Alıntı:
Celestial´isimli üyeden Alıntı
Rüyaya girmek o kadar kolay olmuş olsa idi bunu her önüne gelen yapardı önce yaptığınız yapmaya çalıştığınız şeylerde gerçekten deneyimli olmalı ve buna göre haraket etmelisiniz rünyana girecem bu akşam demekle zaten psikolojik olarak etkilemiş oluyorsun karşındakine ne yapacağını söyleme vede bunu gerçekleştirmek için bir kaç simgeye ihtiyacın olucak bunlarıda edinirsen evet yapman çok kolay olabilir. Ama rüya arası geçiş irade kontrolu vb.. olayları gerçekleştirmeden önce iki kez düşünmeniz gerekiyor kara tarafa geçmek her zaman eğlenceli değildir bunun yansımaları olucaktır. Ya uyanamazsan ne yapacaksın...
Konu ile ilgili bilgisi olmayanlar yazmasın.( yok burda yazıyordu deneyecem alıntı yaptım gibi ifadeler gerçekçi olmuyor arkadaşlar bir konu ile ilgileniyorsanız ciddi olmaya davet ediyorum.) |
fazla cesurca bir giriş olmuş, 3 mesajın var 2 sinde uyarı yapmışsın.... ilginç

bırakalım da insanlar düşüncelerini ve bilgilerini paylaşsınlar, hepimiz bu sebeple buradayız...
birinin rüyasına girmek uyanmamaya nasıl yol açar anlatabilirmisin rica etsem? bunu ben de yapıyorum ama söylediğini hiç düşünmemiştim, açıklarsan sevinirim....