ilk deneyimlemelerimde genlde geceleri gerçekleşirdi çok fazla geceleri uyumamaktanmı bilemem

gecenin bir yarısı hava almak için bulunduğum muhitte biraz dolaşırdım ve sıkılınca bir kenara oturup sohbetinden keyif aldığım arkadaşımın gelmesini talep ederdim bir süre sonra uykudan uyanmış bir halde şortuyla çıkar gelirdi havadan sudan konuşurduk sıkıldığım zaman görüşürüz derdim kalkar giderdim her seferinde gerçeklerşirdi bu durum ve nedense hiç bir zaman bu konuyu kendisi ile konuşmadım sanki işin sırrı kaçacaktı diye düşünürdüm
genelde çevremdeki arkadaşlarım benden tedirgin olmakla beraber ilginç bir biçimdede saygı ve sevgi gösterirlerdi sanırım buda onların anlayamadığı ama benim bi şekilde gerçekleştirdiklerimden kaynaklanıyordu
öfke yada nefret duygusunu yakalarsam inanılmaz bir hal alıyordum bir arkadaşım canımı çok sıkmıştı ve bunun intikamını ondan alacağımı yüzüne söylemiştim çok fazla zaman geçmeden bir gece sohbet ettikten sonra çimsahada maçı olduğunu söyledi ve ayrıldık kış mevsimiydi içim ona karşı inanılmaz bir öfke ve kinle doluyken
daha önce kendisine ait olan bir eşyayı sobaya attım ve yanışını seyrettim o anda adeta transa geçmiştim birden bir ses duydum ve sağ bacağı dendi ne olduğunu anlayamadım ama o anda inanılmaz rahatlamış hissettim kendimi ertesigün öğrendimki maçta iken sağ bacağının lifleri kopmuş ve bir ay alçıda kalacakmış tabi ziyaretine gittim ve adettendir misali alçısına bende bişeyler yazdım buda alma mazlumun ahını çıkar ahest aheste idi yazıyı okuyunca gözlerime baktı ve o korku ifadesi hala aklımdan çıkmaz
buna benzer bir çok deneyimler bunlarıda sizlerle paylaşmak hoş olur uzun zamandır bu konuları konuşabileceğim kimse yoktu