JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 27-06-2008, 22:06   #1

omega41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 omega41 henüz daha yolun başında
Talking Olaylar silsilesi

ilk deneyimlemelerimde genlde geceleri gerçekleşirdi çok fazla geceleri uyumamaktanmı bilemem
gecenin bir yarısı hava almak için bulunduğum muhitte biraz dolaşırdım ve sıkılınca bir kenara oturup sohbetinden keyif aldığım arkadaşımın gelmesini talep ederdim bir süre sonra uykudan uyanmış bir halde şortuyla çıkar gelirdi havadan sudan konuşurduk sıkıldığım zaman görüşürüz derdim kalkar giderdim her seferinde gerçeklerşirdi bu durum ve nedense hiç bir zaman bu konuyu kendisi ile konuşmadım sanki işin sırrı kaçacaktı diye düşünürdüm
genelde çevremdeki arkadaşlarım benden tedirgin olmakla beraber ilginç bir biçimdede saygı ve sevgi gösterirlerdi sanırım buda onların anlayamadığı ama benim bi şekilde gerçekleştirdiklerimden kaynaklanıyordu
öfke yada nefret duygusunu yakalarsam inanılmaz bir hal alıyordum bir arkadaşım canımı çok sıkmıştı ve bunun intikamını ondan alacağımı yüzüne söylemiştim çok fazla zaman geçmeden bir gece sohbet ettikten sonra çimsahada maçı olduğunu söyledi ve ayrıldık kış mevsimiydi içim ona karşı inanılmaz bir öfke ve kinle doluyken
daha önce kendisine ait olan bir eşyayı sobaya attım ve yanışını seyrettim o anda adeta transa geçmiştim birden bir ses duydum ve sağ bacağı dendi ne olduğunu anlayamadım ama o anda inanılmaz rahatlamış hissettim kendimi ertesigün öğrendimki maçta iken sağ bacağının lifleri kopmuş ve bir ay alçıda kalacakmış tabi ziyaretine gittim ve adettendir misali alçısına bende bişeyler yazdım buda alma mazlumun ahını çıkar ahest aheste idi yazıyı okuyunca gözlerime baktı ve o korku ifadesi hala aklımdan çıkmaz
buna benzer bir çok deneyimler bunlarıda sizlerle paylaşmak hoş olur uzun zamandır bu konuları konuşabileceğim kimse yoktu
omega41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-06-2008, 22:21   #2

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Annem de çok inanır böyle şeylere. Onunkisi daha çok beddua ile alakalı ama.

Bu şans mı yoksa şanssızlık mı bilemem. Ama önemli bir şey. Kullanmayı öğrenmelisin.

Alt 27-06-2008, 22:28   #3

kullanmayı öğrendim taki bırakma kararı alana dek

Alt 27-06-2008, 22:58   #4

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

negatif enerji beslemek yerine pozitif düşünmeye ve bu şekilde kullanmaya çalış,ucu sana elbet döner.
freddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-06-2008, 04:26   #5

devamında gelişmeler zaten farklı seyirde

Alt 28-06-2008, 12:34   #6

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışValakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışValakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

İlgünç D: Bende yapmak isterdim. Negatif olanını deilde şu çağırma olayını.
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-06-2008, 20:54   #7

negatif olması sanırım o dönemde hayalkırıklığına uğrmak ve tamamiyle farklı bir durumdu
devamında ise yaşananlar değişim göstermeye başladı fal bakmaktan anlamadığım halde arada falımıza bakan arkadaşlar sende bi bak dediler saçmalamayın ben ne anlarım dedim sllarım eğleniriz gibi bir yorum getirdim ve işin komik yönü falda söylediklerim doğruymuş tabi bu baya bir başımı ağırttı çünki nerdeyse her gün bi çok insana fal bakmak zorunda kalıyordum
bu dönemde bir gece evde abimle aynı odayı paylaşmak durumunda kaldığımda evin üst katındn inanılmaz gürültüler gelmeye başladı ( evimiz mütevazi bahçeli küçük bir evdi ve üst katımız inşaat halinde idi ) abime baktım hiç bir tepki yok şaşırdım çünkü böylesi bir gürültüde evin üst katına çıkar bakardık hırsız olabilir malzemeleri çalmaya çalışıyor olabilir diye abimde ise hiç bir tepki göremeyince merak ettim ve kendim çıktım bakmaya baktığımda ise hiç kimse yoktu tekrar alt kata indim ve gürültülerin devam ettiğini duydum tekrar dayanamayıp üst kata çıktım ama kimse yoktu alt kata indim abim durmadan nereye çıkıyorsun sen dedi bende bi saattir tavanda nerdeyse yıkım çalışması gibi gürültüler var duymuyormusun dedim saçmalama ne gürültüsü dedi bende yok bişey boşver dedim
belli bir zaman sonra yine bir gece uykuya dalmak üzereyken birinin adımla seslendiğini duydum heralde bizim arkadaşlardan biri geldi dedim camdan baktım kimseler yine yok ortada ve bu ismimle çağırılma olayını birkaç kez daha yaşadım ama sonuçta ortada kimseler yoktu
Buarada negatif düşünce kısmında bacağının lifleri kopan arkadaşım askere gitti ve orda bir kaza geçirip askerliğini tamamladıktan sonra rahatsızlandı viyetnam sendromu denen bir rahatsızlık yaşadı bu rahatsızlığı yaşayanlar ya alkole yönelirler yada aşırı dine yönelirlermiş ve bizim arkadaşta tarikatlardan birine mensup oldu bir gün eve gelirken karşılaştık ve yol boyunca benden özür dileyip af diledi geçmişte yaptığı hatalar için ve bana şunu söyledi beni senin için görevlendirdiler sana yardım etmem gerek dedi bende ona seni geçmiş için artık yargılamıyorum hak ettiğini aldın artık nasıl dilersen öyle yaşa bana yardım etmek zorunda değilsin ölece çekti gitti tabi olaylar şuan daha yüzeysel daha sonraları neler yaşadığımıda paylaşmak isterim arkadaşlar

Alt 29-06-2008, 22:19   #8

entron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 entron ne işi var bunun burada

seninki tam cin vakasına benziyor
--------------------
freddy arkadaşın dediği pozitif düşünmeye çalış ve sevgiye ağırlık ver
yalnızca sen değil çevrendekilerde olumsuz etkilenebilir

Konu entron tarafından (29-06-2008 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
entron isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-06-2008, 23:07   #9

angeleyess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli

Ben de sık sık uyumadan önce ya da uzanırken ismimin söylendiğini duyuyorum bu olayı çözebildiyseniz lütfen yazın buraya beni de bilgilendirmiş olursunuz, bu arada yazının devamını sabırsızlıkla bekliyorum...
angeleyess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-06-2008, 00:11   #10

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 vahiybekleyenkedi ne işi var bunun burada

bi cesit sizofreni veya sizofren baslangıcı olabilir . arkadasının yaptıgı kotuluge cvp gelmesi ( sag bacak lifleri koparak ) sorun cozme seklinde ego tatmini olabilir . sizofrenin en onemli belirtisidir benlik kaygısı . eger saglık sorunu gercekten yoksa cinden baska bisey degildir bu durum fakat hicbir cin bir insanın bacak liflerinin yırtılmasına sebep olamaz. belki carpabilir ama cin carpmasi ya ölüm yada felcle sonuclanır .

angeleyes icinse her gece duydugun ses bence bi kosullanma . mesela bu gece o sesi kesinlikle duymayacagını dusun bide oyle dene bakalım olacakmı
vahiybekleyenkedi isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama