JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 02-08-2008, 17:06   #1

enisulcelis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 enisulcelis ne işi var bunun burada
Çok garip bişey gördüm

Bugün aura görmeyle ilgili bi site buldum ve çalıştım biraz.Beyaz bi zemin üzerinde bir kişinin alnına odaklanılınca çevrede auranın görülebilceği yazıyodu ve ben de bunu aynada denedim.Pek bişey olmadı.Sonra karanlıkta alnıma odaklandım ve aynada gözlerime bakınca gözlerimin şekil değiştirip çok korkutucu bi hale geldiğini farkettim.Böyle akları çok belirgin ve parlak oldu,sonra sol gözüm simsiyah bi hale geldi(bu arada alnıma odaklandım ama gözlerimi görebiliyorum).Çok korktumAcaba size de böyle bişey oldu mu?Bu neden oldu acaba?
enisulcelis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-08-2008, 17:16   #2

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Asla ve asla ne amaçla olursa olsun, uzun süre aynaya bakılmasını tavsiye etmiyorum...

Ben bir kaç kez denedim ne olacak diye, aynadaki görüntüm benden bağımsız olarak hareket ediyordu.Alnıma odaklandığımda arkamda garip şekiller görmemle birlikte yüzümün büyüdüğünü falan görürdüm...

Şunu söyliyeyim sana, normalde gözlerindeki perrde kalkmamış olan bir insan için cinleri görmenin en kolay yoludur aynalar

Alt 02-08-2008, 17:28   #3

Benim gördüğüm şey o varlıkların bi etkisiydi yanigerçekten baya korkutucuydu,böyle gözlerim şeytan gözü gibiydi.Doğumgünümde böle işlerle uraşmasam iyi olur demek ki
Aynanın ne gibi bi etkisi var tam olarak,nasıl o varlıkları gösterebiliyor?

Alt 02-08-2008, 20:06   #4

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 uAnursen dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışuAnursen dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışuAnursen dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

benimde bu aynalar yüzünden ayna fobim başladı özellikle akşamları falan hiç bakamıyorum artık

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-08-2008, 20:48   #5

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Haha kötü bi deneyim olmuş Güldüğün için kusuruma bakma benimde ilk deneyimim aklıma geldi o yüzden :d ... Korkmana gerek yok. İçindeki ruhun gücünün farkına var yeter. Onlar senden birçok konuda acizler...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-08-2008, 23:04   #6

şimdi ben o kapıyı açmış mı oldum yani
ve gördüğüm şey tam olarak neydi?varlıkların etkisi mi yoksa başka bi varlık mı?
allahım bir daha asla göstermesin çok korkutucuydu korkunç bakıyodum böle kapkara sürmeler çekiliyodu sonra gözlerim yokoluyodu((( akları falan titriodu

Alt 02-08-2008, 23:14   #7

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

ben daha ileriye gotureyim su anda ekranın onundesin uzun uzun dikkatlice bak ekrana ne oldu ilginç yazılar hareketlendi oynayan sekiller bu aslında göz yorulmasından baska bişey değil

Sanırım bu sekilde her yazıya bişey yazmaya devam edersem heralde siteden atılırım

Ama dogru değil mi arkadaşlar mantık dışıysa soyleyin lutfen

Elbette aynaların etkisi var hatta siyah aynayı arastırmanızı da onerebilirim ama yukardaki durum bana kalırsa tamamen göz yorulmasının bir etkisi her seyde deneyin ayni olacaktır

Alt 02-08-2008, 23:23   #8

KaLpsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 KaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond repute

Göz yorulmasıyla olmayan şeyleri "görür gibi" olabiliriz Ama olanların değiştiğini hiçbir zaman görebilecegimizi düşünmüyorum.

KaLpsIZ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-08-2008, 23:27   #9

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Tabi ki göz yanılması olabilir onu inkar edemeyiz...

İnsanların gözünde bir perde vardır.Ruhani varlıkların görülmesini engelleyen perde.Fakat aynalarda öyle birşey söz konusu değil.Aynalar daima gerçekleri yansıtır.Gözümüzdeki perde gerçeği görmemizi engeller, gerçeğin yansımasını değil...

Umarım anlatabilmişimdir.Tipik bir göz yanılamsıda olabilir ama dediğim gibi uzun süre aynaya bakılmasını, özellikle gece aynaya bakılmasını tavsiye etmem...
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-08-2008, 23:35   #10

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

gece aynaya bakılmasını bende tavsiye etmem ozellikle bu tur ruhani varlıklara ilgi varsa ve yeterince de bilgiye sahip değil ve amac ruhani varlıkları gormekse

önce okumalı arastırmalı adım adım ilerlemeli korunma yontemlerini bilmeli ondan sonra amaca gidilmesi kanısındayım.
cypruswitch isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama