Ne Zaman Aklıma Gelse Korkarm Ama Bunu Sizinle Paylaşmak İstiyorum.8 yada 9 yaşımdayken tam hatırlamıorm bir qece annemin yanında yatıyordm ben duvar tarafındaydım annem dier taraftaydı hernyse benim uykum yoktu uyanıktım yane &100 eminim.Ama Bu Olayı Annem Ve Babama Anlattıqımda Sanırım Yaşımdan Olucak Bana İnanmadılar.Herneyse Ben Anlatmaya Başliim.Gece Uykum Yoktu Etrafa Bakıyordum.Biranda Etrafta 1den fazla gölge qördüm.sanırım göz yanılmasıdır dedim qözlerimi ovuşturdum ama açtıqımda hala orda bana bakıyorlardı.Gözleri vardı sadece.ve aynı insan şeklindeydiler saçları bile vardı.hani bi insanın gölgesinde saçları belli olur ya aynı o şekildeydi.ben bi an duvara dönmek istedim korkmuştum.ama dönemiordum.nedense ses çıkarırım korkusuyla hareket edemiordum.ve bunlardan biri anneme yaklaşmaya başladı.eqildi ve sanki bir hayvan qibi koklamaya başladı.ben o anda annemi uyandırmaya çalıştım.itiyordum sarsıyordm daha sonra yumrk bile attım ama uyanmadı.ve o gölge sadece anneme konsantre olmuştu.daha sonra doqruldu ve odadaki dolabı açtı elbiseleri karıştırıyordu ve dierleride odalara daqılmıştı.hatta biri mutfaqa qitmişti ışıqı yanıyordu mutfaqın.buna qerçekten eminim.ben yüz üstü dönmek istiyordum ama hareket edemiordum.gözlerimi kapıyordum gözlerim istemsiz olarak açılıyordu.yatakta ters basmıştı beni resmen.daha sonra büyük bir qüçle kendimi saq tarafa dönmeye zorladıqımı ve uykuya daldıqımı hatırlıorm ve kalktıqımda okul wardı.kalkar kalmaz dolaba baktım dolap kapalıydı daha sonra mutfaqa qittim ve dikkatimi çekti ışık açıktı annem kim açık bıraktı bu ışıqı dedi qündz wakti...anne gölgeler açtı diodm ben..onlarda herhalde şaka yaptıqımı sanıp qülüyorlardı...(çok küçüqüz yaa!!!) daha sonra üstümü qiymek için yattıqım odaya qldim ve birden babamın oturduqu koltuqun altında gölge qördüm.gölge koltuqun altından dolandı perdeye çıktı ve kayboldu...vee bunu daha sonra kimseye bahsetmedm çnkü kimse inanmıyordu...
bu yazımı okumak için zaman ayıran herkese tşk ederim....
kendi adıma konuşayım bende sana bu yazıyı yayınladığıni çin teşekkür ederim
gördüğün şeyler büyük ihtimal cin.Neden büyük ihtmal diyorum ? Çnkü çok fazla cin olayıyla karşılaştım ama çoğunda şekillerinde bi farklılık vardı.
Diğer deneyimli arkadaşlarda gelir birazdan.