Bir sorum var:Genellikle odamda otururken ya da televizyon izlerken bazı bölgelerde şeffaf varlıklar görüyorum gelip geçiyorlar..Bunlar nedir acaba zararı var mıdır...bazen kulağımda çınlama ya da basınç oluyor.Bi de yatağı yattıktan sonra tıkırtılar oluor odada.Cvplarsanız seviniirm!
eğer sana veya çevrendekilere bu zamana kadar hiçbir zarar vermedilerse bu durumu fazla kafana takma; zararsızdırlar.
ne olduklarını tam olarak bilemem; elementaller, ruhlar, poltergeist vaka vs. vs. birçok şey olabilir (zihin oyunu da olabilir). tavsiyem fazla uğraşıp dikkatlerini çekmemen ve kızdıracak bişeyler yapmamandır. sorun olacağını pek sanmıyorum
belfalas nerelerdesin .. yoktun uzun süredir..
bu arada belfalasın dedikleri doğru zararsız olabilirler onlara kafayı takarsan o zaman kötü şeyler olur ilgilenme dolansınlar..
rengine göre değişir...ayrıca ebatları da önemli tabi...odada tıkırtılar olmasıysa,faaliyet halinde olduklarının göstergesidir.henüz dikkatlerini çekmememişsin.bunu şuradan anlıyorum,sen yattıktan sonra başlıyorlar her ne yapıyorlarsa demek ki...
dikkatlerini çekmemeye ve de merak etmemeye çalış bence.
aslında bu da geniş bir anlama sahip olabilir...En basidinden konuşuyo olabilirler...Bir tür işaret olabilir... Bu takırtı için pek kasmalarına gerek yok yani nasıl ki bir cin fincanı parçalayabilirse en basidinden, bu varlıklarda bu tür sesleri rahatlıkla çıkartabilirler.
Cevaplarınız için saolun...bi kere rüyamda bizim yan komşunun evine duvardan geçerken ona el sallamıştım sanırım dostlar ve zararları yok ancak elbetteki saygılı ve tutarlı olmak gerekiyor.Bu arada inanmicaksınız galiba ama annemde görüyor onları ama beni korkutmamak için söylemiyor.Apartmanda oturuyoruz ve son zmnlarda görmeye başladım...Belfalas "elementaller, ruhlar, poltergeist vaka vs. vs. birçok şey olabilir (zihin oyunu da olabilir). "demiş.Acaba bunları birazcık açabilir misin çünkü sanırım düşüncelerime göre tıkırtılar ve hareketleri değişiyor.Bazen kötü şeyler düşünüyorum fln o zmn kızıyorlar ve daha sert bir tıkırtı oluyor..Eğer tıkırtı duyanlar varsa odasında bi denesinler bunu oluyor gerçekten.