JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 16-06-2008, 17:15   #1

Sener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Sener henüz daha yolun başında
Artık Uyumaktan Korkuyorum..

artık uyumaktan korkuorum....

bi süredir. yastıga basımı korkuyla koyuyorum artık bıktım...
uyuduktan kısa bı sure sonra.gozlerımı acık oalrak ekndımı goruorum duvarı seyredıorum. ve onumden bıseyler gecıor kıpırdayamıorum ses cıkartamıorum sureklı bıseyler gecıor slideshow. gibi net deil bulanık ama gectıgınden emınım..sonra tekrar dalıorum hatırlıyamıorum kalktıgımda bnun gercekmı yoksa ruyamı oldugunu dusunmekten yoruluorum.. bıktım artık...
Sener isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-06-2008, 17:23   #2

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

duru görü olabilir
--------------------
bunu rüyalar konusuna açsaydın daha iyi olurdu

Konu emtrem tarafından (16-06-2008 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-06-2008, 17:34   #3

Karma gücü: 1 supyyy ne işi var bunun burada

bizim bi akrabaya öle olmuştu
rahmetli 3 gün yaşamadı...
şaka şaka
jazz classic müzik dinle...
ii gelmezse bana mail at
supyyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-06-2008, 17:41   #4

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Duru görü olabileceği düşüncesi benimde aklıma geldi...Neler gördüğünü hatırlıyor musun ?
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-06-2008, 17:47   #5

emtrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 emtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışemtrem dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
supyyy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bizim bi akrabaya öle olmuştu
rahmetli 3 gün yaşamadı...
şaka şaka
jazz classic müzik dinle...
ii gelmezse bana mail at
şakanın sırasımı sence
emtrem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-06-2008, 18:09   #6

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Polemik yaratmaya gerek yok

Bence stres ve sıkıntıdan uzak dur. Arkadaşın söylediği gibi yatmadan önce klasik müzik dinleyebilirsin. Ben bunun paranormal bir vakadan ziyade stres ve bilinçaltı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Alt 16-06-2008, 18:12   #7

zibailelectra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 zibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond repute

Alıntı:
Sener´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
artık uyumaktan korkuorum....

bi süredir. yastıga basımı korkuyla koyuyorum artık bıktım...
uyuduktan kısa bı sure sonra.gozlerımı acık oalrak ekndımı goruorum duvarı seyredıorum. ve onumden bıseyler gecıor kıpırdayamıorum ses cıkartamıorum sureklı bıseyler gecıor slideshow. gibi net deil bulanık ama gectıgınden emınım..sonra tekrar dalıorum hatırlıyamıorum kalktıgımda bnun gercekmı yoksa ruyamı oldugunu dusunmekten yoruluorum.. bıktım artık...
Buna benzer durumları ben de çok sık yaşadım, duru görüden çok astral seyahat olduğunu düşünüyorum, bunun farkında olmadan çıkış nedenlerinden biri ruhi bir bunalım yaşıyor ya da yaşamış olmandır ve bu bağlamda bazı psişik güçlerin gelişiyor olabilir...

çekilen acılar bazen bazı güçleri tetikleyebiliyor

ama korkmana gerek olmadığını hissediyorum...

Alt 16-06-2008, 18:16   #8

Karma gücü: 10 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Alıntı:
zibailelectra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çekilen acılar bazen bazı güçleri tetikleyebiliyor
KEsinlikle katılıyorum...Bravo !

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-06-2008, 18:23   #9

Sener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Sener henüz daha yolun başında

Alıntı:
NighT_marE´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Duru görü olabileceği düşüncesi benimde aklıma geldi...Neler gördüğünü hatırlıyor musun ?

tanıdıgım butun ınsanları dıyebılırım...uzun boru gıbı bı yerden gecerek gelıolar goruorum
Sener isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-06-2008, 19:01   #10

Alıntı:
Sener´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tanıdıgım butun ınsanları dıyebılırım...uzun boru gıbı bı yerden gecerek gelıolar goruorum
Psikolojik olabilir.Yoğun stresten falan.Klasik müzik dinle bencede..
Sponsored links

Seçenekler Arama