| Garip bi durum....
yaklasik 6sene öncesinden itibaren sürekli olarak özellikle yattigimda odamin karistirildigini ve yine özellikle çekmecelerimin açilip kapandiğini duyuyorum. ilk başlarda uyku sersemliğime veriyordum hatta bi ara annemin olabileceğini bile düşündüm. yani ben uyuklarken odama girmiş olabileceğini.fakat bi süre sonra birinin adımı kulağıma fısıldadığını duymaya başladım sanki beni çağırır gibi, üstelik soğuk nefesini de hissedebiliyorum ensemde.o dönemler halisülasyonlar da görmeye başlamıştım ve şizofreni başlangıcı tanısı koymuşlardı zaten.fakat benim asıl kafamı karıştıran bu değil.kulağıma adımı fısıldayıp beni çağıran ses hep aynı ses oluyordu.9ay önce falan sevgilimle yattık. arkam ona dönük yatıyordum ve bana seslendi.ürperdim bi an çünkü nefesi soğuktu ensemde hissettim.efendim dedim ses gelmedi.ona döndüğümde çoktan uyumuştu!o an farkettimki beni 6 senedir çağıraan ses ona ait!fakat ben onu sadece 2 yıldır tanıyorum.bunu farkettiğim günden beri bi daha hiç hissetmedim o soğuk nefesi ve sesi.fakat hala bir anlam veremiyorum.....mantıklı bir açıklama bulamıyorum!!!!fakat bir açıklama istiyorum!!!! |