JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 22-05-2008, 19:47   #1

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute
Red face Bu renkler ne olabilir?

arkadaşlar bişey soracağım...?
son zamanlarda etrafta çeşitli renkler görmeye başladım.
mesela halıda kırmızı bi ışık,duvarda yeşil bi ışık
annemi mor gördüm,arkadaşı yeşil gördüm
bu ne olabilir bi fikriniz var mı...?
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-05-2008, 19:50   #2

Wanda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Wanda dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışWanda dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışWanda dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Gözünde bir problem olabilir belki.

Alt 22-05-2008, 19:56   #3

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Alıntı:
Wanda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gözünde bir problem olabilir belki.
ßilmem ki...
aura'yla bi alakası olabilir mi acaba dedim ama cansız varlıkların renkleri de değişiyo...?
Sponsored links

Alt 22-05-2008, 22:00   #4

lavinya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 lavinya ne işi var bunun burada

aura ile ilgisi hakkında bir fikrim yok ama basit düşünmek gerekirse göz yorgunluğu stres vs. sebebleri olabilir..Yada daha ciddi bir nedeni vardır..Kendi değimimle bende bazen havada uçuşan gaz'ların dansını izliyebiliyorum
lavinya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-05-2008, 22:34   #5

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Paranormal bir olaya yormaya gerek yok. Yorgunluk, stres ve biraz da psikoloji. Çok fazla düşünmeye, kafaya takmaya gerek yok bence..

Alt 22-05-2008, 22:36   #6

angeleyess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 angeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerliangeleyess kısacası herkes için çok değerli

Ben de bazen havada uçuşan beyaz renkler görüyorum göremediğimiz varlıklar olabilir mi acaba?
angeleyess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-05-2008, 23:30   #7

Alıntı:
angeleyess´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de bazen havada uçuşan beyaz renkler görüyorum göremediğimiz varlıklar olabilir mi acaba?
Benim ki beyazlıktan öte tanecikleri görebilmekti..Adeta dans ediyorlar..

01.01.08

Alt 22-05-2008, 23:42   #8
-YASAKLI-

depth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 depth henüz daha yolun başında

Sizinle ruhsal bağlantı kurmak isteyen sevdikleriniz.
Size haber vermek istiyorlar.Ama sizin beyniniz çok yoğun olduğu için bir anlam veremiyorsunuz..
sağlıklı kalın.
Ruhunuz hür kalbiniz sevgi dolu olsun.
--------------------
Alıntı:
lavinya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim ki beyazlıktan öte tanecikleri görebilmekti..Adeta dans ediyorlar..
Sizin gördüklerinizi bana tam tarif edebilirmisiniz.
ruhunuz hür olsun..

Konu depth tarafından (22-05-2008 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
depth isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-05-2008, 23:59   #9

Alıntı:
depth´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizinle ruhsal bağlantı kurmak isteyen sevdikleriniz.
Size haber vermek istiyorlar.Ama sizin beyniniz çok yoğun olduğu için bir anlam veremiyorsunuz..
sağlıklı kalın.
Ruhunuz hür kalbiniz sevgi dolu olsun.
--------------------

Sizin gördüklerinizi bana tam tarif edebilirmisiniz.
ruhunuz hür olsun..
tabiyki..
Tanecikler dans ediyor gibiydi..Hani maddenin hallerinden dolayı en düzensiz hal gaz halidir ya düzensizdiler mükemmel bir işleyiş içinde birbirlerinin etrafında dönüyorlardı.Kelimelerle ifade edemedim sanırım

01.01.08
Sponsored links

Alt 23-05-2008, 01:28   #10

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Bende görüyorum bazen ufak parlayan toz tanecikleri gibi ama diyorum tansiyonum çıktı heralde Bir orada parlıyor bir burada

Alt 23-05-2008, 01:36   #11

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

gordugunuz ufak yuvarlak dairecikleri her insan gozunde gorulebilir hatta gunes altında birisinin gozun icine dikkatli bakılırsa o beyazlık icinde bile oynadıgını gorebilirsiniz o normal bisey yani oynayan halkalar gormek onun dısında renk olayıda aura gibi geldi bana ama konuda bilgim yok bendede oluyodu bi zamanlar hatta renkten sonra bi iki snyelikte olsa dunyadan kopuyo gibi oluodum sonrasında ise siddetli bi basagrısı kalıodu ama uzun zamandır gormuorum gormekte istemiorum acıkcası

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-05-2008, 10:32   #12
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 salyangoz henüz daha yolun başında

Alıntı:
boogee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gordugunuz ufak yuvarlak dairecikleri her insan gozunde gorulebilir hatta gunes altında birisinin gozun icine dikkatli bakılırsa o beyazlık icinde bile oynadıgını gorebilirsiniz o normal bisey yani oynayan halkalar gormek onun dısında renk olayıda aura gibi geldi bana ama konuda bilgim yok bendede oluyodu bi zamanlar hatta renkten sonra bi iki snyelikte olsa dunyadan kopuyo gibi oluodum sonrasında ise siddetli bi basagrısı kalıodu ama uzun zamandır gormuorum gormekte istemiorum acıkcası
seninki tansiyondan veya ani kan baıncındanda olabilir, ani hareketlerde olan bişey o, mesela sıcakta belli bi süre çömelmiş bi vaziyette durduğunu düşün sonra ayağa kalktığında baş dönmesi kararma olur bayılmaya kadar gider. Bence herşeyi paranomal olaylara yormayın, millet başı ağrısa acaba benim ruhsal güçlerimmi var diyo, önce bi kendi kafanızda değerlendirin olayları ne gibi bi etkisi var size (olumlu - olumsuz) sonra mesela konuyu açan arkadaşımızın olayı gibi; önce bi doktora git bi görün bakalım, belki gözle ilgili bi problemin vardır, ha doktor bişey bulamazsa bi süre gözlemle bu durumu, vitamin eksikliğinden de olabilir, mineral desteği al...
salyangoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-05-2008, 12:52   #13

Alıntı:
salyangoz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
seninki tansiyondan veya ani kan baıncındanda olabilir, ani hareketlerde olan bişey o, mesela sıcakta belli bi süre çömelmiş bi vaziyette durduğunu düşün sonra ayağa kalktığında baş dönmesi kararma olur bayılmaya kadar gider. Bence herşeyi paranomal olaylara yormayın, millet başı ağrısa acaba benim ruhsal güçlerimmi var diyo, önce bi kendi kafanızda değerlendirin olayları ne gibi bi etkisi var size (olumlu - olumsuz) sonra mesela konuyu açan arkadaşımızın olayı gibi; önce bi doktora git bi görün bakalım, belki gözle ilgili bi problemin vardır, ha doktor bişey bulamazsa bi süre gözlemle bu durumu, vitamin eksikliğinden de olabilir, mineral desteği al...
Haklı olabilirsin fakat benim bahsettiğim normaldn biraz farklıydı..
ama arkadaşın reklerle ilgili sorunu yorgunluktan-stresten ve fazla bilgisayar kullanmaktan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle..

01.01.08

Alt 23-05-2008, 13:42   #14

chess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 chess henüz daha yolun başında

havada renkli benekler görüyorum ben de ara sıra
chess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-05-2008, 16:34   #15

Jezebeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Jezebeth ne işi var bunun burada

Alıntı:
lavinya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklı olabilirsin fakat benim bahsettiğim normaldn biraz farklıydı..
ama arkadaşın reklerle ilgili sorunu yorgunluktan-stresten ve fazla bilgisayar kullanmaktan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle..
Senin gördüklerini ben de görüyorum. Hatta gördüğümü söylediğimde benim gibi gördüğünü söyleyen pek çok kişi olduğunu fark ettim o arkadaşın dediği gibi normal bir şey. Güneşin altında kalmakla alakası yok ama özellikle açık renk fonlara baktığımda daha belirgin oluyor. İçi boş küçük tanecikler oradan oraya uçuyor bazen aşağı doğru akıyor bazen bir tanesini takip ediyorum odanın öbür ucuna kadar gidiyor ama ben çok küçükken bunu babama sormuştum o da "herkes onları görür" demişti.
Jezebeth isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-05-2008, 17:59   #16

haklısınız sanırım
zon zamanlarda stresliyim ve yorgunum da...bu yüzden galiba

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-05-2008, 09:59   #17
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

mavi çocukk tansiyonun düşmüştür senin ondandır o

Alıntı:
gunduzyuruyen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende görüyorum bazen ufak parlayan toz tanecikleri gibi ama diyorum tansiyonum çıktı heralde Bir orada parlıyor bir burada
Evet ben hep görürüm bunları.
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-05-2008, 10:33   #18

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

Alıntı:
Jezebeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin gördüklerini ben de görüyorum. Hatta gördüğümü söylediğimde benim gibi gördüğünü söyleyen pek çok kişi olduğunu fark ettim o arkadaşın dediği gibi normal bir şey. Güneşin altında kalmakla alakası yok ama özellikle açık renk fonlara baktığımda daha belirgin oluyor. İçi boş küçük tanecikler oradan oraya uçuyor bazen aşağı doğru akıyor bazen bir tanesini takip ediyorum odanın öbür ucuna kadar gidiyor ama ben çok küçükken bunu babama sormuştum o da "herkes onları görür" demişti.
Bu bi göz bozuklğuymuş.Doktora gitmenizi öneririm

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-05-2008, 12:01   #19
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

göz bozukluğu adı altında başlayan, göz tansiyonu ile alakadar olan bir durum fakat asıl sebebi auradır, aynaya bakınca kendinde ışık görüyor musun?
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-05-2008, 15:08   #20

cerno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 cerno yakında ünlü olacak gibicerno yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
blueboy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bişey soracağım...?
son zamanlarda etrafta çeşitli renkler görmeye başladım.
mesela halıda kırmızı bi ışık,duvarda yeşil bi ışık
annemi mor gördüm,arkadaşı yeşil gördüm
bu ne olabilir bi fikriniz var mı...?
bir ara bana da olmuştu
sanırım sebebi bilgisayar ekranı ve televizyon
cerno isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama