JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 30-04-2008, 14:18   #21

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

Zaten birşey görmek için bir ritüel yapman yada bu gibi konularla konuşman bir şey ifade etmez.Çok tanıdığım var sürekli paranormal olaylarla uğraşan her sohbette konuyu bu tarz yönlere çeken.. ama ne yazık ki şun ana kadar ne bir varlık görmüşlerdir nede bir ses duymuşlardır.Bu kişide biten bir olaydır.Bazı insanların enerjileri farklı oluyor ve diğer boyuttaki varlıklarla etkileşimi çok kolay gerçekleşebiliyor..Yani birşeyler görmek veya yaşamak için bu gibi uğraşlarla çok uğraşmak anlamsız..Biggang yanılmıyorsam daha öncede bu tarz bir şeyler yaşamıştın değil mi?Dolayısıyla böyle bir şey görmen doğal..Bence çok kurcalamamak lazım..
Sponsored links

Alt 30-04-2008, 14:23   #22

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

evet canlari sikildikca ugruyorlar bana.. evet senin demek istedigin gibi antidoto benim ugrasmama davet gondermeme hic gerek yok.. Benden farkli bir enerji aliyorlar

Alt 30-04-2008, 17:31   #23

mavisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 mavisu yakında ünlü olacak gibimavisu yakında ünlü olacak gibi

iyi o zaman demekki senle iletişim kurmak isteyenler var
mavisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 01-05-2008, 15:43   #24

psoraktik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 psoraktik ne işi var bunun burada

evet arkadasıma katılıyorum rituel veya herhangi cinni bir mesele ile ugrasıyorsan cok sık rastlarsın böyle olaylara basımdan gectigi için biliyorum 18 yasındayken bi gruba uye olmustum luciferan light group diye ekinos vakti geldigin de tum grub uyeleri toplanır ayin yaparlardı ama ben grupta bulundugum surece ne gelen nede gidin oldu gruyptan ayrıldıktan 1 yıl sonra neredeyse her daim gormeye basladım ve bu yuzden 6 ay pisko terapi aldım beni inandırdılar onların gercekten var olmadıklarına ama varlar biliyorum hayatımın her zerresinde hissediyom tek tavisiyem her kim ki aranızda bir cagırma ritueli ile ugrasıyorsa derhal vazgecsin emin olunki sonraki tum yasamınızı etkilieyor oradaki gerceklestirdiginiz rrituel inanmayan arkadaslarımzda varsa bir gun canlı bir sekilde kanıtı nı suna bilirim mesuliyet kabul etmemek sartı ile
psoraktik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-05-2008, 16:04   #25

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

son zamanlarda cektigim resimleri de inceledigimde garip garip sekiller cikiyor yani ben cekerken orada olmayan seyler..

Alt 17-05-2008, 16:10   #26
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

biggang hem fiziksel hem ruhsal çekimin var bunu sende biliyorsun nedenler ortada sadece bak ve gör ruhsal gücünü düşün sence şuan ne kadar...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-05-2008, 20:50   #27

chris  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 chris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerlichris  kısacası herkes için çok değerli

valla tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama keşke zincirin ucunu görseydin çünkü bahsettiğin giyiniş tarzı gotik rahiplerininkine çok benziyor... biraz ürkütücü,geçmiş olsun
chris  isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-05-2008, 21:29   #28

zincirin ucu cubbenin gogus tarafinda gizli idi, eger sarksaydi gorurdum...

23 Nisan da gordum, o gun bugundur cozemedim. hem kapicilara sordum ( onlar hep apartman onlerinde oturduklari icin) yok ne goren var ne duyan..

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-06-2008, 14:11   #29

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Konuyu çok geç gmrdüm öyle gezinirken fark ettim. bunun için kusuruma bakmayın. Biggang sadece herkesin söylediği gibi auran saf ve yüksek enerji ile dolu. Senin enerjin çevrende bulunan ve düşük enerji seviyyeli varlıkları sana çekiyor. Yani bir anlamda senden medet umuyorlar. Onların enerjilerini yenilemen onlara biraz daha bu dünyada kalma şansı vermen için. Sen bu varlıkları gördükten sonra yada o gün içerisinde halsizlik, uyku, vb duygular hissettin mi ? Eğer öyle bir şey olduyysa demkki senden enerji araklıyorlar. Sadece dikkat etmen gerekli ve bence enerjini düzenlemek için meditasyonlarını sıklaştırmalısın. Bunlardan sonra bir şeylerin daha iyi olacağını görürsün sanırım.

eğer durumdan rahatsız isen geçmiş olsun.
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama