JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 22-05-2008, 02:51   #1

HERAKLES_ARTAGNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi
rüyalara girmek

gecen gün arkadasıma senın ruyana bu aksam girecem dedım o benım saka yaptımı sandı pek cidddiye almadı uyudktan sonra (ayrı semtlerde yasıyoruz) onun bir resmını tam onume koydum goktede dolunay vardı tüm benlıgımle onun ismını tekrarlayıp telepatiye benzer enerji gönderdım kesın bir inanc asırı ıstek ve ımajinasyon birazda enerjı ıle ama o sırada duygulandım agladım ve yarım saat sonra bende uyudum sabahın korunde baktım arkadasım aramıs cepten aradım ne oldu dedım senı bu aksam rüyamda gördüm ama bir atesin icinde erıdıgımı görmus şimdi düsünüyom acaba neden atesın ıcınde gördü ve ılk defa denedım acaba mumkunmu baskalarının rüyalarına girmek daha once uzakdakı arkadaslarımla telepatı denemem olmustu ama rüya cok degisik geldi
HERAKLES_ARTAGNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-05-2008, 09:27   #2

zibailelectra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 zibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond repute

mümkünlüğü tabiiki var deneyimlerimden biliyorum bunu ben de yapıyorum bence bir deneme daha yapabilirsin, bu sefer ne şekilde görünmek istediğini de düşünüp farklı bir deneyim yaşayabilirsin, ama bence arkadaşına bunu söyleme yani rüyana gireceğim deme, bu şekilde hem onun senin sözünden etkilenmediğini anlarsın hem de neler yapabileceğini öğrenmiş olursun

Alt 22-05-2008, 11:37   #3

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

Hmm.. ilginçmiş gerçekten... Bencede değişik denemeler yapmalısın bunun istisna olup olmadığını anlayabilirsin. Merak ettim bende şimdi

Alt 22-05-2008, 13:56   #4

Carpediembaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Carpediembaby ne işi var bunun burada

dilediği bir kimseye rüyasında görünmek dilegini kabul ettirmek için EL-MUSAVVİR ismi okunur.okuma zamanı gecedir .bin defa ''kaf,ha,ya,ayn,sad''okunur.3360 kerede ya musavvir ismi şerifi okunur.okurken matlup ve muradını düşünerek diledigi kimseye havale edilir.üç yada yedi gece zikir ve kıraat edilirse diledigi muradını istediği kimseye rüyasında gösterir ve istegini kabul ettirir.

(forumdan alıntı yaptım henüz denemedim deneyeceğim.). lahuti.comdan alıntıdır....
Carpediembaby isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-05-2008, 15:13   #5

Celestial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Celestial ne işi var bunun burada

Rüyaya girmek o kadar kolay olmuş olsa idi bunu her önüne gelen yapardı önce yaptığınız yapmaya çalıştığınız şeylerde gerçekten deneyimli olmalı ve buna göre haraket etmelisiniz rünyana girecem bu akşam demekle zaten psikolojik olarak etkilemiş oluyorsun karşındakine ne yapacağını söyleme vede bunu gerçekleştirmek için bir kaç simgeye ihtiyacın olucak bunlarıda edinirsen evet yapman çok kolay olabilir. Ama rüya arası geçiş irade kontrolu vb.. olayları gerçekleştirmeden önce iki kez düşünmeniz gerekiyor kara tarafa geçmek her zaman eğlenceli değildir bunun yansımaları olucaktır. Ya uyanamazsan ne yapacaksın...

Konu ile ilgili bilgisi olmayanlar yazmasın.( yok burda yazıyordu deneyecem alıntı yaptım gibi ifadeler gerçekçi olmuyor arkadaşlar bir konu ile ilgileniyorsanız ciddi olmaya davet ediyorum.)
Celestial isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-05-2008, 15:43   #6

zibailelectra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 zibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond repute

Alıntı:
Celestial´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Rüyaya girmek o kadar kolay olmuş olsa idi bunu her önüne gelen yapardı önce yaptığınız yapmaya çalıştığınız şeylerde gerçekten deneyimli olmalı ve buna göre haraket etmelisiniz rünyana girecem bu akşam demekle zaten psikolojik olarak etkilemiş oluyorsun karşındakine ne yapacağını söyleme vede bunu gerçekleştirmek için bir kaç simgeye ihtiyacın olucak bunlarıda edinirsen evet yapman çok kolay olabilir. Ama rüya arası geçiş irade kontrolu vb.. olayları gerçekleştirmeden önce iki kez düşünmeniz gerekiyor kara tarafa geçmek her zaman eğlenceli değildir bunun yansımaları olucaktır. Ya uyanamazsan ne yapacaksın...

Konu ile ilgili bilgisi olmayanlar yazmasın.( yok burda yazıyordu deneyecem alıntı yaptım gibi ifadeler gerçekçi olmuyor arkadaşlar bir konu ile ilgileniyorsanız ciddi olmaya davet ediyorum.)
fazla cesurca bir giriş olmuş, 3 mesajın var 2 sinde uyarı yapmışsın.... ilginç bırakalım da insanlar düşüncelerini ve bilgilerini paylaşsınlar, hepimiz bu sebeple buradayız...
birinin rüyasına girmek uyanmamaya nasıl yol açar anlatabilirmisin rica etsem? bunu ben de yapıyorum ama söylediğini hiç düşünmemiştim, açıklarsan sevinirim....
zibailelectra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-05-2008, 15:58   #7

HERAKLES_ARTAGNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi
Paylasim

Buna benzer paranormal deneyımlerım daha oncede olmustu yanı herkes ben degıl bende herkes degılım Zaten Normalde Uzak Sehirdeki Arkadaslarima Telepatiyle Enerji Ve Mesaj Yollayabiliydum Bide Uykudayken Benzer Bir Sey Deniyeyim Dedim Inanarak Icimden Geldigi Gibi Telepatiye Benzer Seyler Yaptim O Arkadasim Uyuduktan Sonra Basladim Bide Ondan Habersiz Deniyecem Bakalim Olacakmi
HERAKLES_ARTAGNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-05-2008, 17:30   #8

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Bence sadece uyarmak yerne nasıl bilgi sahibi olabilir ya da bildiğiniz bir yöntemi söylemeniz daha yararlı olur

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-05-2008, 18:50   #9

perislasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 perislasi ne işi var bunun burada

ilginç konular herkes bence yazmamalı
perislasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-05-2008, 18:56   #10

Celestial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Celestial ne işi var bunun burada

Yapılabilir yapılamaz yada yapılmaması gereken şeyler vardır.Rüyalara girmek sizin enerjinizin azalmasına neden olucak girişimler. Siteye yeni üye olduğumdan üç adet mesajım var gerekli gördüğüm yerlere müdahele ediyorum sadece forumdaki diğer şeyleri zaten okumadım sadece yardıma ihtiyaç duyduğunu düşündüğüm yerlerde yazı yazdım.Rüya diye tabir ettiğimiz zaman kavramı olmayan boşluklar aslında sizin diğer tarafa geçmeniz için gerekli kapı aracı bu bir numarlaı kapı ise herkesin kendi kapısı var ve sizde başka birilerinin kapı numarasından giriyorsunuz ama girdiğinizde yanlız değilsiniz yakalayamadığınız nokta burda kapının kapandığını ve çıkamadığınızı düşünün...

Akıbetiniz ne olur dünyadaki yansıma boyutu bitkisel hayat . Yöntemleri öğretmek isterdim tabiki ama kullanılmaması ve en azından çok bilgisi olanların kullanması gerekli olan şeyler . (Kapı açmak yada diğer tarafa geçmek için gerekli olan güçlü simgeler vardır bunlarla bütünleşirsiniz ve bununda enerjisi sizin enerjinizi arttırır bu taş parçaları aslında tarihin temelinde güçlü boşlukları doldurmak için vardır dengeleri korumak adına birde x varlıklardan yardım alarak yardım aldıgını bilmeden geçmek vardır insanların hata yaptıkları nokta burda bilmeden aslında yardım alıyorlar bu varlıklardan bir süre sonra bu varlıkların etkisinde haraket ediyorlar kontrollerine giriyorlar.Bu varlıklar sizin yaşam enerjinizle beslenmeyi seviyor kimse karşılıksız yardım etmez...Tehlike bundan sonra...)
Celestial isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama