Osho Zen Tarot konusuna yazdığım mesajın linki
Bu da mesajın kendisi:
Alıntı:
Uzun zamandır almayı planlıyodum ve dün aldım ve çok memnunum şimdiden ama şöyle bi sorun var.. Benim bir yıldan fazla bi süredir sahip olduğum bi destem vardı zaten. Bilenler bilir.. ahşap bi kutuda satılıyo ve işte ben o ahşap kutuyu kazara düşürüp kırdığımda kartlar bana tavır takınmıştı. Şaka yapmıyorum. Neyseki zamanla gönüllerini aldım ancak şimdi tekrar tavır takınmalarından korkuyorum. Umarım birileri beni ciddiye alabilir bu konuda çünkü onları kaybetmekte istemiyorum |
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bir sürü ayrıntıya boğabilirim sizi birazdan çünkü neyi paylaşmamın neyi paylaşmamamın ne derece önemi olduğunu bilmiyorum.
Osho Zen tarotu ve eski destemi ayrı çekmecelerde sakladım taki bi yolculuğa kadar. (Yolculuktan sonrası mesele zaten. Gelicem oraya)
Osho Zen tarotu aldıktan sonra bir zaman eski desteme elimi bile sürmedim ama osho zen tarotu eski destem kadar sevemedim, ısınamadım ve eski desteme döndüm. Eski destemle aramda hiç bi sorun yoktu fakat onları bir yolculuk için çantaya yan yana koyduktan sonra ne zaman eski destemi elime alsam hemen o günün gecesinde rahatsız edilir oldum. Bu istinasız böyle. Osho Zen tarotta da aynı şey olur mu olmaz mı bu konuda birşey söyleyemem çünkü onu bir bıraktım tam bıraktım. Şimdi aklıma bir sürü komplo teorisi geliyo. Birincisi eski destemin bana takındığı tavır mı acaba bu hatta bu tavırdan öte birşey eğer öyleyse. Yani beni kendisinden uzak tutmak istiyor diye anlarım. İkincisi bu Osho Zen Tarotun işi mi acaba. Eğer düşündüğüm gibi bu iş tarot destelerimden birinin işi ise hangisi ve ne yapmalıyım? Eski destemden vazgeçmem onu söyleyim. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa yorumlarını bekliyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.