JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 12-03-2008, 20:44   #1

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 tears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud oftears_of_rain has much to be proud of
Thumbs down lütfen yardım edin

Aslında olayı yaşayan ben değilim.Bir ermeni müşterimiz.Yarım saat önce evinden geldim.Ve anlattığı şeyler beni korkuttu ve sizlerin sayesinde ona yardımcı olmak istiyorum.
Kendisi yaşlı bir bayan.Şimdiki oturduğu eve 1,5 ay önce taşınmış ve taşındığından beri 15 tane erkek çok ağır misafirleri olduğunu söylüyor.Tabiki bunu gören yalnızca kendisi.Siyah elbiseleri varmış.Yatak odamdaki avizenin içinde dolanıyorlar,karyolamda yatıyorlar,gardırobun üzerinde uyuyorlar diyor.Ve ekliyor...
Kızım ben çok korkuyorum hertarafı delik deşik bunların eski kiracımı çıkartmak zorunda kaldık ve buraya geldik belki bana büyü yapmışlardır.Ben hasta değilim,akli dengem yerinde.Doktorlar bana ilaç verdi ama o ilaçlar sadece benim beynimi uyuşturuyor,onları görmemi engellemiyor.Ben kurtulmak istiyorum bunlardan.Çok korkuyorum.Yabancı biri geldiğinde hemen uçuyorlar(zaten ilk eve girdiğimde bir örtüyle masasının üzerindeki eşyalarını örtüyordu yardım etmek istedim çok ağır misafirlerim var ve bak gene uçtular dedi) tüy gibiler hemen uçuyorlar.Bir ordalar bir burdalar.Beni mahvettiler diyor.
Mayram hanım bana yalvarıyordu resmen.Ağlayarak yardım etmemi söyledi. Bende sizden istiyorum arkadaşlar lütfen bunların ne olduğunu, neden bu kadınla uğraştıklarını ve nasıl kurtulabileceğini bilen birileri duruma açıklık getirsin
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
tears_of_rain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-03-2008, 16:44   #2
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 jennifer_20 ne işi var bunun burada

cin olabilr hatta kesnlkle cin bunun başka açıklaması yok gerçkten bunu beyninde yarattığını sanmıyorm gerçekten böyle olaylar oluyor benim arkadaşımada olmuştu
jennifer_20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-03-2008, 17:45   #3

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 39 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

tears

oncelikle evi bir arasin, belfalasin yazdigi korunma buyuleri var onlari yapsin,
ama asla ve asla korkutugunu belli etmesin..

her ihtimale karsi evde buyu aramasi yapsin..

ama olmadik yerlere baksin, ortalikda olmaz cunku

kenar kose'lere , petek aralarina, koltuk minderlerine vs

Alt 13-03-2008, 17:49   #4

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

evde sık sık adaçayı tütsüsü yakıp banyo suyuna bikaç damla adaçayı yağı atmasında yarar var,ayrıca biggang in dediği gibi en başda onlardan korkmaması gerekiyor.korkduğunu belli etmemek diye birşey yok çünkü korku insanın aurasına yansır ve onları kandırmak mümkün değildir lafın kısası..
freddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-03-2008, 18:52   #5

Karma gücü: 2 perispri henüz daha yolun başında

bu kadıncağız yanlız yaşıyor anlaşılan yanlız insanlar helede yaşı biraz fazlaysa butip paranoyalara kapılırlar sorunu sadece bilm halleder öyle tüsü mütsü yaptırmayın
perispri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-03-2008, 19:09   #6

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

perispri herşeyi malesef bilim halledemiyor bilim dediğim bir teori atılır çözüm bulunur birisi tam tersi bir teori ortaya atar o kabul görür o kullanılır veya diğer konulardada fakat doğru olanı zaten yapmış bunları yaşayan doktorlar ilaç vermiş ama engelleyememiş bencede belfalasın yazdığı muskalardan yapılabilir ayrıca ilk iş evde geniş çaplı bir büyü araştırması yapılsın derim en diplere bakılmasında yarar var
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-03-2008, 19:25   #7

Karma gücü: 2 perispri henüz daha yolun başında

peki obüyü araştırmasını kim hangi yetki ile yapacak allah rızası için yapan varsa neala yapmayın tam kırk yıllık profesyonel bakım yaparım yanlış bunlar okadıncağız yanlızlıktan paranoya yapmış siz gençler muskalara fazla uğraşmayın büyülerlerde sadece tecrübelerimi söyledim yoksa art niyetim olsaydı ben onları halledirim derdim unutmayın siteye meraklı küçük çocuklar giriyor yanlış yönlendirmeyelim saygılar
perispri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-03-2008, 19:56   #8

AnTiDoTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really niceAnTiDoTo is just really nice

öncelikle psikolojikte olabilir dolayısyla bir psikoloğa yada benzer bir kuruluşa danışabilir..ayrıca 1 damla lavanta yağı ve bir damla sandal ağacı yağını bir miktar suya damlatırsa farklı enerjideki varlıklara karşıda koruma sağlamış olur..
AnTiDoTo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-03-2008, 20:10   #9

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 blueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud ofblueboy has much to be proud of

gerçekten çok ilginç
aslında korkuyorum ama benimde ba$ıma gelsin istiyorum
merak ediyorum onları
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-03-2008, 20:12   #10

Raistlin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Raistlin yakında ünlü olacak gibiRaistlin yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
perispri´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
peki obüyü araştırmasını kim hangi yetki ile yapacak allah rızası için yapan varsa neala yapmayın tam kırk yıllık profesyonel bakım yaparım yanlış bunlar okadıncağız yanlızlıktan paranoya yapmış siz gençler muskalara fazla uğraşmayın büyülerlerde sadece tecrübelerimi söyledim yoksa art niyetim olsaydı ben onları halledirim derdim unutmayın siteye meraklı küçük çocuklar giriyor yanlış yönlendirmeyelim saygılar
siteye,sitenin ne olduğunu bilmeyen kişilerin girmesi ve bunları okuyup sözde "yanlış" yönlendirilmesi bizim suçumuz değil.Büyü dediğimizde öyle filmlerdeki gibi olanlardan değil gerekli malzeme ve enerjilerin düzgün yönlendirilmesi ile yapılan defedici etkiler gösteren ilaç olarak düşün.Ah şu Araplar yokmu herşeyi çarpıtıyolar.Ve senin gibilerde bunlara inanıyor.ALLAH rızası için yapıyosanız ne ala demişssin.Cinleri kovmak kişinin iyiliği içindir gidip şeytan için yapıcak halimiz yok.En azından YÜCE ALLAH biliyor
Raistlin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama