JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 05-08-2008, 12:23   #1

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute
Mekan farklı, zaman aynı. Yorumlarınızı bekliyorum.

Aynı anda iki farklı yerde, iki farklı olay yaşadığınız oldu mu ve bunu nasıl yorumluyosunuz?

Bedeni ve astral bedeni yani kimisinin deyişi ile ruhu aynı anda hissedebiliyor olmak. İşte bundan bahsediyorum. Mekan farklı, zaman aynı.

Pek açıklayıcı olmadı sanırım ama umarım birileri anlar =)

Manje_Loa isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-08-2008, 12:45   #2

MEPHISTOPHELES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 MEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to all

ben anladım manj "NE BİLİYORUZ Kİ?" die bi filmde bundan bahsediyordu orda duymuştum film quantum fiziğini anlatıyor benim ordan öğrendiklerim doğruysa ben hiç öyle bir deneyim yaşadığımı sanmıyorum ama kesinlikle ilginç bi konu quantum fiziğiyle çoook ilgilenirim aslında...
MEPHISTOPHELES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-08-2008, 12:58   #3

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

astral damla diye duydum ama tam uyuyor mu? bilmiyorum..
aslında bende oldu ancak ben kopyamı hissedemedim bilmiyordumda arkadaşlarım yatakhanede görmüşler bildiğimiz senin ruhunu gördük dediler kıyafetlerin vardı renkliydin ancak şeffaftın dediler birden kaybolmuşum..
okudum astral kopya deniyor.. yada astral damla..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-08-2008, 13:14   #4

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

yaşamak isterdm öyle bişey....
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-08-2008, 13:19   #5

Karma gücü: 54 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Obsesyondan Kurtulmak ve Çift Bedenlenme ile Karabasanın Astral Olarak Açıklanması

Hımm şu linkteki konudan yararlanarak dediğin astral kopya ( =astral damla) konusunu biraz deştim ama şöyle bir farklılık var ki bir insanda olması gereken ne varsa işte efendiciğime söyleyim şuur, bilinç, düşünebilme, karar verebilme yetileri vs vs bütün bunlar mevcut iki bedende de. İkiye ayrılmış gibi değil ama ikiye katlanmış olması mümkün ne var ne yoksa Karıştı bayaa

Alt 05-08-2008, 13:31   #6

aladar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 aladar ne işi var bunun burada

zaman nesnel bir kavram deyildir tam aksine göreceli bir durumdur.bence zaman algı ilişkisini kavradığmızda ve beş duyu organımızı nesnelliğin kaidesi olmaktan çıkardığmız da insan lık çağ atlıycak
aladar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-08-2008, 14:30   #7

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Ben hiç farkında değildim ama yıllar önce arkadaşımla bahçede oturuyorduk.O garaja girmişti işimiz vardı bende evden birşey alacaktım.Döndüğümde biraz önce nereye gittin dedi...E dedim eve gittim ya ! Hayır gittikten sonra geldin ya tekrar.Arabanın aynasından gördüm.Seslendim sana ama baktım gitmişsin ama üzerinde bu kıyafetler yoktu demişti...

Sanırım böyle birşey bu.

Alt 05-08-2008, 14:49   #8

Yok hayır öyle değil. Ben farkındaydım tam olarak. Duruyorken bir yandan da yürümek ve bunun bilincinde olmak. Somut olarak anlatmaya çalıştım bilmiyorum ne kadar başarılı oldum.

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-08-2008, 15:15   #9

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 22 SchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant future

Bahsettiğin şeyin ismi Bilokasyondur fakat bu pek bilinçli olmaz.

Alt 05-08-2008, 15:36   #10

Ne olduğuna baktım da Bilokasyon 3 gruba ayrılıyomuş

1. otoskopi: Kişinin dublesini görmesi. Fiziksel beden şuursuz, duble şuurludur. (Bu değil. Şuurlu olma hali iki bedende de mevcut ve bana ait ikiside)

2. Dedublüman: Fiziksel beden şuursuz, duble şuurludur. (Bu da değil haliyle)

3. Teleportasyon: Fiziksel bedenin bulunduğu yerden kaybolup başka bir yerde ortaya çıkmasıdır. (Bu da değil)

Bu durumda bahsettiğim şeyin adı bilokasyon olmasa gerek

--------------------
Bilokasyon / Çift Bedenlenme

Sorduğum sorunun cevabını linkteki 5. yorumda buldum sanırım. Anlaşılan önceki mesajımda teleportasyon un anlamı yanlış verilmiş. Yani haklısın SchizophreniCorpse. Teşekkürler.

Teleportasyon

Konu Manje_Loa tarafından (05-08-2008 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Seçenekler Arama