Ünlü bi site var arkadaşlar eventful.com! Belki çoğunuz bilmiosunuz çünkü MCR istek listesine çok az kişi istek yollamış. Neyse. Kısaca anlatıyim burası nedir, ne işe yarar. Sanatçıların/Grupların bu siteye bakıp konser ayarladıkları söylenio. Hangi ülkeden istekler fazlaysa, konser ayarlanıo. Bi çok kişi beni bu siteye yönlendirip istek (yada her ne denirse bu olaya) göndermemi istedi. Çünkü bakıolarmış baya baya. Ben de MCR istek listesi buldum. Herkes rağbet ederse güzel olur die düşündüm. Yani denemekte fayda var. Şimdi anlatıorum, kısa bi olay zaten;
- Bu adrese girin:
http://eventful.com/demand/D0-001-000193226-4
- Demand it! e tıklayın
- Üye olmanızı isteyen bi pencere çıkar. Doldurun. (zip code'un yanından kesinlikle "Not in the United States?"e tıklayıp "Turkey"i seçin, sonra da zip code'u sallayın mesela 34444 gibi)
- "Join This Demand"a tıklayın. Tamamdır.
Sitede 600 küsür üye var. Yarısı bile katılsa ii (=
Rakip ülkeleri burdan takip edebilirsiniz. Onlar biraz aşmış tabi ama yakalayamicaz anlamına gelmio bu (=
(alıntı)
ARKADAŞLAR HADİ Bİ EL ATIN YARDIM EDİN HEM ÜLKENİN KALKINMASI ARTAR İYİ GRUPLAR GELDİKÇE ... Herkers 5 dk sını ayırıp da bunu yaparsa eğer inanıyorum ki 1. sırada yer alırız.Şimdiden oy verenlerin duyarlılıklarına teşekkür edip vermeyenlerin de canı sağolsun diyorum

hadi türkiye gücümüzü gösterelim

))