JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 19-07-2008, 19:41   #1

HERAKLES_ARTAGNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi
fırtınanın sebebi benmıyım acaba

en son bundan 3 ay once aksam saatlerın bir fırtına oldu o fırtınanın aksamı vucudumda cok fazla enerji birikmısti bende evde yasin suresını dınlıyordum ve yaklasık 1 saate yakın ellerımde psıbal enerji topu olusturdum ve gökyüzüne fırlattım hatta sanki ellerımde bir hafifleme olustu oylece yattım uyudum uyuduktan 2 saat sonra uyandımda gökyüzü kahve rengını almıs felaket bir rüzgar esıyordu sabaha kadar uyumadım korktum şimdi düsünüyomda o enerji topunun o fırtınayla bir ilgisi olabilirmi oldugunu sanmıyom ama yınede ıcımde acaba diyede gecırıyom sayet ben sebep olduysam burdan catısı ucanlar varsa hakkınızı helal edin amacım vucudumdakı beni rahatsız eden fazla enerjiyi atmaktı kötü bir niyetım yoktu
HERAKLES_ARTAGNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-07-2008, 20:52   #2
-YASAKLI-

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 vahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

yok arkadsım emin ol sen deilsin
vahiybekleyenkedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-07-2008, 20:55   #3

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

olabilir hiç bir şey imkansız değilidir..
ama 2 saat sonra olaması biraz çelişkili..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-07-2008, 20:58   #4
-YASAKLI-

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

Valla o işlere Mikail denen melek bakıyor bildiğim kadarıyla .O zaman tekniği bilen herkes yağmur yağdırır,rüzgar estirirdi.

Konu Bloody_Mary tarafından (20-07-2008 Saat 06:50 ) değiştirilmiştir..
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-07-2008, 21:04   #5

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Yeterince güçlü psi-ball yapabildiğini kabul etsek bile gökyüzünde yaratacağın etki tahminlerinden çok daha küçük olur.Yani eğer fırtınayı sen çıkarttıysan kelebek etkisine son derece güzel bir örnek teşgil eder bu olay

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-07-2008, 21:08   #6
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Bende fırtınayla bir ilgin olmadığını düşünüyorum..Ama eğer çok çelişkide kaldıysan bi kez daha dene...
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-07-2008, 21:31   #7

blackpearly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 blackpearly is a glorious beacon of lightblackpearly is a glorious beacon of lightblackpearly is a glorious beacon of lightblackpearly is a glorious beacon of lightblackpearly is a glorious beacon of light

hımmm... eğer hepimiz böyle şeyler yapabileceğimize inansaydık neler olurdu diye düşünüyorum birden... seninle bir bağlantısı olmadığını düşünüyorum psikolojik bir rahatlama olmuş sanırım buna inanmak istemişsin...

Alt 19-07-2008, 22:03   #8

alpinya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 alpinya ne işi var bunun burada

Enerji topunu fırlatırken ne düşündün.Eğer aklından fırtınayla ilgili bir şey geçirdiysen sebebi sen olabilirsin.Bir dahaki enerji topunu toprağa gönder diyeceğim ama ........
alpinya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-07-2008, 22:50   #9

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Bizlerin enerjileri bu tür olayları tetiklemek için yeterli değildir... Fakat dünyanın herhangi bir yerindeki yağmur bulutlarını çağırabiliriz. Bunuda sadece güçlü cadılar wiccalar yapabilirler... Ayinler ve elementlere hüküm gerektiren birşeydir. Merak etme Sen x-mende ki Fırtına olamazsın :d ( biraz kötü bir benzetme olmuş olabilir...) Dert deil dostum ama psi-ballarını göğe savurma derim yanlıslık falan ışınsal bir varlığa denk gelebilir ...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-07-2008, 23:02   #10

HERAKLES_ARTAGNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi

cevap yazan arkadaslar cok tesekkür ederım biraz rahatladım acıkcası
HERAKLES_ARTAGNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-07-2008, 23:25   #11

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Yağmur bulutlarını tıplamak psiball ile olmaz fakat yağmur bulutları varsa onları hareketlendirmek kolaydır. Bunu bir kaç kez yaptım. Yoğun bir enerji yaratıp bunu yönlendirebilirsen şiddeti arttırabilir veya erkenden yağmasını sağlayabilirsin. Önemli olan yeterli enerjiyi toplayabilmektir. Ayrıca hayır değilsin imkansız gibi yorumları pek anlayamadım deneyip başaramadınız ya da bu konuda bir makale mi okudunuz da kesin yargı bildiren sözcükleri kullanabiliyorsunuz.

Alt 20-07-2008, 02:42   #12

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

değil mi bende çok kızıyorum bencede herşeye kesin gözüyle bakılmamalı..
hiç birşey kesin değildir..
ve bazı arkadaşlar bu siteye giriş amaçlarını bilmiyorum ama burdaki kişilerin düşünce ve şevklerini kırakar ortalığı karıştırmaya çalışıyor bence..
yada kendi görüşlerini kabul ettirmeye çalışıyor..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2008, 14:19   #13

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

bende sizlerden önce yazdıım için üstüme alındım doğrusu. Eğer dediğiniz gibi kesin cümleler kullandıysam özür dilerim. Fakat bir psi-ball ile bunun yapılamayacağını düşünüyorum. Ama belki o kadar güçlü biri çıkar ne diyebilirimki... Herkesten özür diliyorum kullandığım kesin cümleler için...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-07-2008, 15:02   #14

eJaY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 eJaY ne işi var bunun burada

Rastlantıdır Büyük İhtimal (:
eJaY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2008, 00:20   #15

GothicLife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 GothicLife ne işi var bunun burada

toprağa fırlatsa heyelan çıkar xD
sen değilsindir merak etme.
ama psiball yapmayı öğret bana
öğreniyoruz yapamıyoruz ne iş
bu arada bizim mikail seni sordu sen onun işlere karışmışın fln görmiim bi daha yakarım dediydi
GothicLife isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-08-2008, 03:21   #16

heramael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 heramael henüz daha yolun başında

küçük bi enerji oluşumyla doa etkilenmez ..tmamen tesadf bnce
heramael isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-08-2008, 20:58   #17

whitekristal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 whitekristal yakında ünlü olacak gibi

Selam.....Bilinçaltında istemiş olman muhtemel
Aynı anda kaç kişinin bunu yaptığını bilemezsin....Aynı istekler bir noktada birleştiğinde etkisini tahmin edemezsin.
Bazen de farkında olmadan yapılan bir çağrıya cevap vermiş olabilirsin
Senden daha güçlü olan ve gücünün bilincinde olan o kadar çok kişi var ki.......!
Denemeye devam et...... Gücünü arttır.
whitekristal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-08-2008, 22:22   #18

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 nazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to behold

bence fırtınayla ilgisi yok sadece raslantı yani şans....
nazirella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama