MariLyn_Manson daha buradan belli adamın etkisinde kaldığın

. Sakın eleştiriyorum sanma ama sadee etkisinde fazlaca kalmış olabilirsin cidden. Ki zaten şu anda ne senin nede benim şeytanı üzerimize çekecek kadar temiz olmadığımızı düşünüyorum. Onlar olsa olsa
Cann dırlar. Odanda çok özel olacak şeyler yapmıyorsan eğer( ne kast ettiğimi anladın umarım) Kur'an-ı Kerim 'i odana koyarak onları dışarıda tutabilirsin. PEntegram ritüeli işe yaramayabilir senin ne kadar dogmatik olduğuna bağlı ve tabiki gücüne. Aldığın alkolün sıklığına görede değişir tabii. Alkol gücü kontrol etmeni zorlaştırır. ( eğer kullanıyorsan tabii) ..
Benim bildiğim ev korumlarından birini sana söyliyim : Mor bir gül al ve yapraklarını kopar. Yaprakların tamamı gittiğinde elinde kalan parçanın tepeside sarı birşeyler olacak. Onlarıda alarak bir tahta kap içerisinde karıştır. Sonra bunları güneş ve ay ışığı alan havayla sürekli temz eden bir yere koy. Kuruduktan sonra al ve üstüne "Tanrı'nın gücüyle topraktan hayat bulmuş çiçek. Senin aracılığınla Tanrı'ya yalvarıyorum. Beni ve bu evdekileri habis yaratıkların kötülüklerinden korusun. Toprak ananın gücüyle evimizi kutsasın ve eli üzerimizden eksik olmasın. " Sonuna dinine göre amin.amen,aoen veya Kutlu olsun, böyle biline vs. şekilde bitir. Kuru yaprakların üzerine senin birkaç damla gözyaşın gerekli. Gözyaşlarınıda ekledikten sonra bunu evinin eşiğine göm. Apartmandaysan kapınızın önüne bir çiçek koyun ve onun dibine göm. ( Çiçeğide kutsayabilirsin istersen.) Evindede her eşiğe serp ve Tanrı'dan seni ve evdekileri koruması için yardım DİLEN.
İşini bitirdiğinde. " TAnrım senin gücün bu evi kutsasın ve korusun. Bizleri kötü olanlardan ve onların kötülüklerinden kolla ve koru. Işığın üzerimize olsun." diye son bir dua et ve elinde kalan yaprak tozlarını eve serp yada evinin camndan aşağı doğru üfle...( sen camdan elli santim uzaktayken falan yap bunu.)
Biraz uzun bir anlatım oldu ama deneyin gerçekten göreceksiniz. Evde huzur ve güvenlik için birebirdir ben denedim!

Sorularınız olabilir eksik bir yer bırakmış olabilirim. Ksuruma bakmayın hatırlatın söylerim...