JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 24-05-2008, 01:37   #21

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Yetenekler herkesde vardır fakat çıkması zaman alabilir.Bu insanın gösterdiği çabaya bağlıdır.Bazı kişilerde bu yetiler çalışmadan ortaya çıkabilir evet bu kişiler biraz daha yeteneklidir.Kimse bir başkasına göre üstün değil,kimse seçilmiş değili,kimse özel değil.Kendini özelleştirerek belli sıfatlar takmak insanın gücünü ve tanrının yaratıcılığını kısıtlamaktan başka birşey değil.

Alt 24-05-2008, 01:42   #22

Lara Croft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Lara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of light

Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yetenekler herkesde vardır fakat çıkması zaman alabilir.Bu insanın gösterdiği çabaya bağlıdır.Bazı kişilerde bu yetiler çalışmadan ortaya çıkabilir evet bu kişiler biraz daha yeteneklidir.Kimse bir başkasına göre üstün değil,kimse seçilmiş değili,kimse özel değil.Kendini özelleştirerek belli sıfatlar takmak insanın gücünü ve tanrının yaratıcılığını kısıtlamaktan başka birşey değil.
bende aynı dusuncedeyim.
indigolar yada kristal cocuklar bence son zamabnların uydurma modası

Alt 24-05-2008, 01:47   #23

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Aynı fikirde olmamıza sevindim.Hani şu son dönem çocuklarının ayrıcalıkları sadece foton çağına hazırlıklı olarak gelmeleri olabilir.Ama onun dışında belli bir üstünlüğe sahip olduklarını düşünmüyorum.Gerçi bende son dönem çocuklarından sayılıyormuşum neyse

Alt 24-05-2008, 02:02   #24
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

kimse bazı insanların üstün özellikte doğmuş olmasını kabul etmek istemez tepkileriniz doğal, tüm insanlar için çalışan bu insanlara en azından saygılı olalım
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-05-2008, 02:25   #25

Üstün özelliklerle doğmuş bu insanlar acaba süper kahraman mı oluyorlar ? 3 sene önce Işık Yazanın kristal ve indigo çocuk pikniğine gitmiştim hatta köpeklerini getirmişti herkes biz de Lucky'i götürdük.Her neyse bu hikaye kısmı.Herkese birer form gibi birşey dağıtıldı o zaman 12 yaşındaydım.Evet piknikteki hiç bir çocuk hayvanlardan korkmuyordu,hepsi doğaya çok bağkıydı.İşte yapılan testlerin sonucu ve bir kaç konuşma sonrasında genelde 95 sonrası doğumlu olan çocukların kristal olmasına rağmen kristal çocuk grubunda çıkmıştım.Evet bir takım psişik yeteneklerim var.Biraz da farklıyım tanımlara da uyuyorum ama bu yeteneklerin başkasında olamıyacağı düşüncesine hiçbir zaman inanmadım.He evet bazı insanlar bu güçlerini açığa çıkarmak için dünyaya gelmişlerdir bu olabilir.Benim psişik güçlere inanmam ya da Lara Croftun bu güçlere inanması hatta sizin inanmanız ve burada olmamız evet bu bir farklılık olabilir.Ve bu güçler açığa çıkması gerektiği için çıkmıştır; bu nedenle de biz buradayız ve inanıyoruzdur.Benim savunduğum diğer insanlarında buna inanarak çalışmaları sonucunda bu yetenekleri açığa çıkabilir.Ama çıkmıyor çünkü gönderiliş amaçları bu değil.Yetenek herkesde vardır ama dünyaya geliş amacına göre açığa çıkar savunduğum düşünce bu.

Alt 24-05-2008, 03:15   #26
-YASAKLI-

ozurfaturizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ozurfaturizm henüz daha yolun başında

romatizma yok dimi sende kardeş.
ozurfaturizm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-05-2008, 09:56   #27
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Alıntı:
bunları bana onlar mı soyluyor dıye dusundum .
Senin hissettiklerinin,yaşadıklarının aynısını yaşıyorum.Bende bi açıklama bulamadım ama bu söylediğinden bende çok korkuyorum...
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-05-2008, 11:32   #28

Karma gücü: 8 Lara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of lightLara Croft is a glorious beacon of light

Alıntı:
ozurfaturizm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
romatizma yok dimi sende kardeş.

Hic bişi demiyorum buda iyidi.
Hayır yok
--------------------
Alıntı:
NighT_marE´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin hissettiklerinin,yaşadıklarının aynısını yaşıyorum.Bende bi açıklama bulamadım ama bu söylediğinden bende çok korkuyorum...
Ben korkmuyorum hatta korkmadıgım icinde meydan okuyorum (neye guvenıyorum bende bılmıyorum ) ama sonrasında bir sekilde kesinlikle karsıma garip olaylar cıkıyor yada ruyamda benımle ugrasılıyor,ama her seferinde ben galip geldigimden sanırım bu guven ve onların konusmalarını ruyamda duymamdan (o cok guclu bizi yok edebilir bilmiyor ama ) Bu konusmaları akıldan yapıyorlar ilginc olanı ve bunun gercek oldugunu dusunuyorum.Ama korkma ben korkmuyorum cunku ne onlardan benim bir istegim varrrr nede onların benden olabilir
--------------------
Alıntı:
justy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kimse bazı insanların üstün özellikte doğmuş olmasını kabul etmek istemez tepkileriniz doğal, tüm insanlar için çalışan bu insanlara en azından saygılı olalım
Ben 95 sonrası dogmadım onların kriterlerine uymama ragmen sanırım erken gelmişim.
Hayvanlarla konusmanın dısında sokakta gordugum bir serce elimden yemek yiyebiliyor.
Yada kimsenin yaklasamadıgı Kopek kendini bana sevdiriyor.Elime akrep yılan alabiliyorum. Bunlar bence yaydıgınız enerji ile alakalı cunku ben yaklasırken '' ben sana zarar vermıycem lutfen sende bana verme '' diye dusunerek yaklasıyorum.
Ben İndigo muyum yani ? Gelme amacım ne ?
Ayrıca sunuda soylemek istiyorum.
Fesat cıkarcı insaları sevmem yalan soyleyenleride .
Ve güzel bir bayan olmama ragmen hayatımda erkek olmaması bu yeteneklerden dolayı desem. Indıgo olmak (indigo isem ) insanın yanlız kalması mı demek .

Konu Lara Croft tarafından (24-05-2008 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Lara Croft isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-05-2008, 11:51   #29
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

çoğunlukla öyledir, zaten içinizdeki güçle topluma dahil olma derdiniz de yoktur. bu yalnız kalmak bir süre sonra sizi rahatsız etmemeye başlar.
hayata gelme sebebinizi kavradıktan sonra zaten maddi hayatla pek alışverişiniz olmaz. hayata geliş amacınız gelecek nesillere iyi bir düzen bırakmak için şu durumu değiştirecek ufak etkileşimlerdir. bu sizin karşınıza çıkan tsadüf sandığınız tanışmalatla ahayatınıza giren insanlarla olur, oysa herkesin herkesle iletişimin ilahi düzende bilmediğimiz bir faydası ve alışverişi vardır. bu alışveriş sürekli olduğunda ait olduğumuz yeri buluruz. indigolar birer deniz feneridir ve buraya bir güç eliyle yerleşir. kıyıya çarpmaktan kurtulan çok gemi olur, ama fenere kimse teşekkür etmez, doğrusu fener de bunu teşekkür için yapmaz. sadece kurulu düzene uyar ve işini yapar.
Sponsored links

Alt 24-05-2008, 13:23   #30

peki genelde negatif insaları da cekerler mi kendilerine ?

Alt 24-05-2008, 13:28   #31
-YASAKLI-

starmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 starmen henüz daha yolun başında

gayet doğal bir insansın ınsanlıga hızmet için gelmiş olabilirsin numorolojiyle hayat gayeni bul korkma hep ileri yürü hayallerin seni götürdüğü yerde cevapları bulacaksın
starmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-05-2008, 13:56   #32

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 tears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant future

Alıntı:
Lara Croft´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dogumlar var daha hamile oldugu belli olmayan ve bilmedim kişilerin hamile olduklarını ve cocuklarının cinsiyeti ikiz yada tek oldugunı hissetmek.

aynı kehanetler bendede mevcut buzamana kadar hiç yanıltmadı hislerim beni
ama iyi birşey belki suçluluk duygusu içine girebilirsin ama sen yaratmıyorsun sen görüyorsun bu özelliğini geliştirmeni tavsiye ederim

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-05-2008, 16:11   #33

"Ve güzel bir bayan olmama ragmen hayatımda erkek olmaması bu yeteneklerden dolayı desem. Indıgo olmak (indigo isem ) insanın yanlız kalması mı demek ."

Nedense bu bende de böyle.Hep birkaç dostum olmuştur.Karşımdakinin bana zarar verip vermiyeceğini ya da yalan söyleyip söylemediğini benim hakkımdaki düşüncelerini hissediyorum.Bunun sonucunda da o kişiden uzaklaşıyorum ve genelde hislerim doğru çıkıyor.Yalnız kalmak zarar almaktan çok daha iyi.Eskiden sınıfta dışlanan dalga geçilen bir tiptim.Bunun sebebide onlara gösterdiğim yakınlıktı.Şimdi insanlara kendi içimden gelen hisler doğrultusunda davrandığım için daha az hatta hiç zarar almıyorum.

Alt 24-05-2008, 22:28   #34

bu kadar ortak yonu olan insanlar olması guzel buda benim dusuncemi dogruluyor herkes esit kimse ozel degil yani
tsk ederim yorumlarınız icin arkadaslarım
--------------------
Alıntı:
SchizophreniCorpse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Ve güzel bir bayan olmama ragmen hayatımda erkek olmaması bu yeteneklerden dolayı desem. Indıgo olmak (indigo isem ) insanın yanlız kalması mı demek ."

Nedense bu bende de böyle.Hep birkaç dostum olmuştur.Karşımdakinin bana zarar verip vermiyeceğini ya da yalan söyleyip söylemediğini benim hakkımdaki düşüncelerini hissediyorum.Bunun sonucunda da o kişiden uzaklaşıyorum ve genelde hislerim doğru çıkıyor.Yalnız kalmak zarar almaktan çok daha iyi.Eskiden sınıfta dışlanan dalga geçilen bir tiptim.Bunun sebebide onlara gösterdiğim yakınlıktı.Şimdi insanlara kendi içimden gelen hisler doğrultusunda davrandığım için daha az hatta hiç zarar almıyorum.
Ben yalnızlıga alıstım daha guvenli oldugu ıcınde rahatım
en iyi dostum hayvanlarım

Konu Lara Croft tarafından (24-05-2008 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Lara Croft isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-05-2008, 00:30   #35
-YASAKLI-

Alıntı:
Lara Croft´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
peki genelde negatif insaları da cekerler mi kendilerine ?

evet negatif düşüncede olan insanlar size çekilirler, çünkü vereceğiniz bir fayda vardır. çaba her zaman var, herşeye rağmen. yolu göstersen de parçalanmayı seçen gemilere yapılacak birşey yoktur.
Sponsored links

Alt 25-05-2008, 02:17   #36

Evet benimde birsürü hayvanım var köpek,salyangoz,kuş,hamster,guinea pig Gerçek sevgiyi veriyorlar bana karşılıksız olan çıkar ilişkisiyle kirlenmemiş olanı.Nedense parçalamayı tercih edenler çoğunlukta.Birde üstüne beni kötü ilan ediyorlar...

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-05-2008, 15:30   #37

cerno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 cerno yakında ünlü olacak gibicerno yakında ünlü olacak gibi

istersen herşeyi olursun, bu dünya seçim dünyası
cerno isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama