JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 18-07-2008, 19:41   #1

kleo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 kleo35 ne işi var bunun burada
Thumbs up Yorum bekliyorum arkadaşlar!!

dün gece uyumakta zorlandıım bi geceydi..Sabah ezanına kadar uyuyamadım son çare yastık rahatsız etmiş olabilir diye düşündüm yastığı başımın altından alıp sarıldım ve yatağın kenarındaki sehpaya yüzüm dönük olarak uyumaya çalıştım..Sehpada da cep telefonum ve yarı bardak su vardı..bi ara saat kaç oldu acaba die merak edip sehpadaki telefonuma uzanmaya çalıştım ve elimin bardaktaki suya değdiğini hissetmemle birlikte göğsümde feci bi acı hissettim ve gözümü açtım..uykuya dalmadan önceki yastığa sarılmış bi halimdeydim ve elimdede hiç bi ıslaklık yoktu..sizce bu yaşadıım bilinçsiz astral deneyim olabilirmi???
kleo35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-07-2008, 19:47   #2

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

bence bir astral seyehat...
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-07-2008, 19:48   #3

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Böyle geceleri sık yaşarım.Uykuyla uyanıklık arasındaki sınır dağılıverir.Sanırım tahmin ettiğin gibi bilinçsiz bir astral deneyim yaşadın.Ve astral bedeninle maddi birşeye dokunmak istediğin zaman aniden olayın farkına vardın,astral bedeninin fiziki bedenine hızla geri dönmesi böyle bir ağrıya sebep oldu
Sadece teori tabii bu

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-07-2008, 19:50   #4

eet acı tarif edilemez ve ürkütücüydü..

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-07-2008, 20:02   #5
-YASAKLI-

Bloody_Mary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Bloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of lightBloody_Mary is a glorious beacon of light

Uyku sersemi öyle sanmışsındır.Seninki gene iyi ;bir keresinde sabah uyandığımda duvardaki tabloya sarılmış olarak uyandım..Demek ki uyurken,bedenimden ruhum çıkmışken o tablo dikkatini çekti..
Bloody_Mary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-07-2008, 20:10   #6

uyku sersemliği fln olamaz o acıyla irkildim ztn.."Beden disinda iken gümüs kordon olarak adlandirilan bir ip ile yataktaki bedeninize baglisinizdir"..korkuyla yaşanan geri dönüşlerde bu tür acı hissetmeler ve bi süre seyreden uyuşmalar olabiliomuş..
Sponsored links

Alt 18-07-2008, 20:31   #7
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Bedene yapılan ani dönüşler çok acı veriyor gerçekten...
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-07-2008, 03:09   #8

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

ama bildiğim kadarı ile uzaklaştığında ve ani döndüğünde acı hissi ortaya çıkıyor ilk kez mi? başına geldi ilk kez ise olması muhtemel..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-07-2008, 11:30   #9

Yani daha öncede kendi bendenimi gördüümü hatırlıorum ama onları rüya sanmıştım.Dün böyle bişeyi yaşayınca araştırdım ve astral olabileceğini düşündüm.. ilk kez böyle ilginç bi olay ve acıyla uyandım..
Sponsored links

Alt 20-09-2008, 17:37   #10

astralGIRGIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 astralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to allastralGIRGIR is a name known to all

astral korkuma korkma olur bazen böle şeyler

Alt 20-09-2008, 18:26   #11

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

hazır konuyu okumuşken sorayım dedim... ben hiç acı hissetmedim.. tabi yorgun ve afallamış olmanın dışında... bende istemsiz gerçekleşiyor.. (bazen oturduğum yerden bile... mesela insanlar arasında konuşurken bile nadir de olsa yaşayabiliyorum..) bunun önüne nasıl geçebilirim???
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama