JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 16-02-2008, 20:04   #1

bedrin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 bedrin ne işi var bunun burada
paranoyamı oldum deliriyormuyum yoksa gerçekten de

öncelikle benden daha çok araştırdığınız ve blgili olduğunuzu okuyorum hep şimdi anlatacağım olaya daha objektif bakabileceğinizi biliyorum ben bundan 2 yıl önce şehir dışı bir gezimde eşya yetersiz getirmem ve üşümem sonucu o şehirden bir levis kot ceket aldım o sonbardan sonra gelen ilk sonbahar da aşık oldum 1.5 ay süren delice bir aşk sanki 1.5 seneymiş gibi çok yogun o da bende öyleydikdik emindim çünkü yüzüme dokunurken titrerdi 31 yaşımın en büyük aşkı derken bir gün çok üstüme geliyorsun dedi ve bitti öyle bir şey yokken o kış sonu tam onu unutmuş ve karmaşaya dalmışken kanser olduğumu öğrendim derken hastahane kapıları bana 2. ev oldu derken üzgün bitkin kot ceketimle hastahaneye gittiğim bir gün o da orda bir yakınını getirmiş görünce kalbim çıldırdı adeta bu tamamen tesadüf öğrenebileceği hiç kimse yok derken 2 hafta veya 5 gün değişiyor gidiş zamanlarım her defasında kot ceketimi giymediğime yemin ederim ne zaman kot ceketimi giyorum o orda ama kot ceketimden şüphelenmeyi akıl etmiyorum tabi o zamanlar 3 kez bu olunca cesaret alıp iş yerine gitmek için telefon ettim 10 dakika ceket yok o zaman üstümde hep beni ceketimle görüyor başka bir şey giyeyim dediğimde ilk o zaman aklıma düştü 10 dakika oturdum ama bir hareket yok onda çıktım geldim aylar geçti yine onu unutmaya başladım 4 gün önce yine kot ceket üstümde karşıdan karşıya geçerken önümden arabayla geçti bu da tesadüf evler farklı yönde ortamlarımızda inanmıyorum ya cekette bir sihir mi var mucizemi yoksa ben paranoyamı yapıyorum deliriyormuyum iki saniye geç geçsem karşıya onu göremeyecektim ne bu ya ne olur söyleyin ne olur
bedrin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-02-2008, 20:08   #2

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

o ceketin 2. el olmadığına emin misin. Eğer ikinci else birsürü tez ortaya atabilirim ama sırıf aldıysan hakkatten ilginç bir olay ama tesadüf de olabilir

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-02-2008, 20:25   #3

Bona Fides - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Bona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerli

Ne tez uretecegin hakkinda hic bir fikrim yok,merakimdan soruyorum ama bu tezleri bir musterinin alip daha sonra geri vermesi uzerine kurmak mumkun mu acaba?

Alt 16-02-2008, 20:37   #4

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

o da olabilir ama benim aklıma ilk gelen eğer ikinci else el verme olayının biraz farklısı kişi alır montu bi büyüyle enerjisini monta aktarır ve giyen kişiye geçer. farkındayım biraz fantastik ama imkansız değil
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-02-2008, 20:40   #5

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 90 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

hayat tesadüflerden ibarettir. Sadece onu görmek istiyorsun bilinçaltında ama 3 kereden sonra cekete yüklediğin anlam artık etkisini göstermeye başlamış...
Yani bu olay bir kaç kez daha tekrarlanabilir. Eşyaların +ve - enerjilerini insan yükler.Majide de bu böyledir. Bu imkansız birşey değil. Örneklerini çok yaşadım. Giymediğim giysiler var bu yüzden.

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-02-2008, 21:24   #6

ya arkadaşlar unuttum

bakın o ceket biz onunla ayrılmadan 1 hafta önce kapıya takıldı ve bir parmak boğumundan daha az yırtıldı ve evet yeni bir ceket ne olur söyleyin valla kafayı yiyecem

Alt 16-02-2008, 21:38   #7

Vampire_Slayer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Vampire_Slayer ne işi var bunun burada

bencede büyük ihtimalle Maji yada Telekinesiyle ilgilidir.Yaşadığın aşkın ardından bilinç altın onu unutmayı reddetmiş , düşünmeye devam etmiş ve bundan dolayı enerji yüklenmiştir.Bu enerjiyide kot pantolonuna birşekilde aktarmış olman imkansız değil.
Vampire_Slayer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-02-2008, 21:42   #8

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

Locked sanırım haklı bende birini görmek istediğimde iyice ona şartlandımı yani bugün çıktımı kesinlikle onu göreceğim diye şartlandımı onu o gün gördüğüm olmuştu senin yaşadığında bununla benzer gibi
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-02-2008, 21:51   #9

arkadaşlar

sağolun asla karşı çıkmak değil ama benisteyip arzuladığım zamanlar değilki bitkin ve hasta olduğumda gördüm onu 4ündede ve maji vs diyorsunuz bunları biraz daha açsanız

Alt 16-02-2008, 21:52   #10

Vampire_Slayer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Vampire_Slayer ne işi var bunun burada

biraz bile açmaya çalışsak sayfalar sürer en iyisi konulara bak faydalı olur sanırsam.
Vampire_Slayer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama