JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 22-04-2008, 18:04   #1

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold
Thumbs up MSN'de konuşuyorduk sadece...

Daha önce açtığım birkaç konuda cinleri görebilen bir sınıf arkadaşımdan bahsetmiştim.Uzunca bir süre bu arkadaşımla MSN'de sohbet ediyorduk.O gün ben cinlerle ilgili hiç bir vukuat yaşamadığım için şaşkındım.Konuşurken bu konuyu biraz alaya aldım.Bana kızdı tabi ama dinlemedim ben.Tek amacım onu korkutmak falandı.

Bir ara arkadaşım bana cevap vermedi.Daha sonra MSN Messenger'daki el yazısı bölümünde yazılmış olan bir yazı geldi ondan.Çok karışıktı.Okumaya çalışıyordum.Sonradan o yazanın adım olduğunu farkettim.Öylesine yazmıştır diye önemsemedim.Arkasından büyük harflerle ve el yazısıyla yazılamayacak kadar düzgünlükte "BULAŞMA" yazısı geldi.Ben arkadaşımın benimle dalga geçtiğini düşünürken ard arda (tabi aralarındaki süre çok az.Yani bu kadar düzgün bir şekilde bu kadar çabuk yazılması imkansız) "MUSKA" ,"AL ELİNE" ve "NOLUR" yazıları geldi.O sırada MSN bağlantım kesildi.

1 dakika kadar sonra tekrar açtım MSN'imi.Arkadaşım bana neden böyle yaptın falan diyordu.Benimle dalga geçtiğini sanmıştım fakat o benim onunla dalga geçtiğimi sanıyordu.İleti geçmişimi açtım hemen.Yazılar görünmüyordu.Sadece ondan geldiği belliydi.Ondan konuşma kayıtlarını istedim.İlk başta göndermedi.Sonradan gönderdiğinde baktım ve şok oldum.Ondan bana gelmiş olan bu el yazıları,aynı şekilde ben yazmışım gibi ona gitmişti.Ama onda da sadece boşluk görünüyordu.Şok olmuştum.

Ertesi gün okulda koşarak yanıma geldi.Çok sinirliydi.Naptığımı sordu.Bense öyle bişey göndermediğimi falan anlattım.Gece hep yataktan ittirildiğini söylüyordu.Kollarını açıp gösterdi her yeri mosmor olmuştu.

Olaydan hemen sonra konuşma kayıtlarımı temizledim.Birdaha da bu konularla geyik yapmadım.

Buna bi açıklama getirebilecek olan arkadaş varsa buyursun.
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-04-2008, 12:41   #2
-YASAKLI-

shakira1988 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 shakira1988 ne işi var bunun burada

evet arkadaşım dalga geçtiğin için bu varlıkların boy hedefi olmuşsunuz ama ben anlamıyorum cinlerin bana gelmesini çok isityorum hiç korkmuyorum zman zman dalgada geçiyorum ama bana neden gelmiyorlarlar size bulaşan varlık cin diye tahmin ediyorum çünkü cinler alay edenlere inanmayanlara ve korkanlara gelir ben mesela hiç korkmuyorum vede çok inanıyorum sanırm ondan gelmiyor bana
shakira1988 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-04-2008, 12:54   #3

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

bence konuşma kayıtlaırnı temizlemeyip bu konularda daha bilgili olan bir kişiyle görüşseydin. Elinde kanıt olurdu ve göserebilirdin sana mantıklı bir açıklama yaparlardı...

Alt 25-04-2008, 13:20   #4

ThePhantomAgony - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 ThePhantomAgony ne işi var bunun burada

yemek yiyorlar..aşık oluyorlar..iyilik veya kötülük yapıyorlar.internet kulanıyorlar, uyuyorlar düşünebiliyorlar...vs...vs... gerçekten bu cin denen varlıkları merak ediyorum..acaba onlarda beni merak ediyor mu
ThePhantomAgony isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-04-2008, 13:35   #5

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

Alıntı:
ThePhantomAgony´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yemek yiyorlar..aşık oluyorlar..iyilik veya kötülük yapıyorlar.internet kulanıyorlar, uyuyorlar düşünebiliyorlar...vs...vs... gerçekten bu cin denen varlıkları merak ediyorum..acaba onlarda beni merak ediyor mu
senin kadar bende merak ediyorum ama sanırım onlar bizi fazla merak etmiyor etselerdi bi kahve içmeye gelirlerdi
melancholia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-04-2008, 14:39   #6

chess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 chess henüz daha yolun başında

geçmiş olsun
chess isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-04-2008, 17:07   #7

dark willow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 dark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of lightdark willow is a glorious beacon of light

Alıntı:
shakira1988´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet arkadaşım dalga geçtiğin için bu varlıkların boy hedefi olmuşsunuz ama ben anlamıyorum cinlerin bana gelmesini çok isityorum hiç korkmuyorum zman zman dalgada geçiyorum ama bana neden gelmiyorlarlar size bulaşan varlık cin diye tahmin ediyorum çünkü cinler alay edenlere inanmayanlara ve korkanlara gelir ben mesela hiç korkmuyorum vede çok inanıyorum sanırm ondan gelmiyor bana
yazmadan edemicektim
başıma vuruolar dememişmiydin şimdide gelmelerini çok istiyorum diosun nese yarım yamalak hatırladıım kadar yazdımXd
dünyanın en yakın dostları için
dark willow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-04-2008, 17:10   #8

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 blueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud of

bencede cinler büyük bir merak konusu...
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-04-2008, 17:44   #9

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

peki bu yaşadıkların sana beyninin oynadığı bir oyun olabilir mi?sonuçta buna benzer bir çok olay var ve genelde bir çoğu insan psikolojisinin bir ürünü..

Alt 25-04-2008, 18:04   #10
-YASAKLI-

aleimsema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of lightaleimsema is a glorious beacon of light

valla bn hiç merak etmyom mümküğnde görüşmeyekk (
aleimsema isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama