JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 05-02-2008, 23:51   #1

MysticBrain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 MysticBrain henüz daha yolun başında
Thumbs up Bir Soru.

Bir sorum var:Genellikle odamda otururken ya da televizyon izlerken bazı bölgelerde şeffaf varlıklar görüyorum gelip geçiyorlar..Bunlar nedir acaba zararı var mıdır...bazen kulağımda çınlama ya da basınç oluyor.Bi de yatağı yattıktan sonra tıkırtılar oluor odada.Cvplarsanız seviniirm!
MysticBrain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-02-2008, 23:53   #2

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

1.apartman mı? oturduğunuz ev
2.bu gördüklerini ne zamandır görüyorsun..
3.tma olarak biçimlerini göre bildin mi?
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-02-2008, 00:06   #3

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

eğer sana veya çevrendekilere bu zamana kadar hiçbir zarar vermedilerse bu durumu fazla kafana takma; zararsızdırlar.
ne olduklarını tam olarak bilemem; elementaller, ruhlar, poltergeist vaka vs. vs. birçok şey olabilir (zihin oyunu da olabilir). tavsiyem fazla uğraşıp dikkatlerini çekmemen ve kızdıracak bişeyler yapmamandır. sorun olacağını pek sanmıyorum

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-02-2008, 00:08   #4

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

belfalas nerelerdesin .. yoktun uzun süredir..
bu arada belfalasın dedikleri doğru zararsız olabilirler onlara kafayı takarsan o zaman kötü şeyler olur ilgilenme dolansınlar..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-02-2008, 00:37   #5

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

ben buralardayım..sessiz sessiz izliyorum milleti pusuya yattım
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-02-2008, 01:26   #6
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

rengine göre değişir...ayrıca ebatları da önemli tabi...odada tıkırtılar olmasıysa,faaliyet halinde olduklarının göstergesidir.henüz dikkatlerini çekmememişsin.bunu şuradan anlıyorum,sen yattıktan sonra başlıyorlar her ne yapıyorlarsa demek ki...

dikkatlerini çekmemeye ve de merak etmemeye çalış bence.
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-02-2008, 02:02   #7

Zanzarah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Zanzarah yakında ünlü olacak gibiZanzarah yakında ünlü olacak gibi

berfalasa katılıyorum... onları çok fazla takma ve üstlerine gitme.Sağları solları belli olmaz pek
Zanzarah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-02-2008, 02:07   #8

reaper_orkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 reaper_orkun henüz daha yolun başında

ben gormuyorum ama yattıktan sonra tıkırtıları bende duyoyorum nedır bu? yada sole sorayım ne yapıyorlar bnunlar bu kadar tıkırtı cıkaracak

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-02-2008, 02:13   #9

Zanzarah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Zanzarah yakında ünlü olacak gibiZanzarah yakında ünlü olacak gibi

aslında bu da geniş bir anlama sahip olabilir...En basidinden konuşuyo olabilirler...Bir tür işaret olabilir... Bu takırtı için pek kasmalarına gerek yok yani nasıl ki bir cin fincanı parçalayabilirse en basidinden, bu varlıklarda bu tür sesleri rahatlıkla çıkartabilirler.
Zanzarah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-02-2008, 22:38   #10

MysticBrain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 MysticBrain henüz daha yolun başında

Cevaplarınız için saolun...bi kere rüyamda bizim yan komşunun evine duvardan geçerken ona el sallamıştım sanırım dostlar ve zararları yok ancak elbetteki saygılı ve tutarlı olmak gerekiyor.Bu arada inanmicaksınız galiba ama annemde görüyor onları ama beni korkutmamak için söylemiyor.Apartmanda oturuyoruz ve son zmnlarda görmeye başladım...Belfalas "elementaller, ruhlar, poltergeist vaka vs. vs. birçok şey olabilir (zihin oyunu da olabilir). "demiş.Acaba bunları birazcık açabilir misin çünkü sanırım düşüncelerime göre tıkırtılar ve hareketleri değişiyor.Bazen kötü şeyler düşünüyorum fln o zmn kızıyorlar ve daha sert bir tıkırtı oluyor..Eğer tıkırtı duyanlar varsa odasında bi denesinler bunu oluyor gerçekten.
MysticBrain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama