gece rüya görüyordum ve rüyada olduğumu farkettim ama rüya görmeye devam ediyordum.acaba bu durumda astral seyehate çıkabilir miyim diye düşündüm ve çıkmak istedim.
birden ayaklarım karıncalandı ve içimde bişeylerin hareket ettiğini hissttim.tüm vücudum karıncalandı.sanki içimden bişey çıkacaktı ama birden panik oldum ve korktum engellemeye çalıştım ve birden o durum kayboldu...
aaa ben hu konuyu açalı bir ay oldu ama konum açılmamıştı yeni açılmış herneyse ya ne bileyim korktum
Benim gibi yap.Yöneticilere zırt pırt mesaj at konum açılmadı diye 2-3 günde açılır
Ayrıca sayın shakira, o uğultuları falan duyduğunuz an zaten korkup herşeyi durdurma olasılığınız çok yüksek.Duymadığığnız için korkmuyorsunuz eminimKorkunç bi an
Benim gibi yap.Yöneticilere zırt pırt mesaj at konum açılmadı diye 2-3 günde açılır
Ayrıca sayın shakira, o uğultuları falan duyduğunuz an zaten korkup herşeyi durdurma olasılığınız çok yüksek.Duymadığığnız için korkmuyorsunuz eminimKorkunç bi an
tamam o zaman yöneticiler yandınız size sürekli mesj atcam($aka tabiki ; abartmadan atıcam)