JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 10-07-2008, 16:03   #1

psiozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 psiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to behold
Dolabın arasından çıkan şey

Merhaba arkadaşlar olay ben 7-8 yaşlarındayken oldu:

Bir gün kuzenlerime yatıya kalmaya gitmiştim. Gayet saf bir çocuktum,kolay korkardım... Her neyse. Saat beş civarı bir anda uykum kaçtı etrafa bakarken gözüm kapının hemen yanındaki duvara ilişti... Öylece duvara baktım. Sonraysa, duvarın arasından beyaz birşeyin dışarı çıktığını gördüm. Başta pek belirgin değildi. Dolabın arasından çıktığında ise çok belirgindi. Beyaz bir kız silüetiydi. Ve sanki başında bir taç vardı. Yavaşça bana yaklaştı. İlk kez hiçbir şey hissetmeden dikkatle ona baktım. Sanki bana karşı şefkat besliyordu. Ve yatağımın yakınına geldiğindeyse bir anda ne yapacağımı bilemedim,hemen yattım ve yastığı kafamın üstüne koydum. Korka korka kafamı kaldırıp baktığımda yoktu... Sizce nedir bu ?
psiozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-07-2008, 16:05   #2

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

"Hayal gücü"dür bence. Ancak paranormal varlıklara yoracak arkadaşlar da vardır elbet Bir de onları dinleyelim.

Alt 10-07-2008, 16:12   #3

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

insan beyni çok fazla oyun oynuyor bide 7-8 yaş tam hayal gücü çağı.Bencede hayal gücü

yaşamak zor geliyo
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-07-2008, 16:40   #4

Karma gücü: 9 psiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to beholdpsiozzy is a splendid one to behold

hepinizie yorumlarınız için çok teşekkürler

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-07-2008, 17:22   #5

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 mezzaluna kısacası herkes için çok değerlimezzaluna kısacası herkes için çok değerlimezzaluna kısacası herkes için çok değerlimezzaluna kısacası herkes için çok değerli

herneyse tadımnı çıkarsaydın heheh

Alt 10-07-2008, 17:34   #6

sessizgemiler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 sessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of lightsessizgemiler is a glorious beacon of light

hayal gücüde olabilir, gerçekte olabilir ben 20 yıl önce evimiz gecekonduyken koridordaki sobanın üzerinde oturan bir adam gördüm sadece bakakaldım ama kimseye bir şey söyleyemedim 20 yıl içersinde bir daha görmedim evde birinin varlığını hissettim durdum ama kafamda yarattığım şeyler olduğunu düşündüm geçtiğimiz yıllarda bu olayı anneme anlattım ve bana bizden önce o arsanın ilk sahibinin olduğunu ve bazı geceler evimize gelip evimizi koruduğunu söyledi demek ki doğruymuş gördüğüm bir hayal değildi...
sessizgemiler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-07-2008, 18:06   #7

sessizgemiler senin adına sevindim çünkü en azından hayal mi gerçek mi olduğunu öğrenmişsin ben bilmiyorum olayın geçtiği yerde aliağa petkim lojmanları yani öyle birşey olma ihtimali yoktur herhalde...
--------------------
mezzaluna o an öyle bir durumdaydım ki bırak tadını çıkarmayı korkamadım bile ...

Konu psiozzy tarafından (10-07-2008 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Alt 10-07-2008, 18:39   #8

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

O sıralar belkide sana gösterilen şefkat sana yeterli gelmiyordu. Diğer çocuklarında yanında kendini önemsiz hissediyordun ve hyal gücün sana kendini önemli ve değierli hissettirdi. Belkide sadece görmek istiyordun hayal kuruyordun ve işte... Paranormal birşeyler olsaydı devamı gelirdi herhalde ....
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-07-2008, 19:14   #9

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 93 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Ben de çoğu arkadaş gibi hayalgücü diyeceğim ancak değilse de korkulacak bir durum değilmiş. Sen o yaşlarda masum ve saf olduğundan sana şefkatle yaklaşmış belki de seni korumuş. Ama devamı gelemdiğine göre .. çoğunluğa katılıyorum.
Bir ölürüm ki, adeta hakikaten olurum.
Sanki gider gibi bir davete.

S.Plath

serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-07-2008, 19:42   #10

aslına bakarsanız devamı geldi... genelde yatağıma yatıp tavana bakınca tavanda daire çizen sarı şeyler görürüm,ara ara da karanlıkta silüetler...

Seçenekler Arama