| Evimizde hayalet mi var?
ben 7 yıldır ailemle birlikte bir apartmanın birinci katında kirada oturuyorum.önceleri herhangi bir anormallik yoktu.fakat yaklaşık bir yıla yakın bir zamandır gece saat 12 den sonra özellikle saat 1-2 civarında derinden bir inleme sesi duyuyorum.binaya bazen yeni kiracılar taşınıyor,bazılarıda binadan ayrılıyordu.bir ara sadece 1 katta biz 5 kattada ev sahibi kalmıştı başka kimse yoktu,aynı sesi yine duyuyordum.ev sahibine olayı anlattım.ses sizdenmi geliyor veya sizde duyuyormusunuz dedim hayır böyle birşey yok dedi.önceleri bu sesin üstteki dairelerde kalanlardan geldiğini sanıyordum o yüzden önemsemedim.ama dediğim gibi herkes taşındığında aynı sesi yine duyuyordum.sesin bir erkek veya kadına ait olduğunu kestiremiyorum,ve tam olarak hangi taraftan geldiğini anlayamıyorum.bu sesi evin sadece bir bölümünde yatarken duyuyorum.sadece ben değil ailemde duyuyor.sürekli bir inilti sesi.ses bazen yükseliyor bazen alçalıyor,bazen durup sonra yeniden başlıyor.ama inleme sesleri sanki takılmış plak gibi her seferinde de aynı tekrarları yapıyor.sesin başlama zamanı, yükselişi, alçalışı, ve bitiş zamanı hep aynı.ben hayaletlere pek inanmam ama iyice şüphelenmeye başladım.çünkü bu ses normal değil.sizce ne olabilir?binada hayalet gibi birşey varsa bunu nasıl anlarım?ve nasıl kovarım? |