Alıntı:
ozurfaturizm´isimli üyeden Alıntı
romatizma yok dimi sende kardeş. |

Hic bişi demiyorum buda iyidi.
Hayır yok
--------------------
Alıntı:
NighT_marE´isimli üyeden Alıntı
Senin hissettiklerinin,yaşadıklarının aynısını yaşıyorum.Bende bi açıklama bulamadım ama bu söylediğinden bende çok korkuyorum... |
Ben korkmuyorum hatta korkmadıgım icinde meydan okuyorum (neye guvenıyorum bende bılmıyorum ) ama sonrasında bir sekilde kesinlikle karsıma garip olaylar cıkıyor yada ruyamda benımle ugrasılıyor,ama her seferinde ben galip geldigimden sanırım bu guven ve onların konusmalarını ruyamda duymamdan (o cok guclu bizi yok edebilir bilmiyor ama ) Bu konusmaları akıldan yapıyorlar ilginc olanı ve bunun gercek oldugunu dusunuyorum.Ama korkma ben korkmuyorum cunku ne onlardan benim bir istegim varrrr nede onların benden olabilir

--------------------
Alıntı:
justy´isimli üyeden Alıntı
kimse bazı insanların üstün özellikte doğmuş olmasını kabul etmek istemez tepkileriniz doğal, tüm insanlar için çalışan bu insanlara en azından saygılı olalım |
Ben 95 sonrası dogmadım onların kriterlerine uymama ragmen sanırım erken gelmişim.
Hayvanlarla konusmanın dısında sokakta gordugum bir serce elimden yemek yiyebiliyor.
Yada kimsenin yaklasamadıgı Kopek kendini bana sevdiriyor.Elime akrep yılan alabiliyorum. Bunlar bence yaydıgınız enerji ile alakalı cunku ben yaklasırken '' ben sana zarar vermıycem lutfen sende bana verme '' diye dusunerek yaklasıyorum.
Ben İndigo muyum yani ? Gelme amacım ne ?
Ayrıca sunuda soylemek istiyorum.
Fesat cıkarcı insaları sevmem yalan soyleyenleride .
Ve güzel bir bayan olmama ragmen hayatımda erkek olmaması bu yeteneklerden dolayı desem. Indıgo olmak (indigo isem ) insanın yanlız kalması mı demek .