15-08-2007, 04:29
|
#1 |
| Ormandaki varlık
Bu olayı ilkokulun sonu ya da ortaokulun başında yaşamıştık;yaşamıştık diyorum evet yalnız değildim.Bilirsiniz okul gezileri olur,bunlardan birine katılmıştık hep birlikte arkadaşlarım ve ailem de vardı.Polonezköy'e vardığımızda herkes ağaçların dibine örtülerini serip piknik yapmaya başladı.Baharın başları olmasına rağmen sıcak bir hava vardı.Ailem ve arkadaşlarımın ailesi ormanın dışında otururlerken biz biraz serinlemek için ormanın içlerine doğru ilerlemeye başladık,üç kişiydik.Ben birara durup ormanın derinliklerine baktım başını önüne eğmiş yaşlı bir adamın bir ağaca yaslandığını gördüm.Hafif sakallıydı ve gözleri kapalıydı asıl enteresan olansa belden aşağısının olmamasıydı!!!Bir an donakaldım arkadaşlarım beni çağırdılar ama ben gözlerimi ayıramıyodum,yanıma geldiler "Neye bakıyorsun öyle?"dediler."Şuraya bakın sizde görüyor musunuz?" dedim."Evet o ne ya?","Adamın belden aşağısı yok!"filan dediler.Ürkmüştük,üçümüzde geri döndük ama birşey söylemedik ailelerimize.Biraz daha ailemizin yanında durduktan sonra dayanamayıp geri döndük.Adam değişmeden duruyordu,başı önüne eğilmiş,gözleri kapalı.Ben sanki onu rahatsız ediyormuşuz gibi bir hisse kapıldım ama yanına gitmek gibi delice bir fikir geldi aklıma biraz da çocukluktan gelen cesaretle yanına gitmeye karar verdim."Belki biz yanlış görüyoruzdur.Gerçekten insandır."dedim.Arkadaşlarda benimle gelmeye karar verdiler ama ürktüğümüz için hendek gibi bişey kazılmıştı ordan gitmeye karar verdik.Eğer içine girersek bizi göremez yanına daha çok yaklaşabiliriz diye düşündük.Ben önde diğer iki arkadaşım arkamda ilerlemeye başladık.Dört-beş adım sonra büyük bir gürültüyle paslı variller yuvarlanmaya başladı hendeğin içine,çığlık atıp gerisin geri koşmaya başladık,çok korkmuştuk ve bizimkilere anlattık durumu pek inanmadılar ama ısrarlarımıza dayanamayarak peşimizden geldiler gittiğimizde ne variller ne de adam vardı ortada.O sırada çaprazdaki patikadan bi çığlık sesi geldi bi çocuk derenin içine düşmüştü."Ben bişey yapmadım biri beni itti sanki!"dedi,bir bayan öğretmen kurtarmaya giderken oda yuvarlandı.Oradan ayrılana kadar birçok kişi koşarken kafasını ağaca çarptı,attan düştü,yuvarlandı ya da bir yerlerini yaraladı en son ormandan kertenkele ve benzeri hayvanlar çıkmaya başladı bizden korkmayıp yaklaşıyorlar kovsak bile gitmiyorlardı,iyi ki gitme vakti gelmiştide geri döndük.Size sorum gördüğümüz varlık neydi acaba???Saygılar... |
| |
15-08-2007, 04:39
|
#2 |
|
arada kalmış bi ruh olablir bu alemle öte alem arasında....
__________________ Her heart's a bloodstained egg
We didn't handle with care
It's broken and bleeding
and we can never repair |
| |
15-08-2007, 04:43
|
#3 |
Karma gücü: 3  |
abartmayalım lütfen !!!! hey insanlar aynı anda böyle şyler görebilir aslında görmez ama aklı başka şey almazsa o ann öyle sanar tribe sokmayın birbirinizi cnm hayvanlara gelince hayvan neticede ... |
| |
15-08-2007, 04:51
|
#4 | | -YASAKLI-
|
Şimdi bi tarafta 4 yıl boyunca kendi yaşadığım şeyler var diğer tarafta senin mesajın.Yok yok senin mesajın doğrudur kardeş  |
| |
15-08-2007, 04:53
|
#5 |
|
Alıntı: Rimmon´isimli üyeden Alıntı
Arada kalmış bir ruh kertenkele ordusuyla ilkokul çocuklarına mı saldırıyor  Bilemiyorum yaw herşey olabülürrr | nie olmasın  ninja kaplumbaaların öte alem modeli  |
| |
15-08-2007, 04:56
|
#6 |
|
Rimmon neden yalan söyleyeyim ki tabii ki gerçek,ben fazla konu açan bir adam da değilim gerekmedikçe açmam.Sadece ne olduğunu merak ettiğim için açtım bu konuyu da,yorumun için teşekkür ederim... |
| |
15-08-2007, 05:02
|
#7 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0   |
apacik ifrit,lerden...
böyle cilginligi sadece seytan cinleri yapar..
cin adami bicakla bile keser, adami felc bile yapar..
dikkat edin,, duali kalin,, kurana sarilin..
ben bile bosluklarimi doldurmaya calisiyorum,
bu varliklarin azmisiyla ugrasilmaz..
haberinize.. |
| |
15-08-2007, 06:08
|
#8 | | -YASAKLI-
|
Töbe yarabbim yaww daha neler cinler adam kesermiş,şeytanın ifritiymiş
Ha felç yapar o ayrı mevzu.4 yıldır hemen her türlü varlıkla karşılaştım kurana sarılmışlığım filanda yok lütfen ve lütfen her fırsatta islam propagandası yapmaktan vazgeçin artııııık!!!! |
| |
15-08-2007, 07:09
|
#9 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0   |
kardes
bu ifrit.lerkül tablasini firlatiyorlar,
bicagi eline alip üstüne üstüne geliyorlar..
bu gercek hayat
((VE rüyami anlatiyim=
ama bu baska,,
rüyamda kadin gördüm arkaki odadan beni kovaladi, elinde bicak vardi,
göre 3-4 kisi "dur, biz sizi baristiririz" dediler,
bende rüyamda,,, yok arkadas ben almiyim dedim,, hemen olay yerinden kactim)))
rüyada ama bilinli davrandim,, kalp ile kactim..
tutulmadim,,
10 sene olsaydi, o kadin beni yatirir, cahilligimle beraber rüyamda beni kitir, kitir keserdi...
ben simdi bir konu aciyim,, iyi dedin,,,
YOUTUBE iyi bak,, görürsün, bicak olayini |
| |
15-08-2007, 07:10
|
#10 | | -YASAKLI-
|
Abi kim ne derse desin bıçak olayı yalandır.Bir varlık sadece yaklaşarak bile(hele ki ifrit gibi yüksek enerjili bir varlık)insanın sinir sistemini harap edebilir ve ölmüşten beter eder adamı  Tabiri caizse devrelerini yakar... |
| |