22-05-2008, 19:47
|
#1 |
| Bu renkler ne olabilir?
arkadaşlar bişey soracağım...?
son zamanlarda etrafta çeşitli renkler görmeye başladım.
mesela halıda kırmızı bi ışık,duvarda yeşil bi ışık
annemi mor gördüm,arkadaşı yeşil gördüm
bu ne olabilir bi fikriniz var mı...? |
| |
22-05-2008, 19:50
|
#2 |
|
Gözünde bir problem olabilir belki.
__________________ "Tanrı onu cezalandırmak için bir kadının eline düşürdü.." |
| |
22-05-2008, 19:56
|
#3 |
|
Alıntı: Wanda´isimli üyeden Alıntı
Gözünde bir problem olabilir belki. | ßilmem ki...
aura'yla bi alakası olabilir mi acaba dedim ama cansız varlıkların renkleri de değişiyo...? |
| |
22-05-2008, 22:00
|
#4 |
Karma gücü: 3  |
aura ile ilgisi hakkında bir fikrim yok ama basit düşünmek gerekirse göz yorgunluğu stres vs. sebebleri olabilir..Yada daha ciddi bir nedeni vardır..Kendi değimimle bende bazen havada uçuşan gaz'ların dansını izliyebiliyorum |
| |
22-05-2008, 22:34
|
#5 |
|
Paranormal bir olaya yormaya gerek yok. Yorgunluk, stres ve biraz da psikoloji. Çok fazla düşünmeye, kafaya takmaya gerek yok bence..
__________________ Msn'e girmek 2 dk, Facebook'ta log in olmak 7 dk. Download 45 dk. TTNET'e ettiğim küfürler, paha biçilemez |
| |
22-05-2008, 22:36
|
#6 |
|
Ben de bazen havada uçuşan beyaz renkler görüyorum göremediğimiz varlıklar olabilir mi acaba? |
| |
22-05-2008, 23:30
|
#7 |
Alıntı: angeleyess´isimli üyeden Alıntı
Ben de bazen havada uçuşan beyaz renkler görüyorum göremediğimiz varlıklar olabilir mi acaba? | Benim ki beyazlıktan öte tanecikleri görebilmekti..Adeta dans ediyorlar..
__________________ Hayır Hayır mütevaziliğe gerek yok,Mükemmelim!!  01.01.08 |
| |
22-05-2008, 23:42
|
#8 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0  |
Sizinle ruhsal bağlantı kurmak isteyen sevdikleriniz.
Size haber vermek istiyorlar.Ama sizin beyniniz çok yoğun olduğu için bir anlam veremiyorsunuz..
sağlıklı kalın.
Ruhunuz hür kalbiniz sevgi dolu olsun.
-------------------- Alıntı: lavinya´isimli üyeden Alıntı
Benim ki beyazlıktan öte tanecikleri görebilmekti..Adeta dans ediyorlar.. | Sizin gördüklerinizi bana tam tarif edebilirmisiniz.
ruhunuz hür olsun..
Konu depth tarafından (22-05-2008 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
22-05-2008, 23:59
|
#9 |
Alıntı: depth´isimli üyeden Alıntı
Sizinle ruhsal bağlantı kurmak isteyen sevdikleriniz.
Size haber vermek istiyorlar.Ama sizin beyniniz çok yoğun olduğu için bir anlam veremiyorsunuz..
sağlıklı kalın.
Ruhunuz hür kalbiniz sevgi dolu olsun.
--------------------
Sizin gördüklerinizi bana tam tarif edebilirmisiniz.
ruhunuz hür olsun.. | tabiyki..
Tanecikler dans ediyor gibiydi..Hani maddenin hallerinden dolayı en düzensiz hal gaz halidir ya düzensizdiler mükemmel bir işleyiş içinde birbirlerinin etrafında dönüyorlardı.Kelimelerle ifade edemedim sanırım
| |
23-05-2008, 01:28
|
#10 |
|
Bende görüyorum bazen ufak parlayan toz tanecikleri gibi ama diyorum tansiyonum çıktı heralde  Bir orada parlıyor bir burada 
__________________ Bu ateş bebeğim 2mizide yakıcak...Daima benim olacaksın...Daima ve Asla... |
| |
23-05-2008, 01:36
|
#11 |
|
gordugunuz ufak yuvarlak dairecikleri her insan gozunde gorulebilir hatta gunes altında birisinin gozun icine dikkatli bakılırsa o beyazlık icinde bile oynadıgını gorebilirsiniz o normal bisey yani oynayan halkalar gormek onun dısında renk olayıda aura gibi geldi bana ama konuda bilgim yok bendede oluyodu bi zamanlar hatta renkten sonra bi iki snyelikte olsa dunyadan kopuyo gibi oluodum sonrasında ise siddetli bi basagrısı kalıodu ama uzun zamandır gormuorum gormekte istemiorum acıkcası
__________________ **BooGee** ...Tepemde Cellat Zaman... ...:::A Divinis:::.... ** TJOBD ** |
| |
23-05-2008, 10:32
|
#12 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0  |
seninki tansiyondan veya ani kan baıncındanda olabilir, ani hareketlerde olan bişey o, mesela sıcakta belli bi süre çömelmiş bi vaziyette durduğunu düşün sonra ayağa kalktığında baş dönmesi kararma olur bayılmaya kadar gider. Bence herşeyi paranomal olaylara yormayın, millet başı ağrısa acaba benim ruhsal güçlerimmi var diyo, önce bi kendi kafanızda değerlendirin olayları ne gibi bi etkisi var size (olumlu - olumsuz) sonra mesela konuyu açan arkadaşımızın olayı gibi; önce bi doktora git bi görün bakalım, belki gözle ilgili bi problemin vardır, ha doktor bişey bulamazsa bi süre gözlemle bu durumu, vitamin eksikliğinden de olabilir, mineral desteği al... |
| |
23-05-2008, 12:52
|
#13 |
Alıntı: salyangoz´isimli üyeden Alıntı
seninki tansiyondan veya ani kan baıncındanda olabilir, ani hareketlerde olan bişey o, mesela sıcakta belli bi süre çömelmiş bi vaziyette durduğunu düşün sonra ayağa kalktığında baş dönmesi kararma olur bayılmaya kadar gider. Bence herşeyi paranomal olaylara yormayın, millet başı ağrısa acaba benim ruhsal güçlerimmi var diyo, önce bi kendi kafanızda değerlendirin olayları ne gibi bi etkisi var size (olumlu - olumsuz) sonra mesela konuyu açan arkadaşımızın olayı gibi; önce bi doktora git bi görün bakalım, belki gözle ilgili bi problemin vardır, ha doktor bişey bulamazsa bi süre gözlemle bu durumu, vitamin eksikliğinden de olabilir, mineral desteği al... | Haklı olabilirsin fakat benim bahsettiğim normaldn biraz farklıydı..
ama arkadaşın reklerle ilgili sorunu yorgunluktan-stresten ve fazla bilgisayar kullanmaktan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle..
| |
23-05-2008, 13:42
|
#14 |
Karma gücü: 2  |
havada renkli benekler görüyorum ben de ara sıra |
| |
23-05-2008, 16:34
|
#15 |
Karma gücü: 2  |
Alıntı: lavinya´isimli üyeden Alıntı
Haklı olabilirsin fakat benim bahsettiğim normaldn biraz farklıydı..
ama arkadaşın reklerle ilgili sorunu yorgunluktan-stresten ve fazla bilgisayar kullanmaktan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.. | Senin gördüklerini ben de görüyorum. Hatta gördüğümü söylediğimde benim gibi gördüğünü söyleyen pek çok kişi olduğunu fark ettim o arkadaşın dediği gibi normal bir şey. Güneşin altında kalmakla alakası yok ama özellikle açık renk fonlara baktığımda daha belirgin oluyor. İçi boş küçük tanecikler oradan oraya uçuyor bazen aşağı doğru akıyor bazen bir tanesini takip ediyorum odanın öbür ucuna kadar gidiyor ama ben çok küçükken bunu babama sormuştum o da "herkes onları görür" demişti. |
| |
23-05-2008, 17:59
|
#16 |
|
haklısınız sanırım
zon zamanlarda stresliyim ve yorgunum da...bu yüzden galiba |
| |
24-05-2008, 09:59
|
#17 | | -YASAKLI-
|
mavi çocukk tansiyonun düşmüştür senin ondandır o Alıntı: gunduzyuruyen´isimli üyeden Alıntı
Bende görüyorum bazen ufak parlayan toz tanecikleri gibi ama diyorum tansiyonum çıktı heralde  Bir orada parlıyor bir burada  | Evet ben hep görürüm bunları. |
| |
24-05-2008, 10:33
|
#18 |
|
Alıntı: Jezebeth´isimli üyeden Alıntı
Senin gördüklerini ben de görüyorum. Hatta gördüğümü söylediğimde benim gibi gördüğünü söyleyen pek çok kişi olduğunu fark ettim o arkadaşın dediği gibi normal bir şey. Güneşin altında kalmakla alakası yok ama özellikle açık renk fonlara baktığımda daha belirgin oluyor. İçi boş küçük tanecikler oradan oraya uçuyor bazen aşağı doğru akıyor bazen bir tanesini takip ediyorum odanın öbür ucuna kadar gidiyor ama ben çok küçükken bunu babama sormuştum o da "herkes onları görür" demişti. | Bu bi göz bozuklğuymuş.Doktora gitmenizi öneririm 
24-05-2008, 12:01
|
#19 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0   |
göz bozukluğu adı altında başlayan, göz tansiyonu ile alakadar olan bir durum fakat asıl sebebi auradır, aynaya bakınca kendinde ışık görüyor musun? |
| |
31-05-2008, 15:08
|
#20 |
Karma gücü: 3   |
Alıntı: blueboy´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar bişey soracağım...?
son zamanlarda etrafta çeşitli renkler görmeye başladım.
mesela halıda kırmızı bi ışık,duvarda yeşil bi ışık
annemi mor gördüm,arkadaşı yeşil gördüm
bu ne olabilir bi fikriniz var mı...? | bir ara bana da olmuştu
sanırım sebebi bilgisayar ekranı ve televizyon |
| |