JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 23-04-2008, 22:24   #1

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 39 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute
Bugun yasadigim bir olay

Bugun disaridan eve geliyordum, anahtarimla apartman kapisini tam acacakken icimden bir ses arkadin don dedi, arkami dondum, bizim apartman ve yan apartmanin arasindan bastan asagi siyah giyinmis cubbeli ve kapsonlu biri veya bir varlik gordum, basi one egikti, yuzunu gormedim, ama boynun gumus rengi uzun kalin bir zincir vardi,
acaba hac mi diye baktim, ama ucunu goremedim, tek dikkatimi ceken sakal oldu
sonra apartmanin onundeki cop kovalarinin orada yok oldu yada ben daldim o sirada o gitti, ama artik anlam veremiyorum..

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-04-2008, 23:50   #2

ThePhantomAgony - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 ThePhantomAgony ne işi var bunun burada

amantanrımm
başka varLıkları görmek şaşırtıcı olmalı

sonuçta var olduklarını ve yakınımızda olduklarını biliyoruz ama göremiyoruz.bence görebildiğin için şanslısın.tabii bir de senin açından düşünmek gerek.belkide rahatsızlık vericidir¿
ThePhantomAgony isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-04-2008, 04:21   #3

perfectionnist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 perfectionnist yakında ünlü olacak gibiperfectionnist yakında ünlü olacak gibi

yüzünü görmedin ama sakalı dikkatini çekmiş..çok enteresan gerçekten..dua et olacak inşallah..
perfectionnist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-04-2008, 10:35   #4

Karma gücü: 39 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

evet yuzunu gormedim kapson kapatiyordu ama cubbenin altindan cenesi gozukuyordu, basi one egik bir insanin yuzunu kapsonun altindan gorebilmem icin X-ray isinli gozlerimin olmasi gerek.

Lutfen gereksiz mesajlarla konuyu mesgul etmeyin ki bende sorumun cevabini alayim. Belki baska arkadaslarda vardir goren, kapsonlu varlik ilk gorusum degil ama ilk defa bu kadar bariz, acik ve gunduz saatinde gordum. Genelde bir gorunup bir kaybolurlar.

Ama bu defa ki farkliydi.

Zaten ne oldgundan emin olamadigimi da yukarida bellirtim.
biggang isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-04-2008, 10:39   #5

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

ben de küçükken buna benzer varlıklar görüyordum

yüzü var ama yok gibi saçı gözükür ama kapşonu da vardır.Haddinden fazla sakindirler.

kime sorduysam ermiş veya yatır cevabını almıştım.Senin gördüğün de bu olabilir veya uykusuz kaldıysan halüsünasyon da görmüş olabilirsin.Ama bu görüntüler tekrar ederse ve korkuyorsan inancına göre dua etmeni tavsiye edebilirim.

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-04-2008, 10:51   #6

Bu defa sokkata gordum, ermis olamaz bence, neden mi diyeceksiniz bastan asagi siyah giymis uzun siyah cubbe, boynunda kalin bir zincir,

Oncelikle satanist olabilecegini dusundum eger insansa tabii, ama benim bildigim hic bir satanist kendini afise etmez.

Acaba Rahip mi dedim, ama neden siyah uzun cubbe, ve yuzunu saklasin?

Hayatim boyunca bir cok defalar rahip gordum ve hic de gordugum saye benzemiyordu?

peki gunduz saatlerinde oyle bir insan sokkakta yurur de dikkat cekmezmi?

ceker elbet, ama isin garibi bir cok kisinin sokkakta olmasina ragmen kimse bir sey fark etmedi?

Alt 24-04-2008, 11:59   #7

aoidos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 aoidos dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışaoidos dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışaoidos dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

olduğu yerden kaybulduğu kısmı açarmısın biraz nasıl kayboldu sen bakmıyormuydun?
aoidos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-04-2008, 12:26   #8

nazbahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 nazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnazbahar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Büyük ihtimalle 3 harfli varlıklardır diye düsünüyorum ki bu varlıklar insan kılığını da girebiliyorlar ...

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-04-2008, 12:36   #9

Yani cop kovasinin ( Su belediyelerin apartamanlara verdigi kovalardan ) onune gelince kayboldu.

Alt 24-04-2008, 13:23   #10

zibailelectra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 zibailelectra has much to be proud ofzibailelectra has much to be proud ofzibailelectra has much to be proud ofzibailelectra has much to be proud ofzibailelectra has much to be proud ofzibailelectra has much to be proud ofzibailelectra has much to be proud ofzibailelectra has much to be proud ofzibailelectra has much to be proud of

bu aralar ritüellerle falan uğraşıyorsan belki bu uygulamalardan kaynaklanan bir varlık görmüş olabilirsin.

Seçenekler Arama