JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Yararlı ve Eğlenceli Linkler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 11-09-2008, 01:03   #1
-YASAKLI-

izuchiring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute
sadece doğum tarihini gir... neyin varsa piyasaya çıksın

işte adres ... resmen mr ın çekilecek neyin var neyin yoksa öğreniceksinn...

izuchiring isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2008, 01:09   #2

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Bir Çarşamba günü dünyaya geldin
Sen doğalı 218 ay geçti
Sen doğalı 937 hafta geçti
Sen doğalı 6.560 gün geçti
Sen doğalı 157.440 saat geçti
Sen doğalı 9.446.407 dakika geçti

Sen doğalı 566784517 saniye geçti

Şu anda 17 yaşındasın
Bir sonraki doğum gününe 15 gün var
Bir sonraki yeni yıla 112 gün var
Hicri takvime göre doğum tarihin 6 Rebiü'l-Evvel 1411
Tahmini ana rahmine düşme tarihin 19 Aralık 1989

Ortalama Türk erkeği ömrüne 49 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki erkek ömrüne 55 yıl uzaktasın
Ortalama Türk kadını ömrüne 54 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki kadın ömrüne 62 yıl uzaktasın
Allah uzun ömürler versin

Senin yaşına eşit bir ördek 5 yaşında
Senin yaşına eşit bir keçi 3 yaşında
Senin yaşına eşit bir kedi 9 yaşında
Senin yaşına eşit bir at 10 yaşında
Senin yaşına eşit bir balina 87 yaşında

Terazi burcundansın
Burç taşın Safir

...

Sen doğduğunda cumhurbaşkanımız Turgut Özal idi.

Sen doğduğunda başbakanımız Yıldırım AKBULUT idi

Doğduğunuz yıl asgari ücret: 414.000 TL

Sen doğduğun gün Amerikan Doları 2.734,00 TL idi

Sen doğduğun gün Alman Markı 1.751,44 TL idi

Sen doğduğunda 200 gr ekmek 219 Lira idi...

Bla..Bla...Bla...

Bu ne yahu... İlginçmiş cidden... Bu olayı sevdim, kendimi bir an önemli hissettim niyeyse

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 11-09-2008, 01:11   #3
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 izuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond reputeizuchiring has a reputation beyond repute

waaay phobos Bir sonraki doğum gününe 15 gün var ... partinin tüm hazırlıkları benden olsun... senin için dj kabiniine ben geçeceğim..
Sponsored links

Alt 11-09-2008, 01:12   #4

Karma gücü: 81 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Eyvallah İzu..Ben davetlimiyim

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2008, 01:16   #5
-YASAKLI-

Alıntı:
phobosORbia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eyvallah İzu..Ben davetlimiyim
sen olmazsan kim mumlara üflüyecek..

parti için gnoxis kafeyi kiraladım.. o gün buluşuruzz...

Alt 11-09-2008, 01:17   #6

Tamam ama partiyi düzenlemekle yırtacağını sanma ben hediyemi isterim Yüzsüzmüyüm ne

Sponsored links

Alt 11-09-2008, 01:20   #7

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Astrolojik bilgisi 0 olsa da güze bir site. Teşekkürler..

Alt 11-09-2008, 01:55   #8

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 156 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

Bir Pazar günü dünyaya geldin
Sen doğalı 278 ay geçti
Sen doğalı 1.192 hafta geçti
Sen doğalı 8.347 gün geçti
Sen doğalı 200.351 saat geçti
Sen doğalı 12.021.112 dakika geçti

Sen doğalı 721266829 saniye geçti

Şu anda 22 yaşındasın
Bir sonraki doğum gününe 53 gün var
Bir sonraki yeni yıla 112 gün var
Hicri takvime göre doğum tarihin 20 Safer 1406
Tahmini ana rahmine düşme tarihin 27 Ocak 1985

Ortalama Türk erkeği ömrüne 44 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki erkek ömrüne 50 yıl uzaktasın
Ortalama Türk kadını ömrüne 49 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki kadın ömrüne 57 yıl uzaktasın

Senin yaşına eşit bir ördek 6 yaşında
Senin yaşına eşit bir keçi 4 yaşında
Senin yaşına eşit bir kedi 11 yaşında
Senin yaşına eşit bir at 12 yaşında
Senin yaşına eşit bir balina 113 yaşında

Akrep burcundansın

::::::::::::::::::::::

Korkuların; Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu

Sen doğduğunda cumhurbaşkanımız Kenan Evren idi. Biyografisi için tıkla
Sen doğduğunda başbakanımız Turgut ÖZAL idi

Doğduğunuz yıl asgari ücret: 41.400 TL
Sen doğduğun gün Amerikan Doları 553,73 TL idi
Sen doğduğun gün Alman Markı 212,61 TL idi
Sen doğduğunda 200 gr ekmek 30 Lira idi

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tarih

Bilgi 03/11/1493

Olay
Kristof Kolomb, ikinci seyahatinde Karayip Adaları'nı keşfetti. 03/11/1507
Olay
Leonardo da Vinci'ye Lisa Gherardini'nin (Mona Lisa) tablosunu yapma işi verildi. Lisa del Giocondo'nun kocası, karısının 3 dişinin çekilmesi ve yerlerine takma diş takılmasının ardından, Da Vinci'ye ''Mona Lisa'' tablosunu ısmarladı. 03/11/1839
Olay
''Gülhane Hattı Hümayunu''nun açıklanmasıyla Tanzimat devri başladı. 03/11/1888
Olay
Londra'da Karındeşen Jack, son kurbanını öldürdü.2002 yılında cinayet romanları yazarı Patricia Cornwell, araştırmaları sonucu Karındeşen Jack'in, İngiliz empresyonist ressam Walter Richard Sickert (1860-1942) olduğunu iddia etti. 03/11/1912
Olay
Tamamı metalden yapılmış ilk uçak, Fransa'da, pilotlar Ponche ve Prinard tarafından uçuruldu. 03/11/1918
Olay
İngilizler Musul'u işgal etti. 03/11/1921
Olay
New York'ta süt taşıyıcıları greve gitti ve binlerce galon süt, New York caddelerine döküldü. 03/11/1936
Olay
Ankara'da Çubuk Barajı açıldı. 03/11/1957
Olay
Sovyetler Birliği, ikinci yapay uydu Sputnik 2'yi yörüngesine fırlattı. Bu uyduda, uzaya giden ilk hayvan olan Laika adlı köpek de bulunuyordu. 03/11/1969
Olay
Fenerbahçe'nin ve milli takımın unutulmaz kaptanı Zeki Rıza Sporel öldü. 03/11/1971
Olay
Tarihi Tepebaşı Tiyatrosu, yangın sonucu harap oldu. 03/11/1983
Olay
Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nin temeli atıldı. 03/11/1986

Zaman Gazetesi yayın hayatına başladı. 03/11/1986
Olay
Zaman gazetesi yayın hayatına başladı. 03/11/1991
Olay
İsrail ve Filistin yetkilileri arasındaki ilk yüz yüze görüşmeler, Madrid'de başladı. 03/11/1992
Olay
İllionis'te Demokrat Carol Moseley-Braun, ABD Senatosuna seçilen ilk siyah kadın oldu. 03/11/1996
Olay
Susurluk'taki trafik kazasında İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Kocadağ ile birlikte 3 kişi öldü, DYP Şanlıurfa Milletvekili Sedat Edip Bucak yaralandı. Ölenlerden birinin ''Mehmet Özbay'' sahte kimlikli Abdullah Çatlı olduğu saptandı. 03/11/2002
Olay
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), erken genel seçimlerden birinci parti çıktı.

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-09-2008, 22:38   #9
-YASAKLI-

yougaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 yougaar kısacası herkes için çok değerliyougaar kısacası herkes için çok değerliyougaar kısacası herkes için çok değerli

11 Eylül 2008
21:38 itibarı ile

14 Temmuz 1987
Bir Salı günü dünyaya geldin
Sen doğalı 257 ay geçti
Sen doğalı 1.104 hafta geçti
Sen doğalı 7.730 gün geçti
Sen doğalı 185.541 saat geçti
Sen doğalı 11.132.498 dakika geçti

Sen doğalı 667949931 saniye geçti

Şu anda 21 yaşındasın
Bir sonraki doğum gününe 305 gün var
Bir sonraki yeni yıla 111 gün var
Hicri takvime göre doğum tarihin 18 Zi'l-ka'de 1407
Tahmini ana rahmine düşme tarihin 06 Ekim 1986

Ortalama Türk erkeği ömrüne 45 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki erkek ömrüne 51 yıl uzaktasın
Ortalama Türk kadını ömrüne 50 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki kadın ömrüne 58 yıl uzaktasın

Senin yaşına eşit bir ördek 6 yaşında
Senin yaşına eşit bir keçi 4 yaşında
Senin yaşına eşit bir kedi 11 yaşında
Senin yaşına eşit bir at 12 yaşında
Senin yaşına eşit bir balina 108 yaşında

Yengeç burcundansın
Burç taşın Yakut

Burç Uyumları
Akrep, Yengeç ve Balık burçlarıyla uyumun çok iyi.
Aslan, Başak, Boğa ve İkizler burçlarıyla uyumun iyi.
Yay ve Kova burçlarıyla uyumun orta.
Terazi, Koç, Oğlak burçlarıyla uyumun kötü.
Burcuna göre çiçeğin Akdeniz Lalesi
Akdeniz'den gelen anemon güçlü renkleri ile yengeci büyüler. Yengecin yaşam tarzında olduğu gibi anemonlar da kendilerine özgüdür. Rahatsız edilmeden küçük gruplar halinde yetişirler. Küçük veya taşlı bahçelerde.
Yengeç burcunun ünlüleri;Sylvester Stallone
Tom Cruise
Bedrettin DalanTürkan ŞoraySezen AksuJulius CaesarLady DianaKenan EvrenLouis ArmstrongNelson RockefellerYul BrynnerErnest HemingwayHermann HesseKafkaRingo StarrMireille MathieuNathalie WoodReha MuhtarAşkın Nur YengiPınar AltuğHarun Kolçak
Yengeç burcuna uygun meslekler;
Turizm, otelicilik, ithalat-ihracat, pilotluk, gemicilik, petrolcülük ve sivil maddelerle ilgili olan meslekler, kimyagerlik, eczacılık
Yengeç burcunun gök cismi: Ay: Hislerin temsilcisi
Kader Sayın 1 (Öncü)
Öncü, lider, yol gosterici ve Planlayıcısınız. Gerçekten güclü bir kişiliğiniz var. Yeriniz kaptan köşkü. Başkalarına boyun eğmek sizin için yabancı bir kavram. Son derece yaratıcı ve yeteneklisiniz. Düşüncelerinizi bir an evvel yaşama geçirmek, gercekleştirmek için gerekli olan mucadeleci ruh sizde mevcut. Yükselme hirsi ise yaşamınızın temelini oluşturuyor. Arzu ettiğiniz başarıya ulaşmak için yılmadan calışıyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz olduğu icin Olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz. Yaşamın heralanında bu yeteneğiniz geçerli. Kararlılık, güç ve irade hırsınızın araçları ve siz bu araçları büyük bir beceri ile kullanıyorsunuz. Zaman zaman bu niteliklerin olumsuz yonlerini sergilediğiniz oluyor. Böyle durumlarda son derece saldırgan olabiliyorsunuz. Oysa istediğinizi elde etmenin yol ilişkilerinizde inceliği elden bırakmadan halletmek. Bazen eleştiren ve emreden oluyorsunuz ama size eleştiri yapıldığında kahroluyorsunuz. Aslında son derece hassas bir kalbiniz var. Bu durumda kalbinizin sesini dinleyin. Kısa zamanda hem liderliğinizi hemde dostlarınızı yeniden kazanırsınız.
Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Köpek)
Cekici ve populersiniz.
Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.
Kendinden emin tavırlarınızla grup icinde liderliğe yakışıyorsunuz.
Burcunuza göre tatil seçeneğin;
Duyarlı Yengeç insanları en çok su kenarında tatil yapmaktan mutlu olurlar. Yengeç burçlarının çoğu evlerinden fazla uzaklaşmak istemezler. Evlerine yakın deniz, göl kenarları, onlar için ideal tatil yerleridir. Büyük lüks oteller yerine küçük oteller, içinde mutfağı olan bungalovlar sakinliği seven Yengeç insanına hitap eder. Tatilde, o yörenin pazarından aldığı sebze ve baharatlarla yemekler yapabilirse çok mutlu olacaktır. Kendini ne kadar çok evinde hissederse, gittiği yerde o kadar çok rahat eder. Tutumlu Yengeç fazla para harcamayı sevmediğinden hesaplı turlarla tatile çıkmak ister.
Ailesine bağlı Yengeç burcu, büyük dedelerinin doğduğu yerlere gidip köklerini araştırmaktan heyecan duyacaktır. Aynı şekilde Mekke, Kudüs, Tibet gibi dinlerin doğduğu ya da Kapadokya, Roma gibi dini yerlerin bulunduğu bölgeleri ziyaret etmekten de zevk alacaktır.
Bir Yengeç için tatilde ne yaptığı ya da ne aldığından çok neler hissettiği önemlidir.
Burcunuza göre şarkı; Ahh en duygusal burcumuz evine bağlı sağdık aşk perisi, prensi modundaki yegane burç yıldızımız. Sen en güzeli kendine durmadan MFÖ den "sarı Laleleri" uygun gör. Şahsen biz çok uygun gördük...
yougaar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 11-09-2008, 23:39   #10

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

11 Eylül 2008
22:37 itibarı ile

13 Şubat 1981
Bir Cuma günü dünyaya geldin
Sen doğalı 335 ay geçti
Sen doğalı 1.438 hafta geçti
Sen doğalı 10.072 gün geçti
Sen doğalı 241.749 saat geçti
Sen doğalı 14.504.977 dakika geçti

Sen doğalı 870298777 saniye geçti

Şu anda 27 yaşındasın
Bir sonraki doğum gününe 154 gün var
Bir sonraki yeni yıla 111 gün var
Hicri takvime göre doğum tarihin 9 Rebiü'l-Ahir 1401
Tahmini ana rahmine düşme tarihin 09 Mayıs 1980

Ortalama Türk erkeği ömrüne 39 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki erkek ömrüne 45 yıl uzaktasın
Ortalama Türk kadını ömrüne 44 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki kadın ömrüne 52 yıl uzaktasın

Senin yaşına eşit bir ördek 7 yaşında
Senin yaşına eşit bir keçi 5 yaşında
Senin yaşına eşit bir kedi 14 yaşında
Senin yaşına eşit bir at 15 yaşında
Senin yaşına eşit bir balina 138 yaşında

Kova burcundansın
Burç taşın Mor Yakut

Burç Uyumları
İkizler, Terazi burçlarıyla uyumun çok iyi.
Yay, Oğlak, Balık, Koç burçlarıyla uyumun iyi.
Yengeç, Başak, Kova burçlarıyla uyumun orta.
Boğa, Aslan, Akrep burçlarıyla uyumun kötü.

Burcuna göre çiçeğin Kardelen
Kardelen kıştan sonra ilk olarak açan çiçeklerden biridir ve ilkbaharın gelişini haber verir. Mutlu kova, çimenleri parlak renkleri ile dolduran ve daha şubat ayında etrafa güzel kokular yayan bu çiçeği çok sever.

Kova burcunun ünlüleri;
Serdar Ortaç

James Dean

Paul Newman
Franz Schubert Jules Verne Eva Braun
Mia Farrow Sylvia Krystel Ajda Pekkan
Candan Erçetin Harika Avcı Mehmet Ali Erbil
Rauf Denktaş Charles Darwin Charles Dickens
Clark Gable Abraham Lincoln Norman Mailer
Ronald Reagan Franklin Roosevelt John Travolta
Nastassia Kinski Wolfgang Amadeus Mozart Emre Aydın

Kova burcuna uygun meslekler;
Doktorluk, bilim, elçilik, yazarlık, yayıncılık, matbaacılık, muhasebecilik, çevirmenlik, din adamliği, astronomi, astroloji, denizcilik, tüccarlik, ithalatçılık, sanatın her dalı, yöneticilik, organizatörlük

Kova burcunun gök cismi: Üranüs: Değişiklik, Ani Başlangıç ve Sonuçlar temsilcisi

Kader Sayın 7 (Mistik)
Tersine merakinizi korukluyor. Mistik konulari, yeni ve eski ilim alanlari lginizi fazla cekiyor. Tipki bir doktor gibisiniz.Sorunlu insanlar aradiklari huzuru sizde buluyor. Sizin elinizde adeta sihirli bir guc var.Mesafeli tavriniz sizi diger insanlardan ayiriyor.Ancak yasamin derinliklerine inenler sizi anlayabilir,suskun donemlerinize bir anlam verebilir.Nitekim zaman zaman boyle manasizca icinize kapandiginiz oluyor. Insanlar ilk tanisdiklarinda sizden cekiniyor. Dogustan itibarlisiniz adeta. Yeriniz ne olursa olsun daima ilgi uyandiriyorsunuz. Felsefi ve kulturel konulara ilginiz buyuk. Ancak tam olarak cozebilmis degilsiniz. Muzik yazmak, kesifler yapmak yaraticiliginizi kullanabileceginiz alanlardan. Sizin icin sanatcilarin eserlerinden yararlanmadan yasamak yasamak degil. Bazen yasam sizin icin bir dus kirikligi olsada daha ogreneceginiz cok sey var. Genelde karamsar ve suskun bir yapiya sahipsiniz.Yalniz da yasamayi basarabilecek nadir kisilerdensiniz. Hayat konusunda bazen umutsuzluga dustugunuz de oluyor. Ancak felsefi bakis aciniz yasamin nereden kaynakladigini ortaya cikaracak kudrette.

Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Kuğu)
Çok hassas ve narinsiniz.
Kolay aşık oluyorsunuz.
Ne çok utangaç ne cok girişkensiniz.
Arkadaş grubunuzda kırılmaması için kollanan birisiniz.

Burcunuza göre tatil seçeneğin;
Sıradan turistik bir tatil, maceracı ve bağımsız ruhlu Kova burcunu sıkacaktır.
Dünya kültürlerine, toplumların sosyal yapılarına ilgi duyan, entelektüel Kova, büyük sosyal değişimlerin olduğu Rusya, Çin, Hong Kong ya da Berlin gibi yerlere gitmelidir.
Kova burcu bilgisayarı olmadan yaşayamaz, tatilde iken aklı bilgisayarındadır. Diz üstü bilgisayarı varsa her yere taşır, yoksa mutlaka birisi onun için e-mail'ini kontrol ediyordur. Bağımsız ruhlu Kova insanının açık alanlara ihtiyacı vardır. Doğa harikası ıssız yerlerde özgürlük ve keşif duygusunu yaşayacaktır.
Her dakikası planlanmış turlar ona göre değildir. Kendi programını kendi yapacağı bir tatili tercih eder. Esintili bir karakteri olduğu için hiç bir gezinin katı kuralları ya da günlük programı olmamalıdır. Sürprizlere ve değişikliklere açık bir tatil düşünmelisiniz.

Burcunuza göre şarkı; Şimdi Sezen aksudan dinle bakalım "şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler" diye.

Doğum günlerinde dünyadaki hit şarkıları öğrenmek istiyorsan tıkla
Burcunuza göre internet alışkanlıkların; Kova burcunu sanal alemde tanımak çok zordur. Gizemli bir havası vardır. Bu burcun asla ne dinlediğini öğrenemezsiniz. Açmaz. İletisi kısa ve özdür artı sosyaldir. Burç genelde geceleri onlıne olur sabah ezanıyla kendini resetler.

Burcunuza göre giyim tercihlerin; Bu burcun kadınları için en önemli şey rahat edebilmeleridir. Modadan çok kendi rahatlarını düşünürler. Onlar için önemli olan içinde sıkılmayacakları bir giysidir. Genellikle bol kıyafetleri tercih ederler. Alışverişte acelecidirler.

Korkuların; Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu.

Sen doğduğunda cumhurbaşkanımız Kenan Evren idi. Biyografisi için tıkla

Sen doğduğunda başbakanımız Bülent Ulusu idi

Doğduğunuz yıl asgari ücret: 10.000 TL

Sen doğduğun gün Amerikan Doları 97,87 TL idi

Sen doğduğun gün Alman Markı 45,95 TL idi

Sen doğduğunda 200 gr ekmek 3 Lira 70 Kuruş du

Doğduğun günün Hürriyet Gazetesi, Time Dergisi, Rolling Stone ilk sayfası :

1980-1981 sezonunun şampiyon takımı Trabzonspor, gol kralı Bora Öztürk (Adanaspor) 15 gol
1981-1982 sezonunun şampiyon takımı Beşiktaş, gol kralı Selçuk Yula (Fenerbahçe) 16 gol

Sen doğduğun gün gökyüzünde ay tam olarak böyle görünüyordu,

Yeni Ay
Hilal
İlk Dördün
Şişkin Ay
Dolunay
Şişkin Ay
Son Dördün
Hilal

Senin doğduğun tarihte bunlar oldu

Tarih Bilgi

13/02/1883 Ölüm Alman besteci Richard Wagner, Venedik'te öldü.

13/02/1903 Doğum ''Komiser Maigret'' tipini yaratan Belçikalı polisiye yazarı George Simenon doğdu.

13/02/1920 Olay Erzincan düşman işgalinden kurtuldu.

13/02/1925 Olay Şeyh Sait Ayaklanması başladı.

13/02/1926 Olay Savurganlıkla mücadele amacıyla Men-i İsrafat Kanunu kabul edildi.

13/02/1928 Doğum Yazar Refik Erduran.

13/02/1934 Ölüm Şair Cenap Şahabettin 64 yaşında öldü.

13/02/1943 Ölüm İlk tiyatro ve sinema sanatçılarımızdan Neyyire Neyir (Ertuğrul).

13/02/1949 Olay Fenerbahçe'nin yeni stadı açıldı.

13/02/1955 Ölüm Kemani Nubar Tekyay.

13/02/1958 Doğum Şair Nilgün Marmara.

13/02/1960 Olay Fransa Birleşmiş Milletler (BM) ile Amerika Birleşik Devletleri'nin bütün itirazlarına rağmen Büyük Sahra'da atom bombası patlattı.

13/02/1961 Olay 7 yeni parti kuruldu. Yeni Türkiye Partisi, Türkiye İşçi Partisi, Millete Hizmet Partisi, Güven Partisi, Musavat Partisi, Muhafazakâr Parti ve Cumhuriyetçi Parti. Seçime katılabilmek için son gündü.Kemal Türkler, Rıza Kuas, Kemal Nebioğlu, İbrahim Denizcier gibi bir grup sendika yöneticisi tarafından kurulmuş olan Türkiye İşçi Partisi'nin genel başkanlığına Avni Erakalın getirildi.

13/02/1962 Olay Eski Adalet Bakanı Hüseyin Avni Göktürk ve eski Çalışma Bakanı Mümtaz Tarhan tutuklandı. Eski bakanların devlet hazinesine ait dövizle radyo pili ithal ettikleri ileri sürüldü. 2 Mart 1962'de tahliye edildiler.

13/02/1963 Olay İstanbul Savcılığı 1963 tarihinde İşçi Sigortaları Kanunu'na uymayan 2 bin işveren hakkında dava açtı.Aynı gün Ankara valiliği taksilerde plak çalınmasını yasakladı; taksilerdeki pikaplar sökülüyor..

13/02/1965 Olay Başbakan İsmet İnönü1965 yılında bugün istifa etti. İnönü'nün istifasına bütçenin 197'ye karşı 225 oyla reddedilmesi neden oldu.

13/02/1966 Olay Cemal Gürsel'in komaya girdiğinin 6. günü, partiler Genelkurmay Başkanı Orgeneral Cevdet Sunay'ın Cumhurbaşkanı adaylığı üzerinde anlaştı.

13/02/1967 Olay Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu ( DİSK ) kuruldu. Sendika başkanları yaptıkları açıklamada "Türk İşçi sınıfının çıkarları, hakları, özgürlükleri ve onuru için bir araya geldik " dediler.

13/02/1969 Olay İstanbul'da üniversiteli kız öğrenciler Amerikan 6. Filo'sunu protesto yürüyüş ve mitingi düzenlediler.

13/02/1974 Olay Rus yazar Aleksandr Soljenitsin, "Gulag Takım Adaları,1918-1956" adlı kitabı nedeniyle tutuklandığının ertesi günü Vatana ihanetle suçlanan yazar, 1974'te Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği (SSCB) yurttaşlığından çıkarılarak sürgüne gönderildi.

13/02/1975 Olay Kıbrıs Türk Federe Devleti ilan edildi. Yunan hükümeti federe devletin kurulmasını kınadı. Buna karşılık karar Türk siyasi çevrelerince olumlu karşılandı.

13/02/1984 Olay Sovyetler Birliği'nde Konstantin Çernenko oybirliğiyle Komünist Parti genel sekreterliğine getirildi.

13/02/1985 Olay Kapatılan Milli Selamet Partisi yöneticileri hakkında açılan kamu davası sona erdi. Partinin Genel Başkanı Necmettin Erbakan ve 22 arkadaşı beraat etti.1981 şubatından 1985 şubatına kadar geçen bütün bu süre içinde Necmettin Erbakan 10 ay tutuklu kaldı.

13/02/1990 Olay 12 Eylül sonrasında görevlerinden alınan 1402'lik öğretim üyeleri görevlerine dönmek için üniversitelerine başvurmaya başladılar. İlk başvuruyu Profesör Dr. Hüseyin Hatemi yaptı.

13/02/1993 Olay Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Bosna-Hersek'te devam eden.savaşı protesto için İstanbul'da Taksim Meydanı'nda bir miting düzenlenmesini istedi. Hükümet ortakları Doğru Yol Partisi ve Sosyaldemokrat Halkçı Parti , mitinge katılmayacaklarını açıkladılar. Turgut Özal'ın amacının şov yapmak olduğunu ileri sürdüler..Anavatan Partisi katılma kararı aldı. Miting sönük geçti.

13/02/1995 Olay İlk Türk Füzesi, Konya-Karapınar Füze Fırlatma Üssü'nden başarıyla fırlatıldı.

13/02/2000 Ölüm Çizgi kahraman Snoopy'nin çizeri Charles M. Schulz.

13/02/2005 Ölüm Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hüdai Oral 80 yaşında vefat etti.
13/02/2005 Olay Türkiye, Afganistan'daki Uluslararası Güvenlik ve Yardım Kuvvetinin komutasını 6 ay süreyle, Kabil'de düzenlenen törenle Avrupa Kolordusundan devraldı
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 11-09-2008, 23:44   #11

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

http://www.gnoxis.com/forum/yararli-...uzu-yazin.html

sitede var...

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama