JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 24-04-2008, 16:52   #1

nextime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 nextime dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnextime dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
Üniversitede karşılaştıklarım

Ben devlet üniversitesinde güvenlik görevlisiyim ve geceleri çalışıyorum. Bu anlatacağım olay 1 ay önce başladı. Gece nöbeti devraldıktan sonra kapıları kitlerim ve odamda otururum, o gün buraya kadar herşey normaldi. Her neyse ilerliyen saatlerde binanın içerisinde birinin dolaştığını farkettim, aklımdan ilk geçen ya içeride kalan bir temizlik görevlisi veya okutmandır dedim kendi kendime. Yanıma telsizi ve copu aldım binayı gezmeye başladım. Bütün sınıfları, kantini ve odaları gezdim camlar kapalı ve anormal bir durum yoktu. Ama nedense o ses hala yakınımdaydı yalan söylemeyim korktum. Askerliğimde Gelibolu da iken şehitleri görmüştüm ve seslerini duymuştum ama orada 3 kişi olduğumuz için korkmadım ama bu sefer tek başımaydım. Sonra notebook un başına geçtim kafamı biraz dağıtmak için o sıra içeride drank diye bir ses geldi biri kapıyı çarpmıştı. Direk olarak anahtarı kaptım ve kapıyı açarak dışarıya çıktım ve diğer arkadışıma telsizden anon geçtim. Arkadaşım geldi olayı anlattım bana güldü ve beraber bakalım dedi. Yine her yeri gezdik ve bir tane sınıfın kapısının ve penceresinin açık olduğunu gördük, arkadaşım bana cereyan yapmıştır o yüzden kapı çarpmıştır dedi. Bende kendisine ilk kontrol ettim her yer kapalıydı dedim ve hadi açık olsa cereyanı nerden yapıcak da kapı çarpacak dedim. Ama ne zaman oraya gitsem kapıya yakın oturuyorum ve kapıyı kilitlemiyorum, birşey sanki beni izliyor. Ya bilinçaltımın bir oyunu ya gerçek şimdilik çözemedim. Ama üniversitede anlatılan bazı olaylar var millet gerçek diyor ama bu sadece başkalarını korkutmak içinde olabilir tam olarak bilemiyorum.
nextime isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-04-2008, 00:05   #2

Harry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Harry yakında ünlü olacak gibiHarry yakında ünlü olacak gibi

hangi üniversite?
Harry isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-04-2008, 00:16   #3

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

belki olaylari anlatirsan daha rahat yardimci oluruz, eger okul'da kendini oldurmus, ogenci yada ogretim gorevlisi varsa? yada senin hayal gucun, bilemiyorum,
Daha acik anlatsan..
Sponsored links

Alt 25-04-2008, 00:20   #4
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

evet biraz daha açık anlatırsan yardımcı olabiliriz belki...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-04-2008, 13:09   #5

nextime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 nextime dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnextime dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

İst univ. diye bahsedebilirim ama bölüm olarak söyleyemem. Yalnız size şöyle bahsedebilirim. Gece aşırı derecede rahatsız edici ses geliyor, orada nöbet tutan diğer arkadaşlarıma söylüyorum ama onlar duymadıklarını dile getirdiler ama ben gerçekten çok net duyuyorum. Kendi kendime ben mi çok büyütüyorum diyorum ama yok her yerde bu olay olmuyor sadece orada oluyor ve oranın geçmişinde herhangi bir olay olmamış duyduğum kadarıyla. Yinede ben bir psikoloğa gitsem çok iyi olucak galiba .
nextime isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-04-2008, 13:19   #6
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

evet bencede bi psikoloğa git fakat bunun yanında bir ihtimal daha sezgilerin kuvvetlidir ve bazı şeyleri algılıyor olabilirsin diğer arkadaşlarının duymamasını sadece bu açıklar
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-04-2008, 15:42   #7

chess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 chess henüz daha yolun başında

piskolojik olabilir
chess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-04-2008, 20:13   #8

reaper_orkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 reaper_orkun henüz daha yolun başında

avcılar kampusundesın sen demı garıp bı olaymıs

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama