| Unutamadigim cin görüntüleri
Selam Arkadaslar
Siteye yeni üye oldum ve ilk mesajimi aradan nerdeyse 18 yil gecmesine ragmen hala cok net hatirladigim bir olayi sizlerle paylasmayi arzu ediyorum.
Üsküdar,da Semsipasa,da tahta 4 katli bir evde yasiyorduk, benim odam zeminden sonraki 2.kata denk geliyordu, Herzamanki gibi normal bir saatte yatagima gittim ve uyudum. Gece saat 03 gibi uyandim ve birkac saniye sonra onlari gördüm, karsimda pencerede tülün arkasindada degil önünde 2 tane yaratik gördüm, bunun rüya olmasi mümkün degil, bilincim yerinde ve son derece ayiktim, tam olarak net olarak 2 kisi gördüm.
Bu yaratiklar havadaydi ayaklari biryere basmiyordu, büyük olan 80 cm civarinda kücük olan ise ondan 10 cm daha kisa ve sanki daha gencti, gerci onlarin yasini tahmin etmekde zordu, bu yaratiklarin gözleri son derece cekik ve agiz kismi ince dudakli ve genisdi, bunlar cocuk gibiydi, suratlarinda kilda yokdu, üstelik kiyafetleri cok ilgincdi, sapka vardi kafalarinda ve eski tarz kiyafetler vardi, ikisininde uzerinde kisa yelek vardi, kücük olan büyük olani cekistirip eliyle beni gösteriyordu, ve gülüyorlardi.. yaklasik 2-3 dakika sesim bile cikmadi ama daha sonra Anneme seslendim bütün gücümle ve sonra kayboldular, Annem,e anlattigimda hic korkmadi ve bunlarin cin oldugunu söyledi, ve ben bu görüntüleri 18 yildir asla unutmadim. Beynimin beni aldatmasi falanda mümkün degil hersey son derece acik ve gercekdi.
Sevgiler |