JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 20-07-2008, 04:40   #1

MariLyn_Manson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 MariLyn_Manson henüz daha yolun başında
ben vs şeytan!!

en az haftada bi ruaLarımda şeytanLarLa kavga ediorum uyandığımda üzerimde inanıLmaz bi yorgunLuk oLuor koLay koLayda atLatamıorum o yorgunLugu sizce bu ruyaLardan nasıL kurtulabiLirim?!!...
MariLyn_Manson isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2008, 04:48   #2

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Daha az marlyn manson dinleyerek,psikolojik destek alarak vb.
Ha illa mistik bir çözüm isterim diyorsan Henrik Nordvargr Björk'ün sleep therapy setini kullanabilir ve küçük pentagram defetme ritüeli ile çevreni bu tip negatif etkilerden arındırabilirsin.
Bile bile herşeyin bittiğini

Alt 20-07-2008, 05:36   #3

eyw birader cok yarımcı oLdun denicem direkt bu gecede uyuyamadım uyku girmiyo artık gozume

Alt 20-07-2008, 05:44   #4

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

İlginç umarım yakında bu sorundan kurtulursun.Belki de bilinçaltın biriyle savaş halinde.Ayrıca Şeytanla ne kadar alakalı olduğuna göre de değişir durum..
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2008, 05:58   #5

:/ en son şeytan kardeşimin kıLığına girmişti onu öLdürüodum yeşiL sıvı akıodu iLginçti ama müthiş zevk aLdm onu öLdürürken

Alt 20-07-2008, 13:03   #6

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 93 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Mariliyn Manson'ın rüyalarına çok etkisi olacağını sanmıyorum. Ancak içinde bastırdığın şiddet duyguları olabilir. Kardeşinin kılığına giren şeytanı öldürürken çok zevk aldığını söylüyorsun bu ilginç . Derinlerde bir yerde tehlike içinde olduğun korkusu ya da insanlara bir güvensizlik hissi yatıyor olabilir mi ?
Bir ölürüm ki, adeta hakikaten olurum.
Sanki gider gibi bir davete.

S.Plath

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-07-2008, 13:10   #7

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

Alıntı:
MariLyn_Manson´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
en az haftada bi ruaLarımda şeytanLarLa kavga ediorum uyandığımda üzerimde inanıLmaz bi yorgunLuk oLuor koLay koLayda atLatamıorum o yorgunLugu sizce bu ruyaLardan nasıL kurtulabiLirim?!!...

y harfine ne oldu?

şeytanlada böyle konuşuyorsan tabii ki her akşam kavga eder senle

Türkçe ye biraz daha dikkat..

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-07-2008, 13:11   #8

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

MariLyn_Manson daha buradan belli adamın etkisinde kaldığın . Sakın eleştiriyorum sanma ama sadee etkisinde fazlaca kalmış olabilirsin cidden. Ki zaten şu anda ne senin nede benim şeytanı üzerimize çekecek kadar temiz olmadığımızı düşünüyorum. Onlar olsa olsa Cann dırlar. Odanda çok özel olacak şeyler yapmıyorsan eğer( ne kast ettiğimi anladın umarım) Kur'an-ı Kerim 'i odana koyarak onları dışarıda tutabilirsin. PEntegram ritüeli işe yaramayabilir senin ne kadar dogmatik olduğuna bağlı ve tabiki gücüne. Aldığın alkolün sıklığına görede değişir tabii. Alkol gücü kontrol etmeni zorlaştırır. ( eğer kullanıyorsan tabii) ..

Benim bildiğim ev korumlarından birini sana söyliyim : Mor bir gül al ve yapraklarını kopar. Yaprakların tamamı gittiğinde elinde kalan parçanın tepeside sarı birşeyler olacak. Onlarıda alarak bir tahta kap içerisinde karıştır. Sonra bunları güneş ve ay ışığı alan havayla sürekli temz eden bir yere koy. Kuruduktan sonra al ve üstüne "Tanrı'nın gücüyle topraktan hayat bulmuş çiçek. Senin aracılığınla Tanrı'ya yalvarıyorum. Beni ve bu evdekileri habis yaratıkların kötülüklerinden korusun. Toprak ananın gücüyle evimizi kutsasın ve eli üzerimizden eksik olmasın. " Sonuna dinine göre amin.amen,aoen veya Kutlu olsun, böyle biline vs. şekilde bitir. Kuru yaprakların üzerine senin birkaç damla gözyaşın gerekli. Gözyaşlarınıda ekledikten sonra bunu evinin eşiğine göm. Apartmandaysan kapınızın önüne bir çiçek koyun ve onun dibine göm. ( Çiçeğide kutsayabilirsin istersen.) Evindede her eşiğe serp ve Tanrı'dan seni ve evdekileri koruması için yardım DİLEN.
İşini bitirdiğinde. " TAnrım senin gücün bu evi kutsasın ve korusun. Bizleri kötü olanlardan ve onların kötülüklerinden kolla ve koru. Işığın üzerimize olsun." diye son bir dua et ve elinde kalan yaprak tozlarını eve serp yada evinin camndan aşağı doğru üfle...( sen camdan elli santim uzaktayken falan yap bunu.)

Biraz uzun bir anlatım oldu ama deneyin gerçekten göreceksiniz. Evde huzur ve güvenlik için birebirdir ben denedim! Sorularınız olabilir eksik bir yer bırakmış olabilirim. Ksuruma bakmayın hatırlatın söylerim...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2008, 23:50   #9

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 vahiybekleyenkedi yakında ünlü olacak gibi

sana mukemmel bi cözüm söylüorum . odana kocaman bi papatya resmi as .beyaz paptya olsun . bide kus resmi as rengarenk kuslardan hosuna giden bisey . bide deniz resmi as .gunbatımı olmasın .sunny reklamları gibi cıvıl cıvıl . odaya girip cıktıkca resimleri goreceksin zaten . metalciyim asarim keserim düsüncelerin varsa bundna cık ki var gibi gorunuo . .. bi sure sonra gormuceksin .garantisinide veriyorum . cunku bilincalti ruyaları kendini belli eder. buda onlardan biri

Alt 21-07-2008, 00:23   #10

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 22 SchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant futureSchizophreniCorpse has a brilliant future

Ne bu M.Manson saldırısı Sadece etkilenmişsin ben de dinlerim ama rüyalarıma girmedi daha zaten girecek tipi yok Diğer arkadaşların dediği gibi sorun büyük ihtimal psikolojik. Ama tuzlu su hazırlayıp uyuduğun odada 4 ana yöne dökersen spiritüel bir korunma sağlarsın. Yatmadan önce kendini karanlık ormanlara değilde sahile yürüyüşe çıkaracak huzur veren bir meditasyon yap. Sorun psikolojik olsa bile -ki bence öyle- bunları yaparak korunduğunu düşüneceğinden büyük yarar sağlıyacaktır. Ayrıca Türkçene de biraz özen göster.

Seçenekler Arama