herşey biliyorum.Ancak dün şöyle bir olay oldu.Sanki rüyaya benziyordu.Yatıyordum yatağımda kendimi biraz bırakınca içimden siyah birşey hızla çıkıyordu ben durduruyordum.3-4 Kere tekrarlandı bu ama ben pek korkmadım.Sonra bir arkadaşımın sesini duydum yinemi çekiliyorsun diye evet dedim.Yani kendimi yatakta koyverince oluyordu.Ve bu olay ne rüyaydı nede astraldi.Çünkü birçok kez çıktım astrale.Gerçketen yaşandı.Ve ben bunu akşam hatırladım.Halbuki öğlen yeni yaşadım.Nasıl oldu bilmiyorum ama zaman ve mekan dışına çıktım.Hemde bedenimle beraber çok süperdi.
Ama ne rüya nede astraldi.Ben atalarımın ruhlarından elvermeleri için dua ettim onun sonucu olabilir.çünkü aynı gün yaşandı.
Astral seyhat hakkında hemen hemen herşey biliyorum.Ancak dün şöyle bir olay oldu.Sanki rüyaya benziyordu.Yatıyordum yatağımda kendimi biraz bırakınca içimden siyah birşey hızla çıkıyordu ben durduruyordum.3-4 Kere tekrarlandı bu ama ben pek korkmadım.Sonra bir arkadaşımın sesini duydum yinemi çekiliyorsun diye evet dedim.Yani kendimi yatakta koyverince oluyordu.Ve bu olay ne rüyaydı nede astraldi.Çünkü birçok kez çıktım astrale.Gerçketen yaşandı.Ve ben bunu akşam hatırladım.Halbuki öğlen yeni yaşadım.Nasıl oldu bilmiyorum ama zaman ve mekan dışına çıktım.Hemde bedenimle beraber çok süperdi.
Ama ne rüya nede astraldi.Ben atalarımın ruhlarından elvermeleri için dua ettim onun sonucu olabilir.çünkü aynı gün yaşandı.
eğer bir baskı hissettiysen ve canın yandıysa büyük ihtimalle karabasandır . ama eminsen bnde tahmin edemiyorum bazı rüyalar çok belirgin oluyor ve gerçekmi die düşünüyorsn insan uykuyla uyanıklık arasında olunca bir çok düşünce ve mekan içinde bulunabiliyor ama hepsi bir hayal ... (tabi bence) belki snde daha özel birşeyler yaşamış olabilirsn.
karabasan,lucid,astral seyhat hepsini yaşadım.Gerçekci rüyalarıda yaşadım.AmA bu olay gerçekten yaşandı.boyutlar arası seyahatti.
--------------------
emin olun gerçekti.Atalarımın,şaman atalarımın ruhlarından yardım istedim o gün el vermeleri için ondan şüpheleniyorum.4. boyuttu heralde.
Konu ozan1311 tarafından (15-08-2008 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
GothicheartS 'in dediği gibi bir çok olay olmuş olabilir..
ancak bu tür bir olayı ilk kez duydum.. sadece olabileceğini düşünüyordum..
güzel bir deneyim olmuş
--------------------
Alıntı:
ozan1311´isimli üyeden Alıntı
karabasan,lucid,astral seyhat hepsini yaşadım.Gerçekci rüyalarıda yaşadım.AmA bu olay gerçekten yaşandı.boyutlar arası seyahatti.
--------------------
emin olun gerçekti.Atalarımın,şaman atalarımın ruhlarından yardım istedim o gün el vermeleri için ondan şüpheleniyorum.4. boyuttu heralde.
hmm.. şimdi iş değişir o zaman şamanların bildiğim kadarı ile gerçek olan ama hayal gibi görünen bir boyut ile ilgili bazı kayıtları var bu tür bir olay olma olasılığı yüksek tabi dediğin gibiyse.. ama çevre nasıldı?
__________________ En büyük düşman cehallettir... M.Kemal Atatürk...
תיעוד השיחות שלי
Konu Mystick tarafından (15-08-2008 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir..
Vay be ne güzellikler yaşıyorsunuz. oysa ben hala hiçbir tecrübe yaşayamadım. ve bu siteye yeni üye oldum. inşallah kalıcı olup sizlerin deneyimlerinden yararlanacağım. ama lütfen bana yardımcı olun
ya nasıl oluo anlamıorum dünyada böle şeyler yaşıyan kişiler oldugunu hiç bilmezdim ya siz yalancısınız yada bn yanlış biliodum bunu öğrenmek için bende astral çalışmalara başladım baya bir bilgi edindim diyebilirim
walla ışınlandğmda nerde olduğumu bilmiyorum,ve nezamn döndüğümü bilmiyorum.olayıda akşam hatırladım.unutturdular demek.
--------------------
daha öncede 3-4 kere bazı varlıklar gördüm ama kısa süreli.durduk yere astrale çıktım ve uzayda dolaştım,istemsiz olarak.
Konu ozan1311 tarafından (16-08-2008 Saat 21:24 ) değiştirilmiştir..
paralel evren olmasın cok bılgım yok ama az cok bılıyorum herkesın ruh halınde oldugu olu canlının olmadıgı.evet belırgın bıseyler varmı cunku orda zaman kavramı yok sadece bı ana cıkıyosun ve belırgın bıseyler gpruypsun sanırım ordan zaman cıkıyo
boyutlar arası yolculuk basit bi iş değildir ..böyle birşey olacağını zannetmiyorum ancak bel ki de astral projeksiyon sırasında farklı bir boyuta geçmiş olabilirsin diyeceğim ama oda fazla olası birşey değil ..bel ki de beyninin sana oynadığı bir oyundur bel ki de bir varlığın sana oynadığı bir oyundur ..yeni bir deneyim de olabilir ..araştırmak lazım ..
lucid rüyayı yaşadım,astral seyahati yaşadım,zihin seyahatini yaşadım ve hiç biri değildi.şu anda bilgisayar başında bu yazıyı yazmam nekadar gerçekse oda okadar gerçekti!!!!